Delen = lief ❤

Ja dat kan! PR campagne

Ja dat kan! Pr campagne die raakt

De afgelopen maand hebben we de media, tekstschrijvers en bekende mensen met een groot hart voor kinderen diverse visuals gestuurd. Een kleine greep uit de grote diversiteit van problematieken waar kinderen tegenaan kunnen lopen en waar de Luisterkind Methode een helpende hand kan bieden. Hierbij hebben we alleen de visuals verstuurd, zonder afzender, zonder Luisterkind te vermelden. Met deze campagne wilden we de mensen prikkelen, hun nieuwsgierigheid opwekken en zo gericht naar vandaag toelopen.

Want vandaag sluiten we de campagne af met het versturen van een persbericht, waarin we vragen om aandacht voor de Luisterkind Methode, zodat we nog meer kinderen kunnen helpen om hun geluk weer terug te vinden.

De campagne

Deze campagne is opgezet om meer naamsbekendheid aan Luisterkind te geven. Er zijn zoveel kinderen die op welke manier dan ook niet fijn in hun vel zitten. Ik heb er in de visuals een aantal benoemd, maar je begrijpt dat dat maar een kleine greep is geweest. Met deze campagne wil ik aangeven dat het echt mogelijk is, dat het echt een haalbare kaart is om die problematiek aan te pakken. Zelfs wanneer de reguliere gezondheidszorg er geen antwoord meer op heeft, blijkt dat Luisterkind wel die verandering in werking kan zetten.
Geef de kinderen de ruimte om het te zeggen, hoe jong ze ook zijn, ze kunnen het aangeven, zelf. Ze mogen het uiten, hun vragen stellen en met ons Luisterkindwerkers in gesprek gaan. Dan heb je een basis, dan weet je waar het schort en dan weet je exact waar hulp nodig is. Zij vertellen het wel, wij Luisterkindwerkers hoeven alleen maar tijd en ruimte te maken.
Niet werkend vanuit vastgestelde stappen, maar ieder kind als nieuw puur mens zien, zonder welke beperking of label dan ook. Liefde, luisteren, oplossen, Luisterkind… Luisteren, meer is er niet nodig!

Ik hoop van harte dat je je hart opent voor de Luisterkind Methode en mij meehelpt om de kinderen van de wereld hun geluk weer terug te laten vinden en te laten genieten van hun leven!
Ik heb jou als redacteur/journalist/tekstschrijver/presentator/mens met liefde voor kinderen nodig. Ik ben bereid om met je in gesprek te gaan, om je vragen te beantwoorden, om voorbeelden te geven, om je te vertellen wat mijn plannen zijn en om te laten zien wat Luisterkind kan doen. Ook al klinkt het voor jou wellicht nog vaag en wazig, dat is het niet en dat ben ik als mens ook niet. Laat mij het je vertellen, laat mij je meenemen en laat mij je laten zien wat voor prachtige resultaten er zijn!

De kinderen kunnen het niet alleen, ik kan het niet alleen… laten we het met elkaar doen… want… Ja Dát Kan!

Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories