Delen = lief ❤

Kinderwens

Kinderen krijgen… niet zo eenvoudig als het vaak lijkt. Er zijn miljoenen vrouwen die graag moeder zouden willen worden, maar waar zwanger worden niet wil lukken of het kindje in de buik niet wil blijven tot het geboren wordt.

Met een Luisterkind Kinderwens-afstemming gaat de Luisterkindwerker samen met jou kijken of er in jouw energie, of iets verder daar buiten, een ziel aanwezig is die graag bij jou als kind geboren zou willen worden.
Daarnaast stemt hij of zij op jou af om te horen of jij zelf ook het plan hebt om moeder te worden.
Dat kan met je hoofd wel het geval zijn, maar met de Kinderwens-afstemming wordt die vraag ook op een dieper niveau aan je gesteld.

Aansluitend gaat de Luisterkindwerker horen bij jou wat er voor nodig is om mama te worden, als dat ook in jouw lijn ligt, en wordt er ook aan de ziel gevraagd wat er nog voor nodig is voor deze wil afdalen naar jou.

Een Kinderwens-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft zoveel mogelijk duidelijkheid waarom het tot nu toe nog niet zo verlopen is zoals jij graag zou willen. Handvatten, tips, stappen die je nog kan zetten of wellicht is de ziel nog niet zo ver.

Houd er rekening mee dat er best wat pittige, emotionele, confronterende berichten naar boven kunnen komen van zowel jou zelf als van de eventuele ziel die er is. En dat het ook kan zijn dat er (nog) geen ziel is.

Wil je meer weten of een Kinderwens- afstemming aanvragen?
Ik sta graag tot je dienst om een Kinderwens-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Check in de rechterkolom of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, druk dan op de knop in de rechterkolom en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

Reacties

“De afstemming heeft eindelijk de rust in mijzelf teweeg gebracht waar ik al jaren naar op zoek was, en hierdoor een verandering in mezelf”

“Deze afstemming is een bevestiging van mijn gevoel en de oppepper die ik heb gekregen om de stappen te zetten en door te gaan is super!”

“Dankzij jouw afstemming heb ik makkelijker de keuzes kunnen maken die zich aandienen en daarin beter kunnen, en durven, afstemmen op mijn eigen ziel en de daarin besloten hartenwensen”

Lees meer reacties >>

Check HIER of ik ruimte heb om een Luisterkind-afstemming voor je te maken

of klik hieronder voor mijn collega Luisterkindwerkers.