Delen = lief ❤

 

 

 

Lezing – Beurs

Diana van Beaumont geeft regelmatig lezingen en workshops. Ook neemt zij samen met de mensen van haar team deel aan beurzen. “Omdat ik er echt in geloof dat iedereen recht heeft op geluk, wil ik met de boodschap en de kansen die de Luisterkind Methode biedt gezien worden.”

Agenda

Op de beursdata in de rechterkolom ben ik zelf aanwezig en is er o.a. informatie over de opleiding tot Luisterkindwerker. Ook de diverse lezingen in het land staan vermeld. De data, locaties en onderwerp tref je in de agenda aan.

Graag tot ziens!

Lezingen:

  • De Luisterkind Methode
  • Naar wie luister jij?
  • Alles wat voorbij mag komen

Lezing: ‘De Luisterkind Methode’

In deze lezing vertel ik over het ontstaan, de groei en de resultaten van de Luisterkind Methode. Een methode die op zachte wijze, samen met kind of volwassene, oplossingen vindt voor zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele problemen. De Luisterkind Methode is inzetbaar voor iedereen die gehoord wil worden, in de breedste zin van het woord.

De grootste kracht is dat de methode op afstand werkt en de daaraan verbonden voordelen. Ik vertel op mijn eigen prikkelende manier over mijn passie voor dit werk, hoe de opleiding door iedereen gevolgd kan worden, over de diversiteit van aanvragen en over de boeken die ik over dit onderwerp geschreven heeft. Iedere ouder, zorgverlener en docent met hart voor kinderen is van harte welkom.

Lezing: ‘Naar wie luister jij?’

In deze lezing vertel ik over mijn eigen ervaring en ontwikkeling met de spirituele wereld en belicht daarnaast mijn persoonlijke groei. Ik heb geluisterd naar mijn hart en dat heeft me gebracht waar ik nu sta.

Ik vraag je in mijn lezing om te luisteren, luisteren naar de spirits en luisteren naar je eigen Innerlijke Ik. Daar liggen volgens mij de antwoorden, die nodig zijn om verder te komen in het leven. Puur leven, respect voor wat er is en je wensen weten te benoemen. Ik vertel onder andere over mijn boeken ‘Leid me… als ik luisteren wil!’ en ‘Hoe vind jij jezelf?’ en laat je beseffen dat iedereen recht heeft op geluk en dat het ook haalbaar is, zolang je naar jezelf weet te luisteren. Ik prik tijdens de lezing met regelmaat mijn vinger op concrete en soms pijnlijke plekken en geef de toeschouwer stof tot nadenken mee. Een vrolijke lezing, waarbij ik regelrecht vanuit mijn hart spreek.

Lezing: ‘Alles wat voorbij mag komen’

In deze lezing kies ik voor dat moment zelf en vertel over waar de aandacht naartoe gaat. Over welke boodschappen er overgedragen mogen worden. Voor mij is deze lezing net zo verrassend als voor de bezoeker. Uiteraard zullen mijn werkzaamheden belicht worden, maar verder zien we ter plaatse waar we samen naartoe gaan!

Agenda - Lezing

De lezingen gaan over de Luisterkind Methode tenzij anders vermeld. Na de lezing is het mogelijk mijn boeken te kopen en te laten signeren.

 

Vrijdag 8 juni 9.30 - 12.30  Summerschool  Instituut CAM Koningsweg 2  (Rode Kruisgebouw) Utrecht € 17,50 

 

Boekingen

Ik ben ook te boeken voor bijeenkomsten, beurzen etc. Prijs en tijd in overleg.