Delen = lief ❤

Familieverbond

Een Luisterkind Familieverbond afstemming is een afstemming op alle familieleden, die op het moment van afstemmen in één huis wonen.

De leidende vraag in een Familieverbond-afstemming

De leidende vraag tijdens die afstemming is ‘Waarom zijn wij bij elkaar?’

Daarnaast mag je ook nog andere vragen stellen, die gerelateerd zijn aan het samenzijn in één huis.
Bijvoorbeeld:
– De dynamiek in het gezin loopt niet lekker. We botsen met regelmaat en zijn het heel vaak niet met elkaar eens.
– Ons gezin lijkt meer dan vaak in twee gesplitst te zijn. Mijn vrouw met onze jongste zoon en ik met mijn oudste zoon en onze dochter. Hoe krijgen we dat geheel weer terug.

De Familieverbond-afstemming gebeurt op iedereen tegelijkertijd, waarbij de Luisterkindwerker niet naar één specifiek persoon gaat luisteren, maar het overall gesprek gaat houden met de energie die jullie als éénheid afgeven.

We houden richtlijnen aan voor wat betreft wie er wel of geen aanvraag kan doen, hoe het werkt met uit huis wonende kinderen, oma of opa die inwoont, ex-partners, leeftijden, vragen etc.

Handvatten en familie-inzichten

Uit deze Familieverbond-afstemming komen nieuwe handvatten, inzichten waarom jullie bij elkaar zijn, wat jullie met elkaar in stand houden of juist door samen te werken kunnen oplossen en verder alles wat jullie willen vertellen.

Alle deelnemende familieleden die in één huis wonen, dienen akkoord te zijn voor de afstemming gemaakt wordt.

Wil je meer weten of een Familieverbond afstemming aanvragen?
Ik sta graag tot je dienst om een Familieverbond-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Check in de rechterkolom of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, druk dan op de knop in de rechterkolom en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

 

Reacties

“De afstemming heeft eindelijk de rust in mijzelf teweeg gebracht waar ik al jaren naar op zoek was, en hierdoor een verandering in mezelf”

“Deze afstemming is een bevestiging van mijn gevoel en de oppepper die ik heb gekregen om de stappen te zetten en door te gaan is super!”

“Dankzij jouw afstemming heb ik makkelijker de keuzes kunnen maken die zich aandienen en daarin beter kunnen, en durven, afstemmen op mijn eigen ziel en de daarin besloten hartenwensen”

Lees meer reacties >>

 

Check HIER of ik ruimte heb om een Luisterkind-afstemming voor je te maken

of klik hieronder voor mijn collega Luisterkindwerkers.