Delen = lief ❤

343 mini’s cadeau en dat in de zomervakantie

We wisten niet goed hoe het zou gaan lopen. Het was immers zomervakantie; veel mensen buiten de deur, andere activiteiten. 14 Luisterkindwerkers hadden zich ingeschreven om mee te doen en met elkaar gingen ze op voor 285 mini Luisterkind-afstemminkjes. Het blijven altijd leuke cadeautjes om weg te geven én om te ontvangen.
Doorgaans met dit soort acties zijn we met tientallen Luisterkindwerkers, maar nu was het ook nog doordeweeks en toch ook zomervakantie. Het mocht zijn zoals het was. 

Om klokslag 10 uur ging de aanmeldbox op mijn website open. Op kantoor schonken we een kop koffie in, de aanloop was klaar, nu gewoon even wachten tot het aantal binnen was.
Maar de koffie was nog niet afgekoeld toen we na 7 minuten al zagen dat we het aantal van 285 aanvragen naderden. Nog een halve minuut later zaten we te wachten tot het systeem zelf de box dicht zou doen, maar dat gebeurde niet. Oeps, verkeerde instelling aangevinkt … dus hup hup in de actie om de box dicht te krijgen.
In die extra  luttele seconden waren er toch nog bijna 60 aanvragen doorheen geschoten, wat het aantal in totaal op 343 bracht.

Gelukkig waren de Luisterkindwerkers flexibel genoeg om die er ook nog bij te pakken. 
343 aanvragen….. 7 minuten ….  die hadden we niet aan zien komen …. Bijzonder! 
We zijn blij dat we weer zoveel mensen een  cadeautje hebben mogen geven! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories