Delen = lief ❤

Ik werk me er doorheen, in liefde en verdriet

Tjonge, ik wil best mee in de veranderingen die in de energie op grote schaal plaatsvinden op het moment … maar soms mag het van mij wel iets minder heftig.Vanmorgen opgestaan met knallende hoofdpijn. Sowieso al een tijd geregeld wat lichamelijke pijntjes, maar de verschuiving zorgt bij mij ook voor stilstand, voor terugkijken, voor reflectie, voor grijpbaar en dan weer oneindig ver weg, voor hypermomenten, voor minder uren slapen, voor dromendromendromen, voor een raar eetpatroon, voor angsten, voor huilen, de uitgang niet meer zien, voor de kenteringen voelen, de veranderingen zien, voor oudere deuren sluiten en nieuwe openen, voor het doel voor ogen hebben, voor euforische momenten, voor veel voelen en nog meer zien en horen…. toekomst duidelijk, maar voeten die niet willen, hoofd die niet meedoet, handen die stilliggen, spirits die roepen dat het goed is, dat het past en dat ik daar uitkom waar nodig is.

Oude stukken zijn als een teil water over me heen gegoten, doe het er maar mee, haal maar adem, is goed, hoort erbij… Ja ja… en ik haal adem, ik werk me er doorheen, in liefde in verdriet, in angsten en in pijn.
Maar bovenal in Vertrouwen … want dat is wat nu bovenaan het lijstje staat. Overgave en vertrouwen. Alles wordt gedaan zoals het mag, op fijne en minder fijne manieren. Controle volledig loslaten en ogen sluiten en mee laten nemen, naar daar waar ik naartoe ga.
Soms voelt het al heel dichtbij en dan voelt het weer verder weg. Inkijkjes, deuren open, en dan weer terug naar ontspanning en stilstaan.

En ook al bedacht ik vandaag het een en ander te gaan doen, ik kan niet anders dan toelaten dat de dag van a tot z mag ontstaan zoals het past in deze energie waarin we ons nu begeven.

De hoofdpijn mag van mij wel wat minder… ik pik de verschuivingen in de natuur vandaag flink heftig op… Eerst nog maar eens een glas water drinken. Al die poortdagen en wat allemaal niet. Vooruit, graag… ik ben mee… even ademhalen en weer door, ongeacht welke buts bump en stoot het eerst nog gaat worden…. Ik geef me over, ik vertrouw, ik ga mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories