Delen = lief ❤

Levensbrug

Tekst over Levensbrug volgt binnenkort

Wil je meer weten of een Levensbrug-afstemming aanvragen?

Ik sta graag tot je dienst om een Levensbrug-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Check in de rechterkolom of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.

Lukt het niet bij mij, druk dan op de knop in de rechterkolom en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

Reacties

“De afstemming heeft eindelijk de rust in mijzelf teweeg gebracht waar ik al jaren naar op zoek was, en hierdoor een verandering in mezelf”

“Deze afstemming is een bevestiging van mijn gevoel en de oppepper die ik heb gekregen om de stappen te zetten en door te gaan is super!”

“Dankzij jouw afstemming heb ik makkelijker de keuzes kunnen maken die zich aandienen en daarin beter kunnen, en durven, afstemmen op mijn eigen ziel en de daarin besloten hartenwensen”

Lees meer reacties >>

Check HIER of ik ruimte heb om een Luisterkind-afstemming voor je te maken

of klik hieronder voor mijn collega Luisterkindwerkers.