Luisterkindwerkers

Op deze pagina vind je de Luisterkindwerkers die volgens de officiële richtlijnen van de Luisterkind Methode de Luisterkind-afstemmingen maken.
Ze werken allemaal zelfstandig en hanteren eigen prijzen voor de Luisterkind-afstemmingen.

Lees de profielen en mocht je van één van de Luisterkindwerkers informatie willen ontvangen, vul dan via de aanvraag knop bij desbetreffende Luisterkindwerker je gegevens in. Deze informatie wordt direct naar de Luisterkindwerker gestuurd, die aansluitend contact met je zal opnemen.

Sluiten

U kunt direct een luisterkindafstemming aanvragen bij , vult u hieronder uw gegevens in en er wordt contact met u opgenomen.


Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00    Manon Blackstone-Haverkate
luisterkindpraktijkstepforwards.weebly.com

Lieve jij,

Mijn naam is Manon Blackstone-Haverkate en ik maak met liefde een afstemming op jou of je kindje.

Zelf ben ik lang zoekend geweest naar wat ik kon en hoe ik mijn leven in wilde vullen. Na mijn studie vond ik dat het tijd werd om mij te richten op datgene dat me het meest gelukkig maakt en dat is het helpen van mensen die een extra zetje nodig hebben om een stap vooruit te komen. Daarbij wilde ik met mijn hulp graag een dieper niveau raken, het zielsniveau.

Na de opleiding ben ik ook de module voor geboortebegeleiding gaan doen, omdat dit het voor mij af maakte, want ik vind het prachtig dat ik naast “luisteren" naar volwassenen en kinderen die dat nodig hebben ook contact kan en mag maken met kindjes die nog in de buik van hun mama zitten.

Ik hoop dat ik jou of je kindje vooruit mag helpen.

Warme groet, Manon Blackstone-Haverkate
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Lisette Ebben
www.lisetteebben.nl

Soms zijn er momenten in je leven dat je een rustpunt zoekt, (h)erkenning, een verademing. Dat je een opening wenst, ruimte, in dat wat vast lijkt te zitten. Richting wil ervaren, handvatten aangereikt wil krijgen, zodat jij weer voelt dat je verder kan, weet hoe je verder kan.
Met mijn volledige aandacht gaan we samen plaats maken voor jouw kind of jouzelf, zodat innerlijke wensen mogen landen.

Ik nodig je van harte uit. Heb je vragen lief en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Omdat ieder zijn eigen unieke verhaal heeft en het zo waard is om naar te luisteren!

Warme groet, Lisette Ebben
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Tineke Foole
www.hartengroet.nl

Iedereen mag vanuit zijn diepste Zijn gehoord worden.

Alweer 3 jaar geleden mocht ik bij Diana van Beaumont de opleiding volgen. Er vielen voor mij zoveel dingen op zijn plek. Sindsdien is er een nieuwe dimensie aan mijn leven toegevoegd.
Hoe werkt het?
Een afstemming is een gesprek in de energie. Ik word stil, keer me naar binnen en kijk naar de foto. Zo stem ik via mijn gevoel af op de ziel. De ziel van het kind of volwassene. Het kan ook zijn op ziel van de baby in de buik, de ziel van het gezin of de ziel van de overledene. Ik luister met open hart op een diepere laag van bewustzijn. Ik luister, zonder oordeel, en schrijf de afstemming op. Precies zoals het komt.
Ik daag de ander uit de oplossing bij zichzelf naar boven te halen. En het verslag van dit gesprek krijgt u.
Specialisaties:

Prijs: € 75.00    Henk Kortekaas
www.henkkortekaas.nl

Met jou maak ik een Luisterkind-afstemming om je richting te geven,
je bewust te maken en handvatten te geven, zodat jij kunt groeien en helen.

Met je kind maak ik een afstemming om jou en je gezin richting te geven,
zodat jullie in balans verder kunnen.
Waar mogelijk keren we direct problemen waar je kind mee te kampen heeft.

Je bent ook welkom in de praktijkruimte in Utrecht
voor een Healing/Reading consult of een intensieve Bewustzijnsreis
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Monica Schreiner
www.monicaschreiner.nl

Met veel dankbaarheid en plezier vul ik mijn dagen met Luisterkind, als Luisterkindwerker maar ook als Luisterkindtrainer. Het onderdeel zijn van Team van Beaumont ervaar ik als warm en betrokken en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van deze groep fijne mensen. De cursisten opleiden en begeleiden tijdens de opleiding in combinatie met het maken van afstemmingen maakt het voor mij een mooi geheel. Het blijft nog steeds wonderbaarlijk en mooi om te zien hoe één afstemming grote veranderingen voor een persoon en daarmee voor zijn omgeving kan opleveren. Dat ik dát aan anderen mag leren is echt een feestje.

Naast het werken met Luisterkind verbind ik mensen graag met hun natuur en de natuur. Om dit dichterbij te brengen ga je met mij veel naar buiten, voor een natuurcoachwandeling of voor een groepswandeling om de natuur te ervaren en de verbinding te versterken. Als je je meer verbind met de natuur ga je merken dat je hierdoor meer bij jezelf komt, je meer rust ervaart in je leven, je makkelijker in contact komt met je eigenwijsheid en je gezonder gaat voelen.

Als derde onderdeel van mijn werkend leven ben ik energetisch werker in Wateringen, maar ook op afstand als je niet in de gelegenheid bent om mij te bezoeken.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Marjan 't Lam
www.heel-zijn.nu

Mijn naam is Marjan 't lam en ik ben Luisterkind trainer in het team van Diana van Beaumont. Vanaf dinsdag 13 maart 2018 start ik met een nieuwe groep in Overloon en vanaf zondag 27 mei 2018 start ik een nieuwe groep in Burcht in België. In mijn praktijk begeleid mama's die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren door miskraam, abortus of vroeggeboorte. Tijdens een Luisterkindafstemming maak ik contact met jouw ongeboren zieltje, ik ga luisteren wat het wil vertellen en probeer hierin zoveel mogelijk jouw vragen mee te nemen. Ik schrijf de afstemming op papier en deze wordt per post naar je toegestuurd op deze manier heb je een mooie herinnering aan dit contact ♥
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00    Angela Bendanon
www.angelabendanon.nl

Omdat jij mag jij zijn

Ik ben Angela Bendanon en mijn Passie en Talenten zijn om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan om vanuit jouw kracht in het leven te staan met vertrouwen en liefde voor jezelf. Inzicht is de bron van alle levenskracht en met een Luisterkind afstemming voelt het als thuiskomen.
Hoe fijn is het om jezelf toestemming te geven de dingen te doen zoals jij dat wilt, en te leven zoals jij dat wilt.
Jij maakt een verschil in de wereld!
Kinderen gaan me aan mijn hart en mede door mijn pleegkinderen maak ik me hard om kwetsbare kinderen een stem te geven want tenslotte verdient elk kind een glimlach.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Monique Verhage
www.voorgrootenklein.nl

Wie wil nou niet gehoord en gezien worden. Iedereen toch?

In mijn praktijk Voor Groot en Klein in Rotterdam, bied ik Luisterkind Afstemmingen aan voor jong en oud.
Omdat een ieder het verdient om naar geluisterd te worden.

Zelf aan den lijve ondervonden wat een bijzondere boodschap er in elke afstemming zit.
Over het effect ervan nog maar niet te spreken.
Wil je dit ook eens ervaren? En vragen beantwoord krijgen?

Kijk voor meer informatie op mijn website. Daar kun je ook een afstemming aanvragen.

Ook voor Healing, Reading of het Reinigen van je huis.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00    Jacqueline Haspels
www.jacquelineluistert.nl

Hallo, mijn naam is Jacqueline Haspels en ik ben woonachtig in Emmeloord waar ik ook werkzaam ben als leerkracht op een basisschool voor Jenaplanonderwijs. Toen de Luisterkindmethode op mijn pad kwam wist ik direct 'dit is wat ik wil'. Op deze wijze wil ik mijn helpende hand uitsteken naar de wereld en naar jou. Als Luisterkindwerker mag ik luisteren naar wat gehoord wil worden bij degene voor wie een afstemming is aangevraagd. Ik ga er van uit dat veel antwoorden in ons zelf zijn te vinden.

Een groot voordeel van werken met de Luisterkindmethode is dat jij en/of je kind gewoon in jullie vertrouwde omgeving kunnen blijven en niet uit jullie dagelijkse bezigheden hoeven te worden gehaald. En ik.....ik neem alle tijd die nodig is om te luisteren naar wat gehoord wil worden.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00      Mariëlle
www.jijgewijs.nl

Ieder van ons heeft z’n eigen wijsje en z’n eigen wijsheid.

Diep van binnen weet jij precies wat goed voor je is en wat je te doen hebt.
Een Luisterkind-afstemming kan dit voor je verhelderen!

Mijn naam is Mariëlle en ik ben een echte levensgenieter, mensenmens en dierenvriend.
Ik ben psycholoog, traumatherapeut en energetisch werker.
Naast mijn dagelijkse psychologenwerk bied ik vanuit mijn eigen praktijk spirituele en intuïtieve dienstverlening, Luisterkind-werk en Reiki.
Als Luisterkind-werker maak ik contact met jouw innerlijk weten en help ik je bewust te worden van je eigen gevoelens, behoeften, kwaliteiten en persoonlijke kracht. Ik help je bij het verhelderen van je valkuilen en belemmeringen, het zien van je keuzemogelijkheden en het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen.

Je kunt bij mij een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf, je kind of je huisdier, voor je gezin als geheel of voor een overleden dierbare.

Praktijk Jijgewijs maakt jou wegwijs op jouw eigen weg!
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Monique Hop
www.liefdevoorhetkind.nl

Ik ben Monique Hop en ben zelf moeder van een zoon.

Ik werk al een aantal jaar met kinderen. Ik heb zelf kunnen ervaren dat kinderen tegenwoordig zoveel "moeten" en steeds gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf.

De liefde voor kinderen bij mij is zo groot dat ik ze dolgraag verder wil helpen. Het was voor mij nooit duidelijk op welke manier ik dit kon doen. Totdat Diana van Beaumont, de grondlegger van de methode luisterkind, op mijn pad kwam.

Ik heb de opleiding Luisterkind Werker bij Diana van Beaumont gevolgd en daarna is mijn hart helemaal open gegaan. Ik wil graag gehoor geven aan mijn levensdoel door veel lieve kinderen te helpen. Er zijn veel kinderen op de wereld die gehoord willen worden en die hulp kunnen gebruiken.

Natuurlijk kan je als volwassene ook een afstemming voor jezelf aanvragen.

Mijn droom is uitgekomen!

Wees welkom om mijn site te bekijken.

Liefs Monique
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Ingrid Jansen
www.hetspinnenweb.nl

Het Spinnenweb helpt mensen die verstrikt zijn in hun problemen. In het dagelijks leven help ik kinderen met leerproblemen,
maar ook volwassenen kunnen zekers een afstemming aanvragen.
Volwassenen of kinderen, ik werk op dezelfde manier namelijk door met ze te verbinden, zo krijg ik contact met het onbewuste.
Jong of oud, samen gaan we voor het beste resultaat.
Ter aanvulling heb ik de modules kinderwens en levensbrug gevolgd.
Heb je vragen? Stel ze gerust.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Astrid Jongste
www.praktijkdestillekracht.nl

In 2013 heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker bij Diana afgerond. Ik blijf me iedere keer weer verwonderen over de informatie die in en om ons leeft. Bij elke Luisterkindafstemming voel ik hoe puur de informatie is. Ik ben dankbaar dat ik met deze methode in contact mocht komen en dat ik met de Luisterkindmethode mag werken.
Het is iedere keer weer fijn om te ervaren dat de methode echt antwoorden geeft. Soms komen de antwoorden uit een heel verrassende hoek en dat is mooi. Daar zit de kracht.
Hoewel ik naast het Nederlands ook vloeiend Frans en Engels spreek en graag de Luisterkindafstemmingen in het Frans of Engels zou doen, heb ik hier nog geen ervaring mee.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 50.00     Christine Dekker-de Waard
www.soul-connection.nl

Mijn naam is Christine Dekker-de Waard en ik ben Luisterkind Werker, Bars practioner en Regenboogheler, getrouwd en moeder van 3 kinderen, daarnaast ook nog eigenaresse van kantoorboekhandel Dekker & Dekker waar wij een groot assortiment spirituele boeken en kaartensets hebben.

Na de aanvraag voor een Luisterkindafstemming voor mijn zoon had ik zoiets van; dat wil ik ook leren en andere mensen hiermee helpen!
Ik ben met de opleiding begonnen en heb daarna alle modules gedaan, waardoor de variatie zeer groot is. De ene keer stem ik op een ongeboren kindje af en de andere keer wil iemand weten " waarom zijn wij als gezin bij elkaar ? ".
Daarnaast is het ook fijn om aan mezelf te werken, stappen te maken en hoe fijn is het na de afstemming ook van klanten reacties te krijgen dat zij ook mooie stappen aan het nemen zijn.
De Luisterkind Methode is een prachtige methode om mensen op weg te helpen, rust in hun leven te krijgen, dat kinderen weer doorslapen, je antwoorden krijgt van een dierbare overledene, contact kan maken met het kindje in jouw buik en zoveel meer.
Met mijn praktijk Soul-Connection hoop ik jou te kunnen helpen ook een stap te kunnen maken, duidelijkheid te krijgen, soms rust en handvatten om mee aan de slag te gaan.
Ik deel geregeld mini-luisterkindafstemmingen uit. Het is een mooie manier om kennis te maken met het afstemmen. Hou mijn website en Facebookpagina goed in de gaten. (mijn mail komt wel eens bij de spam, ik reageer zo gauw mogelijk op jouw aanvraag)
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Chantal Manshanden
Hartvoorluisteren.nl

Wist je dat mijn leven in een stroomversnelling is gekomen sinds ik de opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen? Opeens wist ik weer hoe ik naar mijn hart kon luisteren! Daarin lagen de antwoorden die ik al zo lang voelde maar waar ik maar niet de vinger op kon leggen.
Toen er diep naar mij geluisterd werd en ikzelf ook naar anderen ging luisteren, ging alles stromen. Dingen vielen op hun plek er kwam bewustwording bij mij. Dit heeft geresulteerd in een prachtige praktijk aan huis waar ik mensen help van hoogegevoelig naar hoogbewust te bewegen.
Heel graag gun ik jou of jouw kind dit ook. Dus loop je met vragen rond of voel je dat er diep van binnen iets kriebelt en de aandacht vraagt? Wil je weten hoe dat nu echt op hartsniveau zit? Twijfel niet langer en vraag een afstemming bij mij aan. Ik luister met heel veel liefde naar jou of naar je kind. Zodat het ook bij jou weer kan gaan stromen!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Henriëtta Weijters-Hofman
www.neipraktijkzon.nl/luisterkind

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Henriëtta Weijters-Hofman, ben getrouwd met Jack en heb 3 volwassen kinderen met aanhang. Ik ben 57 jaar.
Ondertussen ben ik ook al oma van 3 kleinkinderen. Verder hebben we een schat van een hond, onze boxer Pip van 1 jaar.
Naast mijn NEI coach praktijk, ben ik ook Luisterkindwerker. De afstemmingen op kinderen en volwassenen van 0 tot 100 jaar vind ik heel fijn om te doen. De inzichten die de aanvrager krijgt zijn zo waardevol, dat men er weer verder mee kan in het leven, men krijgt antwoorden die anders niet gehoord zouden worden. De feedback die ik mag terug ontvangen is zo mooi en positief dat ook ik hier heel blij van word.
Ik zal een paar voorbeelden geven.
Zo kwam er een meisje van 4 jaar die last heeft van epileptische aanvallen. Ze had een negatieve overtuiging die ze zelf heeft omgezet naar iets positiefs. Het gaat heel goed met haar en de epileptische aanvallen zijn sindsdien weggebleven.
Of een moeder die een adoptie kindje al heeft en nog graag een kindje wil, deze moeder kreeg het inzicht dat ze nu ook moest gaan genieten. Op het moment dat ze het perfecte plaatje kon loslaten gebeurde het alsnog. Een 2e adoptiefkindje mocht opgehaald worden.
Nog 1 voorbeeld. Een baby die zoveel huilt en niet wil slapen. Na de afstemming is de baby rustig en slaapt en drinkt goed. De ouders weten waaraan gewerkt moet worden.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 57.50    Eelke -- Eelke.nu --
www.eelke.nu

Wil je graag weten wat er in het koppie van jouw kind omgaat? Gewoon om te weten of om hem te helpen bij de problemen en/of hobbels waar hij tegenaan loopt?

Wil je gaan stralen en jouw hart volgen? Jouw leven steeds meer jouw eigen vorm gaan geven?
Wil je jouw blokkades en/of valkuilen aanpakken om die stappen naar een lichter leven te gaan zetten?

Dan ben je hier aan het goede adres.
Ik ben Eelke en mijn doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te helpen meer inzichten te geven richting een fijn leven vol plezier en geluk.

Ik werk hierbij volgens de Luisterkind Methode waarbij ik op afstand met jouw energie, of die van jouw kind, in gesprek ga.
Het stukje van jouw onderbewuste die veel te vertellen heeft.

Voor meer informatie neem een kijkje op mijn website.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Rianne Leijten
www.rianneluistert.nl

Luisterkind is mijn passie!!
Als Luisterkind trainer geef ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Vorden (bij Zutphen).
Als moduletrainer verzorg ik de vervolgmodules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers in Leusden.

Als Luisterkindwerker vind ik het feestje om mensen groot en klein met één Luisterkindafstemming verder te mogen helpen en dat verwoord ik als volgt:

Mag ik....

Mag ik samen met jou de mist op laten trekken
En zorgen voor helderheid
Mag ik contact maken met jouw diepste kern?
Mag ik luisteren naar wat jij te vertellen hebt?

Zonder in te vullen wat jij zou willen vertellen
Zonder goedbedoelde adviezen te geven die jij niet wilt horen
Mag ik de brug zijn naar die diepere laag in jou?
Mag luisteren en vragen stellen?

Om zo samen bij de kern te komen
Om zo op te kunnen schrijven wat je echt bedoelt
Zeg jij hier JA tegen?

Vraag dan een Luisterkindafstemming bij mij aan!
Ik ben er graag voor jou en/of voor je kind.............
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Lotje Opdam
www.lotjeopdam.nl

In 2015 vroeg ik voor mezelf een luisterkindafstemming aan. Ik was hier erg van onder de indruk en voelde ook direct: dit kan/wil ik ook. Wat een bijzondere en mooie manier om verschil te maken en iemand weer op weg te helpen. In juli 2016 heb ik met succes de opleiding afgerond en sindsdien maak ik met veel liefde en plezier de luisterkindafstemmingen.

In de onderbewuste liggen vaak meer antwoorden klaar dan je zo kunt bedenken.

Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Vera Oude Sanderink
www.veraoudesanderink.nl

Hallo! Mijn naam is Vera Oude Sanderink. Ik ben ruim 14 jaar als (kinder) ergotherapeut werkzaam (voorheen in een ziekenhuis en sinds kort in een eerstelijns praktijk), waardoor ik het voorrecht heb om met heel veel passie kinderen en volwassenen bij te staan in hun leven met beperkingen, van welke aard dan ook.

De laatste jaren begon ik zelf meer open te staan voor de werking in de energie. Onze dochter bleek hooggevoelig, wat mijn ogen heeft geopend. Er is zoveel meer!
Terwijl ik van binnen wist dat er iets op mijn pad zou komen waar ik heel gelukkig van ging worden, ging ik verder met mijn leventje. Er passeerden verschillende methodes, maar niets wekte mijn interesse dusdanig om ermee verder te gaan. Totdat de Luisterkindmethode op mijn pad kwam. Een hele mooie methode, zonder belasting voor ouder of kind, waarbij grote stappen gezet kunnen worden.
Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen op mijn website en aarzel niet om me te mailen als je vragen hebt!
Hartelijke groet, Vera
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Nienke Oudhuis
www.kinder-jeugdcoach.nl

Mag ik naar je luisteren?

Ik sta open voor wat jij te vertellen hebt en waarin jij of je kind gehoord wil worden.
Als je een vraag of zorg hebt, wilt weten wat er onder bepaald gedrag of een emotie zit, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er diep van binnen (op onbewust niveau) speelt.
Voor mij is het heel bijzonder om op zo'n zuivere manier verbinding te kunnen maken met de ander, en de boodschappen die hieruit naar voren komen breng ik dan ook met veel liefde en respect. Het mooie van de Luisterkind Methode is dat de uiteindelijke verklaringen, oplossingen en inzichten die in een Luisterkindafstemming zichtbaar mogen worden, helemaal vanuit jezelf (of vanuit je kind) komen en daarmee het beste bij jou passen en uiteindelijk tot de grootste verandering zullen leiden.
Je kunt bij mij een afstemming aanvragen voor jezelf, voor je kind(je), voor het kindje in je buik als je zwanger bent, voor jezelf (en je partner) als je een kinderwens hebt, of voor een kindje dat je bent verloren of een andere dierbare die niet meer bij machte is om in het hier en nu te communiceren.

Daarnaast help ik kinderen en jongeren vanuit mijn eigen praktijk door middel van coaching om meer zicht te krijgen op zichzelf, hun eigen gedachten en hun gevoel, zodat ze meer ruimte voelen om keuzes te maken en bepaalde patronen te kunnen doorbreken. Met een combinatie van een goed gesprek, praktische handvatten en lichaamsgerichte (ontspannings- en energetische) oefeningen. Hierbij ondersteun ik ook jou als ouder bij het vinden van een passende manier om je kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Om weer vol vertrouwen jezelf te kunnen zijn! Want jij bent goed zoals je bent.

Voel je welkom om verder te lezen op mijn website of om contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar wat ik voor jou of jullie kan betekenen.
Specialisaties:

Prijs: € 79.00    Dylan van der Mars
www.peaceofmind.nl

Wat houdt jou tegen om je leven precies zo in te richten zoals jij dat wilt, van binnenuit?

Het antwoord op deze vraag zit in jezelf, echter verstopt in je onderbewuste. Het kan ook zijn dat je met andere (levens) vragen zit, waar je antwoorden op zoekt. Waar komt bepaald gedrag vandaan? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan, thuis of op het werk? Wat blokkeert mij? Waarom ben ik vaak moe? Waarom slaap ik slecht, onbegrepen mentale en/ of fysieke klachten, relatieproblemen. Het kan van alles zijn. Door bewust te kiezen voor de weg naar binnen, krijg je antwoord op je vragen.

Wat hierbij kan helpen is een Luisterkind afstemming. In een Luisterkind afstemming gaan we samen op een speelse wijze op zoek naar de vaak diepgewortelde angel van het probleem. Mijn kracht is dat ik tot de kern weet te komen, zodat jij de dingen los kan laten die in de weg staan om te stralen vanuit jouw krachtige authentieke centrum. Stress, piekeren en andere mentale en fysieke klachten zullen hierdoor verminderen of verdwijnen.

Kijk op mijn website (www.peaceofmind.nl) of neem contact op (dylan@peaceofmind.nl) hoe ik je nog meer kan ondersteunen bij jouw loslaat- en groeiproces. Ik wens je veel succes met het bevrijden van de pauw in jou. Wellicht tot ziens in mijn praktijk!

In verbinding, Dylan

PS: voor kinderen werkt een Luisterkind afstemming hetzelfde als voor volwassenen. Kinderen laten vaak via hun gedrag of bepaalde emoties weten dat er iets aan de hand is. In een ‘normaal’ (woordelijk) gesprek krijg je als ouder niet snel duidelijkheid wat er aan de hand is. Je kind kan hier ook te jong voor zijn. Een Luisterkind afstemming kan dan hulp bieden. Je kind geeft op onbewust niveau zelf waardevolle inzichten en concrete handvatten, waarmee je jouw kind kunt helpen.

Ook hebben kinderen vaak mooie, maar soms ook confronterende boodschappen voor jou als ouder. Ze zijn goudeerlijk en heel wijs. Ze kennen jou als geen ander en weten precies wat jij als ouder nodig hebt om jezelf te bevrijden van alles dat je doet afstaan om in vreugde te leven van binnenuit.
Enkele voorkomende problemen waarvoor een Luisterkind afstemming kan worden aangevraagd voor je kind: leerproblemen, gedragsproblemen als woedeaanvallen, bedplassen, verdriet, moeheid, slecht eten en/of drinken, concentratieproblemen, angsten en onzekerheden.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00     Patricia Deckers-Koort
patriciadeckers.wordpress.com

Een luisterkind afstemming is voor groot en klein en is niet aan leeftijd gebonden. Heb je een kindje wat slecht slaapt, niet goed eet, snel boos wordt of net in z'n schulp kruipt en/of die wellicht prikkels moeilijk kan verwerken en je kunt er de vinger niet op leggen waar dat vandaan komt? Dan is het fijn als er iemand wil luisteren naar jou of je kindje, op afstand en in de energie. Hiervoor hoef je niet te reizen en geen tijd vrij te maken.
Zit je niet zo lekker in je vel en ben je op zoek naar antwoorden op de vragen die door je hoofd spoken? De antwoorden zitten in jou en door te luisteren en de vragen telepatisch aan jou te stellen, komen de antwoorden of handvatten naar boven. Hiervan maak ik een verslag en dit verslag ontvang je per mail in een overzichtelijk document.
Ben je benieuwd naar wat jouw familielid met dementie, alzheimer of een verstandelijke beperking bezig houdt of wil je weten op welke wijze jij het leven voor ze aangenamer kunt maken? Door te luisteren naar ze en te vertalen wat ze willen delen, krijg jij antwoorden op je vragen.
Voelt de energie in jouw huis anders, heb je er last van, ook dan kan ik luisteren en je huis zuiveren zodat het weer aangenaam voelt.

Zoveel mensen, zoveel verschillende redenenen om op afstand te luisteren. Alles mag gebeuren, alles mag ontstaan.

Lieve groet,
Patricia Deckers💜
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Annemieke Oldenkotte
www.ikhoorje.nl

Ik ben Annemieke Oldenkotte, moeder van twee zoons, mede door mijn zoons ben ik in aanraking gekomen met luisterkind.
Toen ik voelde en zag wat dat met mijn beide jongens gedaan had wilde ik ook graag een afstemming op mijzelf, en dat heeft de grootste verandering opgeleverd.
Wat een ander mens ben ik geworden, puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik groeide steeds meer, en dat groeien doe ik nu nog steeds.
Als ik dan terug kijk naar afgelopen jaar kan ik eigenlijk niet bevatten wat dat allemaal met mij gedaan heeft, en wat ben ik ongelofelijk trots op mijn prestaties en mijn eigen praktijk.
Ik Hoor Je is geboren en van een klein wereldje waarin ik kinderen en volwassenen mag helpen, is ze uitgegroeid tot een zeker en trotse wereld die steeds groter lijkt te worden.
Mede door de andere luisterkind werkers uiteraard en door de bedenkster achter luisterkind; Diana van Beaumont.
Ben je nieuwsgierig geworden na mijn activiteiten en ervaringen neem dan gerust een kijk je op mijn website: www.ikhoorje.nl en neem dan ook een kijkje op mijn Facebook pagina waar leuke kleine blogs, verhalen en reacties maar ook leuke acties staan.
Ik hoop nog veel mensen en kinderen een stap verder te mogen helpen in deze soms toch wel gecompliceerde wereld.
Lieve Groet Annemieke
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Tanja Leerkotte
www.geboortewijsheid.nl

Welkom!

Vanaf mijn eerste zwangerschap wist ik dat er een bijzondere verandering binnenin mij gaande was.
Dat klinkt natuurlijk heel vanzelfsprekend aangezien er een prachtig mensje in mij groeide en ik voor het eerst mama zou worden.
Toch voelde ik dat het nog meer was dat dat "alleen"
Ik vond de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geweldig. Ondanks dat daar ook wel wat hobbeltjes en kronkeltjes in voor kwamen.
Mijn passie is hier geboren en ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om daarin veelzijdig te kunnen zijn. Ook ben ik nog lang niet klaar en zal me daarom hierin blijven ontwikkelen. Mijn drijfveer binnen dit "werk" is om vrouwen weer in verbinding te brengen met hun eigen lijf en hun eigen kracht. Ik geef de cursus hypnobirthing en middels luisterkind kan ik op een nog dieper niveau vrouwen helpen om dit te bereiken. Dat is geweldig. Dus wil je graag begeleiding tijdens de zwangerschap, heb je nog trauma's betreffende je eigen geboorte of over de bevalling van je kind, wil je je kindje alvast beter leren kennen, heb je een kinderwens of zijn er andere vragen waar je graag antwoord op wilt? Dan kan je bij mij een luisterkindafstemming aanvragen. Mijn passie ligt bij de zwangerschap maar met het zelfde plezier doe ik ook iedere andere luisterkind afstemming.
Dus heb je een vraag over je baby, je kindje of over jezelf.... Je bent ten alle tijden Welkom.


Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Tabine Zoethout
www.praktijk-de-regenboog.nl

Toen ik voor het eerst hoorde over Luisterkind wist ik meteen, dat wil ik ook gaan doen. Zo kan ik nog meer mensen weer hun geluk terug laten vinden. Iemand weer op de goede weg helpen door hen hun verhaal te laten doen. Jonge kinderen, gehandicapte kinderen, volwassenen die zelf niet (meer) kunnen communiceren een stem geven.

Ik gun ieder mens en dier een gelukkig leven en de heling die ik zelf heb ondervonden en via de mij nu eigengemaakte technieken, Luisterkind en Reiki, kan ik daar zeker een rol in spelen. Samen met ongeveer 400 Luisterkindwerkers en miljoenen Reikibehandelaars over de hele wereld draag ik graag bij aan het geluk van mens en dier.

Ik nodig je uit om een Luisterkindafstemming aan te vragen en daarmee te ontdekken wat Luisterkind voor jou kan doen.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Prijs: € 55.00     Marlies Becker
www.ikluistermetjemee.nl

Luister naar je gevoel, gebruik je verstand en volg je hart...!

Wat gaat er toch in dat mooie koppie van je kind om?
Wil je weten waar de boosheid, slecht slapen, niet willen eten, druk gedrag, woedeaanvallen , verlegenheid, huilbuien of angst vandaan komen?

Het is mogelijk om antwoorden te krijgen op deze, en vele andere vragen, door middel van een Luisterkindafstemming!

Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met het onderbewuste van je kind. Je kind is aan het woord en ik laat hem/haar alles vertellen wat er speelt, wat goed gaat, wat niet lekker loopt en wat er mag veranderen.

Het contact vooraf loopt via de mail en je ontvangt een verslag van de afstemming binnen twee weken in je inbox. Blijf niet langer rondlopen met vragen, blijf niet langer tobben.. Gun je kindje en jezelf dit cadeau!

Neem een kijkje op mijn website, Facebook of Instagram. Ik help jullie heel graag op weg naar meer rust, beter begrip een nóg sterkere band met elkaar!

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00     Sandra Laureys
www.kristalhelderhoren.nl

Ik ben Sandra Laureys en ik ben Luisterkindwerker. Wil jij jezelf of je kind beter leren kennen? en begrijpen waar bepaald gedrag vandaan komt? Dan is een Luisterkindafstemming misschien iets voor jou!
Ik kan op hoogsensitief niveau luisteren bij problemen met bv slapen, eten, angst, verlegenheid, boosheid en noem maar op. Gewoon dingen waar jullie tegen aan lopen. Deze methode helpt kinderen en ouders van 0-100 jaar weer een stukje verder op weg. Door op afstand te luisteren gaan we op zoek naar essentiële knelpunten en bruikbare handvatten voor meer inzicht. Ook doe ik met liefde een Levensbrug afstemming. Ik kan mij afstemmen op mensen die overleden zijn of zich niet meer fysiek kunnen uitdrukken door handicap of ziekte. Of kindjes die het niet gehaald hebben tijdens de zwangerschap of erna.🙂 Alles wordt mooi vertaald in een Worddocument die ik je mail. In licht en liefde Sandra Laureys
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 65.00    Manon Rikmanspoel
www.manonrikmanspoel.nl

Hallo

Ik ben Manon Rikmanspoel en fulltime Luisterkindwerker,
een super leuke, dankbare en bijzondere job waarin ik al mijn creativiteit en energie kwijt kan om kinderen en gezinnen weer fijn op weg te helpen zonder dat ze een wekenlang traject in moeten gaan. Waarbij het kind/volwassene onderbewust precies aangeeft wat ie nodig heeft om mooie stappen te mogen maken.

Voor informatie over mijn werk als Luisterkindwerker zou ik je graag doorsturen naar mijn site.
Van hieruit kun je me mailen en kan ik je alle informatie die je nodig hebt voor een Luisterkindafstemming toemailen.

Geheel vrijblijvend, zo dat je zelf kunt voelen of het iets is wat bij je past.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Heidi Westerveld
www.puurluisteren.nl

Jij bent die prachtige moeder die voelt dat er meer manieren zijn om naar je kind te luisteren. Je staat nu op een punt in de opvoeding dat je al zoveel hebt geprobeerd om er helemaal voor je kind te zijn. Toch is het gewoon niet helder wat je kind nu echt nodig heeft om zich gezien en gehoord te voelen. Het is duidelijk dat je kind iets probeert aan te geven, alleen kan jij er nu geen vat op krijgen. Voel jij je nu als moeder tekort schieten omdat je niet precies weet wat er nodig is op dit moment in het gezin? Dan is dit het moment dat een Luisterkindafstemming je écht de richting, inzichten en helderheid geeft waar je nu zo op zit te wachten. Hoe fijn is het als je als ouder(s) weer weet waar je je focus op mag richten en je je als moeder ook weer in je kracht voelt staan. Stop met onnodig lang een struggle te voelen in je gezin. Laat je verrassen door de liefdevolle woorden in een afstemming waar je echt verder mee komt.
Daarbij ben ik er ook voor jou, jij prachtige moeder, wat zou een luisterkindafstemming voor jezelf je voor kracht kunnen geven op dit moment in je leven? Het moederschap is gewoon keihard werken en soms zijn er periodes dat het gewoon niet vanzelf gaat... daar ben je echt niet de enige in hoor!
Ben je klaar om de juiste inzichten te ontvangen die wél voor je werken, kun je wel een BOOST gebruiken bij wie dan ook in het gezin... jij mooie prachtige moeder, jouw kind wil niks liever dan even gehoord worden! Ik ben er voor jou én je kind!
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00     Ireen Thunnissen
www.ireenthunnissen.nl

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen in het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn doel is, om je weer in verbinding te brengen met het diepste in jezelf, je essentie. Ik help om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf, dat je bent die je bent. Ik werk onder andere met sensi-therapie, healing en esentiecoaching. Hiernaast begeleid ik al vele jaren kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie.

Sinds 2016 geef ik ook Luisterkind-afstemmingen, waarin je meer helderheid kunt krijgen over jezelf of je kind, over wat voor thema’s er spelen en hoe je hiermee om kunt gaan. Ik stem me af op je foto, maak contact met je ziel en luister naar wat je me van daaruit te vertellen hebt. Zo kunnen er allerlei thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld waarom je niet lekker in je vel zit, waarom er sprake is van faalangst of onzekerheid of waarom je altijd zo moe bent. Bij kinderen kan naar voren komen waarom ze zo boos of verdrietig zijn, hoe ze beter kunnen slapen, wat voor benadering ze nodig hebben, hoe ze zich beter kunnen uiten etc.
Het is ook mogelijk om een levensbrug-afstemming te laten maken voor mensen die overleden zijn, en/of mensen die in coma liggen, alzheimer hebben of dement zijn. Je stuurt dan een foto op met vragen over de betreffende persoon. Het is wel belangrijk dat de directe familieleden toestemming geven voor een dergelijke afstemming.
Ook kan er een afstemming gemaakt worden voor kindjes die doodgeboren zijn of al tijdens de zwangerschap zijn overleden. Voor deze kindjes kun je een foto van de moeder opsturen.


Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Tessa Sprenger
www.tessasprenger.nl

Mijn naam is Tessa Sprenger. Moeder van 2 kinderen.
Hoogsensitief en na een moeilijke periode in mijn leven besloten dit in te zetten om iets moois te kunnen doen voor andere mensen. De luisterkind Methode kwam op mijn pad doordat ik op zoek was naar een oplossing voor de slaapproblemen waar mijn dochter al sinds haar geboorte mee kampte. Ik vind de luisterkind Methode zo bijzonder en mooi dat ik heb besloten de opleiding Luisterkindwerker te gaan doen. Deze heb ik in februari 2017 afgerond. Nu is het mijn tijd om deze prachtige methode uit te dragen met de hoop dat ik vele mensen een opstap kan geven in een gelukkiger leven.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Ger van 't Veld
www.tekenveld.nl

Ik geef kunstzinnige therapie, individueel, aan volwassenen en kinderen. Met als specialisaties: (seksueel) misbruik, autismespectrumstoornis, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ook geef ik creatieve cursussen voor volwassenen waarin het creatieve aanbod ook de persoonlijke ontwikkeling prikkelt. Als Luisterkindwerker vind ik het erg mooi te ervaren hoe je iemand kunt helpen door goed te luisteren naar wat de ander aangeeft en weet. Door dit te verwoorden, maak je het onbewuste weten bewust en kan de aanvrager zichzelf of zijn kind helpen.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00    Marieke Verkerk
www.luisterkindafstemming.nl

Voor hooggevoelige kinderen van 0 tot 100 jaar die gehoord willen worden.

Soms kunnen situaties je overspoelen in jouw leven of dat van je kind. Je zit met zoveel vragen en ziet even geen oplossingen.
- Onze zoon trekt zich steeds meer terug, hij lijkt wel depressief. Hoe kunnen we hem bereiken?
- Onze dochter is hooggevoelig. Hoe kunnen wij daarmee omgaan?
- Ik pik heel snel informatie en emoties van anderen op. Wat moet ik in vredesnaam daarmee?
- Ik heb meer tijd voor mezelf nodig dan anderen en mijn leven is behoorlijk vol. Waar vind ik die tijd?

Herken je dit soort situaties van jouw kind of van jezelf? De antwoorden zitten in je en willen gehoord worden. Misschien kan een Luisterkind-afstemming jou of jouw kind daarbij helpen.

Nieuwsgierig? Check de site, stuur me een mail of bel me op.
Ik hoor graag van je, Hartegroet Marieke.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 50.00    Yvonne Charlier
www.dekriebelboom.nl

“Het mooiste sprankeltje van geluk zit in jezelf”

“Ik luister”
Zit je met vragen over je (ongeboren) kind of over jezelf?
Zit jij of je kind niet lekker in zijn vel?
Of wil je gewoon weten hoe het met je (ongeboren) kind gaat?

Welkom, mijn naam is Yvonne Charlier van praktijk “De Kriebelboom” Dankbaar dat ik als luisterkindwerker in gesprek mag gaan met jou of je kind. Er is zoveel moois wat wij niet zien, maar soms wel voelen. Hier mogen we liefdevol naar kijken om zo weer verder te komen op ons levenspad. Hobbeltjes zijn er om te nemen om daarna vanuit onze innerlijke kracht weer verder te kunnen. Ik help je graag hierbij.
Als mama van 2 toffe meiden weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Na jaren als leerkracht te hebben gewerkt, waar ik veel kinderen heb mogen begeleiden en zelf heb mogen groeien in wie ik nu ben, ben ik dankbaar om vanuit mijn eigen praktijk mensen van 0-100 te mogen begeleiden. Ook ik heb de nodige hobbels genomen om hier te komen. Soms is het zwaar maar uiteindelijk is het het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. Voelt het goed? Lees verder op www.dekriebelboom.nl ik geef ook: babymassage, dreumes, -peuter-, kinderyoga, rots & watertraining, spirituele coaching.

Ik ontmoet je graag liefs Yvonne
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Christianne de Weerd
www.praktijk-de-vlinder.com

Wat biedt Praktijk de Vlinder?

Praktijk de Vlinder is er om mensen en kinderen te helpen veranderen en problemen aan te pakken.
Om te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling. Die hulp bied ik in de vorm van een Luisterkind-afstemming, een Access Bars-sessie of een Trance healing. Ook vind je op mijn website meer informatie over en voor hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen.

Tevens ben ik de auteur van het prentenboekje "Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?"
Veel kinderen hebben last van spookjes* op hun slaapkamer. “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?” is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

De naam Praktijk de Vlinder is gekozen omdat de vlinder één van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers is op zielniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie en magie.
Vlinders symboliseren transformatie. Zij beginnen hun leven als rupsen, trekken zich terug in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als een prachtige vlinder. De rups leert je dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. Vandaar ook de keuze van de naam "De Vlinder" voor deze praktijk.
Specialisaties:

Prijs: € 45.00  Manja Westrik
www.praktijkmanjawestrik.nl

Ben je op zoek naar oplossingen voor problemen, vragen over jezelf of je kind? Loop je ergens tegenaan en weet je niet wat je moet doen?Laat me je helpen om de juiste antwoorden te vinden!
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Tamara van Wetten
www.luisterliefde.nl

Er zijn zoveel mooie parels, schatten, en dromen te vinden binnenin ons wezen, naast alle liefde en verbintenis. We hoeven er alleen maar naar te luisteren, iets wat ik met liefde voor jou wil doen.

Ook benieuwd naar wat er verteld mag worden? Wil je leren over de dingen waar jijzelf of je kind mee worstelt? Wil je nog meer in verbinding met jezelf of je kind komen te staan? Een Luisterkind-afstemming kan hierbij helpen.

Tijdens de afstemming luister ik naar de antwoorden op de vragen die jij hebt voor jezelf of je kind. Ik stem daarbij af in de energie, en kom daarbij op een diepere laag in gesprek met de ziel. Alle antwoorden zijn er al, je bent je er alleen niet altijd van bewust. De handvatten die ik met de afstemming aan zal reiken, komen dus vanuit de ziel zelf. Jij of je kind vertelt zelf wat er nú nodig is om door te groeien, of om problemen te verhelpen.

Het is een hele zachte en respectvolle manier om in gesprek te gaan. Geschikt voor iedereen die zich gehoord wil voelen.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00     Kinga de Wit
www.the-soul-compass.com

Enkele jaren geleden werd mijn zeer gewenste zwangerschap plotseling afgebroken door een miskraam. Een zware en zwarte periode volgde. Met een spirituele ontwaking en het hervinden van mijzelf als uiteindelijk resultaat. De Luisterkind afstemming die ik toen mocht ontvangen, heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. De ontdekking van deze vorm van communicatie en de liefdevolle manier waarop er met mij en mijn verdriet omgegaan werd, deed me beseffen dat dit precies was hoe ik anderen ook wilde helpen. Ik was reeds jaren werkzaam als psycholoog en coach en had mijn eigen praktijk, maar dit voelde nog meer als de "echte ik". Een ontdekkingsreis begon. Enige opleidingen op spiritueel gebied en het oprichten van "the Soul Compass" later, heb ik de totaalaanpak van problemen waarmee mensen zich tot me wensen, vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom en kunt bij me terecht voor allerlei soorten psychische, emotionele, fysieke en spirituele problemen en vraagstukken. Met de Luisterkind methode vertaal ik graag datgene naar je wat niet op een andere manier duidelijk gemaakt kan worden. Ik vind het een heel mooi en bijzonder idee om mensen handvatten te kunnen geven die uit hun eigen innerlijke wijsheid komen en om hen van een handleiding voor hun baby of huisdier te voorzien. Via een afstemming kunnen wij, als Luisterkind werkers namelijk met zo ongeveer alles en iedereen communiceren. Daarnaast kun je ook voor andere doeleinden en methoden bij mij terecht.

Heb je vragen en wil je graag weten hoe ik je zou kunnen helpen? Neem gerust contact met me op!
Liefs, Kinga.
Psycholoog, Coach en Healer.

the Soul Compass is onderdeel van Wellness in Mind - Holistisch Welzijnscentrum (www.wellnessinmind-online.com).
Voor informatie over diercommunicatie vanuit mijn praktijk kun je kijken op: wellnessinmind.wixsite.com/hondenziel
Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Suzanne Janssen
www.praktijksuzannejanssen.nl

Luisterkind is een prachtige methode om erachter te komen wat er nu echt speelt. Voor kinderen en voor volwassenen!

Kinderen kunnen vaak (nog) niet goed uitdrukken wat er aan de hand is, ze laten in hun gedrag zien dat er iets niet lekker zit. Boze buien, niet goed kunnen slapen, huilbaby's, angstig zijn, noem het maar op. Volwassenen hebben ook zo hun dingen in het leven waar ze tegenaan of zelfs in vast lopen. Of misschien heb je onverklaarbare klachten, en vraag je je af wat je lichaam daar mee wil uitdrukken. Met een Luisterkindafstemming luister ik naar jou, of naar je kind, op een dieper niveau. Daarbij neem ik de vragen mee die je voor jezelf of voor je kind hebt.
Inzichten, concrete handvaten en soms al direct merkbare veranderingen zijn het resultaat. Zodat jij of je kind weer verder kunt!

Naast Luisterkindwerker ben ik ook Natuurgeneeskundig therapeut en Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapeut.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00    Ellen Grootenhuijs
hetmagischekind.jimdo.com

Even voorstellen, mijn naam is Ellen en ik ben een alleenstaande mama van twee mooie dochters, van nu 5 en 2.5 jaar oud.
Ik wil heel graag iedereen kennis laten maken met hun eigen, innerlijke "magische" kind en iedereen helpen op weg naar hun nieuwe geluk, zoals de Luisterkind Methode mij en mijn dochters heeft geholpen naar ons nieuwe geluk.
Nieuwsgierig geworden? neem dan een kijkje op mijn site en vraag een afstemming aan.
Ik hoor graag van je.
Een lieve warme groet, Ellen
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Herma Wijnhoud
www.antevasin.nl

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk Antevasin Inzicht en Geneeswijs. In eerste instantie alleen als voetreflexoloog maar in de loop van de jaren heb ik mijn kennis verbreed. Luisterkind is voor mij een andere manier om inzicht te verkrijgen in situaties die lastig te doorbreken zijn. . Vanuit mijn praktijk maak ik contact met met u of met uw kind aan de hand van een foto en kijk ik wat er op zielsniveau gedeeld wil worden. Ik begrijp heel goed de vraagtekens van deze methode omdat ik daar zelf ook mee gestoeid heb. Toch ben ik elke keer weer verbaasd hoe iets inzicht geeft of een situatie doorbroken kan worden met deze methode.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Sien Hellemans
www.koesterpraktijk.be

U kan bij mij terecht voor alle emotionele en energetische ondersteuning / begeleiding voor u zelf en uw kind.
Vanaf uw kinderwens, uw zwangerschap en de geboorte van uw kindje tot het ongeveer 10 jaar. geworden is.
Daarna is toestemming nodig van de betrokkene.
Ondersteuning bij de relationele moeilijkheden (bv communicatie) in de nieuwe levensfase van alleenstaand naar koppel en van koppel naar jonge ouders met een baby .

In elke fase van uw leven kan een Luisterkind afstemming DE juiste stap zijn om meer inzicht te krijgen hoe je komt tot persoonlijke groei en liefdevol samenzijn met partner en kind(eren)

De wijsheid die een kind naar boven brengt tijdens een luisterkindafstemming biedt ouders inzichten in wat de beste aanpak( bv bij opvoedkundige vragen) is om weer harmonie en liefde te laten weerkeren bij het kind en in het gezin.

Specifieke Luisterkind afstemmingen.
--------------------------------------------------
Via een kinderwens afstemming krijgen toekomstige ouders inzichten in wat er nog ontbreekt ,om hun kinderwens het beste te verwezenlijken.

In een geboortebegeleiding kan de ziel van de baby reeds heel duidelijk maken wat hij /zij wenst en wat hij/zij liever niet wil.
De mama kan zich na de afstemming meer en liefdevoller verbonden voelen met haar kindje wat leidt tot een harmonische zwangerschap en een vlottere bevalling.

Een levensbrug afstemming brengt vaak troost, rust en vrede bij verdriet en gemis van een dierbare overledene.

Voor meer info zie website of neem gerust contact op
vriendelijke groeten
Sien
Specialisaties:

Prijs: € 60.00      Miriam C. Herweyer
dedieptein.com

Op mijn website kan je niet alleen een Luisterkind afstemming aanvragen maar krijg je ook de mogelijkheid voor begeleiding en ondersteuning na de Luisterkind afstemming. Dit gaat op afstand, via Skype en e-mail. Naar aanleiding van de afstemming en gesprekken krijg je op jou aangepaste oefeningen aangedragen om het geleerde in werking te zetten en nog verder de diepte in te duiken.

Je kan hier ook alle vragen stellen die je hebt over Luisterkind, energetisch werk en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze vragen beantwoord ik persoonlijk plus één keer per week kies ik een vraag uit en post het uitgebreide antwoord op dedieptein.com
Specialisaties:

Prijs: € 87.00     Liselore Langenberg-Stegemann
www.liselorebelicht.nl

IT'S NEVER TOO LATE TO HAVE A HAPPY CHILDHOOD.
Wil jij dit ook? Voor jezelf? Of voor jouw kind? Dan kan ik je wellicht helpen: www.liselorebelicht.nl

* Luisterkind afstemmingen voor kids
* Luisterkind afstemmingen voor volwassenen
* Hemelkind afstemmingen voor ouders van een overleden kind
* Soul SOS - kort & krachtig mediamiek advies op acute vragen, netelige kwesties of dringende dilemma's
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Anke van Leeuwen
www.ankevanleeuwen.nl/luisterkind

Als Luisterkindwerker luister ik naar jouw (onbewuste) innerlijke wereld. Ik luister naar jouw ziel. In de energie stem ik me op jou af en voel, hoor en/of zie ik wat er op dit moment in jou omgaat. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw innerlijke wereld mij te vertellen heeft en zet dit voor jou op papier. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming zelf al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar jezelf in jouw leven (of als ouders zijnde van je kind) mee aan de slag mag in je leven. Ik ben er om de boodschappen, van jouw innerlijk (of die van je kind), door te geven aan jou.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 57.50    Geeske van Viegen
www.je-innerlijke-kind.nl

De naam Je Innerlijke Kind, is ontstaan vanuit de overtuiging dat ieder mens in zijn kern puur is en liefde is, net als een kind. Een Luisterkind-afstemming brengt je eigenlijk weer in contact met dit kind, met je hart en met je ziel. Je Innerlijke Kind is wie je écht bent onder de ervaringen, overtuigingen, emoties en herinneringen die je gaandeweg je levens hebt verzameld en in jezelf hebt opgeslagen. Dat wat je hebt meegemaakt, heeft je gevormd, je wellicht verder geholpen, maar vaak ook hoort het niet meer bij je en heb je er last van in het hier en nu.

Als Luisterkind-werker ga ik in gesprek met deze diepe laag in jou. Ik laat daarbij al mijn oordelen en ervaringen los en richt ik mij enkel op hetgeen jij of je kindje mij vertellen. Ik maak een afstemming dan ook niet met mijn hoofd, maar juist door te luisteren met mijn hart en ziel. Jij geeft in deze afstemming aan wat aandacht mag hebben, wat niet meer bij je hoort of gekeerd mag worden. Op deze wijze helpt een Luisterkind-afstemming je vanuit liefde en licht weer verder op weg.
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Tamara Middelkoop
www.manelief.com

Mijn naam is Tamara Middelkoop. Jaren geleden heb ik voor mijn 2 kinderen een afstemming laten maken. Ik had gelijk het wow effect. Enkele jaren kriebelde het om de opleiding te willen gaan volgen.
In mei 2016 werd het tijd om mijn koers te gaan veranderen. Ik schreef me in voor de erkende opleiding tot luisterkindwerker.
De opleiding volgde ik via Diana van Beaumont. Eind februari 2017 werd ik officieel tot luisterkindwerker benoemd.
Met veel liefde en passie heb ik mijn website gemaakt om mijn praktijk Manelief met webshop in kaart te kunnen brengen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!


Eindelijk iemand die eens luistert
Gewoon eens iemand die tijd voor je heeft
Op zoek naar antwoorden op je vragen
Iemand die je extra inzicht geeft
Maar ook die je handvaten kan geven
Iemand die je een spiegel voorhoudt
Hulp kan bieden aan jou maar ook aan jouw kind
Dit noem je wow effect van een afstemming
Manelief
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Nancy Naert
www.zielevlinder.be

Mijn naam is Nancy Naert, mama van 2 zonen .
Het leven toont ons vele lessen, mooie ; plezierige maar ook lessen waar meer aandacht mag aan besteed worden. Vragen waar we soms zelf niet echt zicht op krijgen.Hoe hard we ook ons best doen . Zo leerde ik Diana en de Luisterkind Methode kennen.
Na zelf aan de slag te gaan met alle info die ik toen destijds kreeg , de transformaties die volgden en de prikkel om mensen daar zelf mee te kunnen helpen is Zielevlinder ontstaan.
Graag help ik jou , of je zoon of dochter met wat voor jou niet echt helder te krijgen is . Ik geef je de inzichten , de handvaten waar je mee verder kan. Die je helpt weer een evenwicht te vinden zodat je weer verder kan . Voor jezelf, je gezin, relatie.
Alsook help ik je graag , als je nood hebt aan een boodschap van een overleden dierbare, een inzicht , een tool die je aangereikt wordt , wat voor jou op dat moment heel belangrijk kan zijn, of jou gemoedrust kan brengen.

Ook ben je welkom in de praktijk voor een healing /reading.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info .

Lieve groet

Nancy

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Annette Oostelbos
www.praktijkdeontmoeting.nl

Praktijk De Ontmoeting, een praktijk voor holistische therapie, stresscounselling en luisterkindwerk.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00    Yolanda Hendriks
www.praktijksepia.nl

Ik heet iedereen welkom in mijn praktijk en laat daarbij de ander voelen dat er liefde is voor zichzelf en voor anderen. Deze ingang is voor velen nog een vreemde zaak, maar vanuit liefde voor jezelf kun je groeien en helen.

Helen waar nu pijn zit, lichamelijk en emotioneel. Die pijn zorgt voor een onbehaaglijk gevoel. We zijn niet meer in balans, waardoor wij van alles kunnen gaan mankeren. Jouw eigen blauwdruk ligt vast. Het licht mag er alleen op geschenen worden. Daar wil ik je graag bij helpen. De groei van onszelf is het belangrijkste aspect waarvoor wij hier op aarde zijn.

Ga het proces eens ervaren. Ervaar wat voor moois er in je leven kan ontstaan.

Ik werk als Luisterkindwerker, en geef daarnaast Healing met spirits en Lichaamsmassage.
Je bent van harte welkom!
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Valerie Cauwenberg
www.mijnkoffertjevoldromen.be

Elk mens, klein of groot, heeft dromen, kleine dromen of grote dromen. De ene mens droomt van gelukkig zijn, de ander droomt van een goede gezondheid. Iedere droom van elke mens is even belangrijk. Soms stoot je op een probleem, of lig je in de knoop met jezelf of je omgeving. Je kind dat niet gelukkig is, je ziet dat er iets is, maar je kan er niet bij.
Ikzelf ben ervan overtuigd dat een Luisterkindafstemming een weg kan zijn om duidelijkheid te krijgen, om een klein beetje te werken aan de dromen die ieder voor zichzelf of een ander heeft.
Met een luisterkindafstemming wordt de ziel beluisterd, en het mooie daarvan is, dat het openheid creëert, het geeft ruimte en warmte in relaties, begrip en geduld naar elkaar toe.
Het noemt Luisterkind, luisteren naar kinderen. Ouders hebben dikwijls vragen zoals, waarom wordt mijn kind 's nachts krijsend wakker, waarom voelt mijn kind zich zo slecht in zijn vel, wat kunnen we doen zodat mijn kind zich beter voelt.

En ook als volwassenen kan je met levensvragen zitten, of met angsten die onverklaarbaar zijn. Waar komt dit alles vandaan, wat kan ik eraan doen?
Door in gesprek te gaan met de ziel komen er antwoorden of duidelijkheid, dingen waar je dan verder op kunt bouwen.
Uit eigen ervaring kan ik met heel mijn hart zeggen, dat je er als mens oprecht van groeit.
Specialisaties:

Prijs: € 70.00    Johannette Pijper
www.luisterzon.nl

DECEMBER_KORTING: In de maanden DECEMBER en JANUARI: een volledige Luisterkind- Afstemming voor € 60,00 ipv € 70,00

Voor de mensen die op 26 november van mij een mini Luisterkind afstemming hebben ontvangen: In de maanden december en januari betaalt u voor een volledige afstemming € 55,00.

Ik ben een allround Kindbegeleidster met vele jaren ervaring leerkracht Basisschool. Op mijn pagina van www.luisterzon.nl leest u over mijzelf en over Luisterkind, onder het kopje "Luisterkind".

Ik hoop u graag te ontmoeten in een aanvraag voor een Luisterkind afstemming.
De afstemming kan overigens ook voor volwassen mensen worden aangevraagd.
Zie mijn website.Tot ziens,
Johannette
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Marline Wieggers-Schreuder
www.liefmooikindje.nl

Open, liefdevol zal ik luisteren naar jou of naar je kind.
Als Luisterkindwerker heb ik afgelopen jaren al naar veel baby's, kinderen en volwassenen mogen luisteren. Het ontroert me om op afstand zo dichtbij in contact te mogen zijn. Jouw innerlijke wijsheid of die van je baby of kind, geeft antwoorden, inzichten, handvatten. Het is allemaal in jou aanwezig en ik schrijf het hele gesprek voor je op. Het is ongelooflijk hoe verhelderend, helend en effectief deze methode is.
Naast Luisterkindwerker ben ik GZ-psycholoog en Journeytherapeut. Sinds 2003 werk ik in mijn eigen praktijk in Zutphen. Meer over mij en mijn werkwijze lees je op: www.praktijkdewittesteen.nl en www.liefmooikindje.nl.
Wie weet ontmoeten we elkaar in het echt of op zielsniveau. Welkom!
Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Nathalie van der Stelt
www.mediamiek-kinderwerker.nl

Mijn naam is Nathalie van der Stelt, Luisterkindwerker en klassiek homeopaat.

Door middel van het telepathisch afstemmen op uw foto of de foto van uw kind ben ik in staat informatie door te krijgen via een diepere energetische laag. Informatie die voor u verhelderend zal zijn, herkenbaar en een bevestiging van wat er zich afspeelt.
Afstemmingen kunnen voor diverse doeleinden aangevraagd worden: Overleden dierbaren, mensen die in coma liggen , mensen die door hun ziekte niet meer kunnen communiceren, kinderen zodat we weten wat er van binnen bij ze afspeelt.

Op een wonderbaarlijke manier werken de afstemmingen helend, verhelderend en zien mensen vaak al veranderingen na deze afstemmingen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 50.00    Daniëlle Bassa-Ellens
www.daniellebassa.nl

Graag wil ik naar jou of je kind luisteren, luisteren in de energie, liefdevol en zonder enig (voor)oordeel. Luisteren op zielsniveau en komen tot helderheid, inzichten en handvatten om weer verder te kunnen, om de rust en het vertrouwen in jou of je kind en gezin weer terug te krijgen. Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden, vragen over bijvoorbeeld gedrag, gevoelens, zorgen en angsten. Wat is er nodig om de juiste stappen in de goede richting te geven? De mooiste antwoorden zijn in jezelf aanwezig.

Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking; hoe heb jij of je kindje de bevalling beleefd en op welke manier werkt het nog door in je dagelijkse leven?
Luisterkind-afstemming Geboortebegeleiding; luisteren naar het kindje in je buik, hoe voelt het kindje zich, wat mag aandacht krijgen, hoe kan het nieuwe leven een zo fijn mogelijke start maken, een mooi contact dat alvast kan worden gelegd tussen moeder/ouder en kind.

In mijn praktijk aan huis geef ik Reiki en Integrated Energy Therapy behandelingen en kun je bij mij terecht voor een Chakra-massage, Hotstone-massage of Indian Head massage, rustgevende & ontspannende behandelingen voor lichaam en hoofd.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Prijs: € 70.00    Angela Benistant - Gras
www.angelagras.nl

Let's make the world a better place.
Michael Jackson zong dit al en met Luisterkind-afstemmingen kan ik jouw wereld een beetje mooier en beter maken.
Want een Luisterkind-afstemming is meer dan een verhaaltje op papier voor de aanvrager. Het is een boodschap van jezelf aan jezelf, van je kind aan jou, van de ongeboren baby aan de aanstaande ouders. Een boodschap waarin je oplossingen aandraagt voor je eigen moeilijke situatie, waarin je kind duidelijk kan maken waar de werkelijke pijn zit en aangeeft hoe deze kan worden opgelost.
En al tijdens ons energetische gesprek kan ik voor jou of je kind al veel betekenen door mijn gaven in te zetten om je probleem te verkleinen. Het laatste stukje is aan jou: het lezen van de Luisterkind-afstemming en gehoor geven aan je eigen adviezen.

En zo maken we samen de wereld voor jou en je kind ook weer mooier en beter.

Bij meerdere zorgverzekeraars bestaat de mogelijkheid tot gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende verzekering.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 47.50    Annemarie van der Grift
www.visionoflight-healing.nl

Mijn naam is Annemarie van der Grift.
Ik ben geboren in 1976 te Zwolle waar ik tot op heden, samen met mijn man en onze kinderen, woonachtig ben.
Wij hebben een dochter (11 jaar) en twee zonen (10 en 6 jaar).

Van jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde.
Desondanks heb ik ook een nuchtere kijk op het leven en sta ik met beide voeten stevig op de grond.

De Luisterkindmethode kwam in 2012 op mijn pad.
Dit omdat ik een afstemming op onze oudste zoon liet maken.
Het zette van alles in gang in ons leven, maar vooral ook in mijn leven............
In 2014 besloot ik zelf de opleiding Luisterkindwerker te volgen.
Er ging een (spirituele) wereld voor mij open.

Naast de Luisterkindmethode houd ik mij ook bezig met energetische- en HSP behandelingen.
Ook doe ik energetische huisreinigingen en geef ik workshops (o.a. Eerste Hulp Bij Energie).
Deze zaken zijn erg goed te combineren waardoor ik een totaal 'pakket' kan aanbieden.

Naast mijn werkzaamheden schrijf ik ook.

In 2016 kwam mijn eerste boek "Een Hemelse Boodschap" uit.
Een boek dat gaat over mijn ervaringen rondom het overlijden van mijn moeder in 2013.
Op dit moment ben ik bezig met m'n 2de boek dat zal gaan over hooggevoeligheid.
Deze hoop ik in 2018 af te hebben en uit te kunnen geven.

Vision of Light staat voor bewustwording, inzicht & balans.
"Het licht dat je uitstraalt, weerkaatst op jouw eigen pad."
Graag help ik jou en/of jouw kind verder.

Warme groet,
Annemarie
Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Evelien Sieben-Rothuis
www.straalvanuitjehart.nl

Straal jij vanuit je hart?
Mijn naam is Evelien Sieben-Rothuis (1982), getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik straal vanuit mijn hart omdat ik de verbinding met mezelf heb teruggevonden. Ik ben in aanraking gekomen met de Luisterkind methode toen ik wilde weten hoe ik mijn kinderen het beste kon helpen met hun gevoeligheid. De Luisterkind afstemmingen die ik kreeg raakte me enorm, het bracht mij handvatten en meer inzicht, waarna ik voor mezelf ook een Luisterkind afstemming heb aangevraagd. Ik wist dat ik de opleiding tot Luisterkindwerker moest gaan doen.
De basis jouw hart, jouw ziel, jouw gevoel, geluk zit in jezelf. Ik luister graag naar je. Voor meer informatie ga naar www.straalvanuitjehart.nl
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Monique Bakker-de Schipper
www.deleylijn.nl

Hallo, naast het mooie werk als Luisterkindwerker, werk ik al een aantal jaren als Natuurgeneeskundig Therapeut in mijn eigen praktijk aan huis.
Daarnaast werk ik als Paranormaal Genezer en geef healings, eenmaal per week geef ik meditatielessen en eenmaal per maand een eendaagse workshop waarin je leert werken met de engelenenergie of de workshop intuïtief schilderen, je gaat dan vanuit een meditatie je innerlijke wereld met acrylverf op papier zetten. Het is iedere keer weer prachtig om te zien welke mooie creaties er ontstaan.
Ik geef eenmaal in de twee maanden een driedaagse training aan mensen die persoonlijk en spiritueel willen groeien, je wordt weer verbonden met de Aarde en Universum, je leert jezelf te healen en indien gewenst ook andere. Het is een stap in je bewustwordingsproces.
In 2018 komt mijn cursus HSP online, je krijgt dan negen weken opdrachten om je Hoog Sensitief zijn goed bij jezelf in beeld te brengen, zodat je negatieve ervaringen om kunt zetten in positiviteit en dit kan integreren in je leven van NU, naast de opdrachten zitten er ook zeven meditaties bij en twee healingen om je goed te leren centreren, om beter in je kracht te komen. En in 2018 wil ik starten met het geven van een jaartraining Holistisch Healer. Kortom ik ben een bezige bij die heel dankbaar is dat ze al dit mooie werk mag doen. En vooral het werken als Luisterkindwerker zo belangrijk en dankbaar vindt.
Specialisaties:

Familieverbond
Prijs: € 55.00  Joan Verspaget
www.joanverspaget.nl

Hallo lieve jij,

Herken je dat? Je hoofd piekert maar door en je komt niet bij je gevoel en jouw innerlijke stem. Laat mij je helpen door te luisteren naar jou. Niet alleen in het hier en nu maar op een veel dieper level. Daar waar al jouw antwoorden veilig liggen opgeborgen. Daar waar je precies aan kan geven waar je behoefte aan hebt. Ik duik het graag voor je op zodat ik het onder je aandacht kan brengen aan de oppervlakte, je bewustzijn. Dat wil ik doen voor jou maar ook voor je kinderen of andere dierbaren die zelf niet meer helder mondeling kunnen communiceren.

Neem rustig een kijkje op mijn site. www.joanverspaget.nl
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Deborah Claeys
www.deborahclaeys.com

“Het is mijn volste overtuiging dat elk van ons waardevol is. We zijn echter vaak vergeten wat onze krachten en talenten zijn. We zijn de verbinding met onszelf, en met anderen, wat kwijt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het is mijn passie om ouders, kinderen, jongeren en volwassenen hierin te begeleiden, zodat ze hun sterktes terug leren kennen. Via onze talenten komen we terug in verbinding met onszelf en met de anderen om ons heen.”

Heb jij het gevoel dat je niet meer weet hoe je je problemen het best aanpakt? Heb je moeite om je kind te begrijpen? Begrijp je jezelf niet altijd meer? Voelt je hoofd te vol aan? Met deze en vele andere vragen kan je bij mij terecht. Dit kan via een afstemming volgens de luisterkindmethode of online therapie.

Neem gerust contact met mij op moest je vragen hebben.

Groeten,Deborah
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Anja Vruggink
www.dewensvanjouwziel.nl

Lieve Mensen,

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Anja en troste moeder van vier kinderen.

Hoe ik bij Luisterkind ben gekomen is dat wij met onze oudste dochter een beetje vast liepen. Wij wisten niet wat we er op dat moment echt mee moesten. Ik had we eens van Luisterkind gehoord en ben me er in gaan verdiepen. Toen we de Luisterkind afstemming van onze dochter terug kregen moest ik zeker ook even slikken en een traantje laten gaan. Wat een mooie afstemming is dat. We hebben hem toen samen met onze dochter gelezen en er samen er over gepraat. Ik begrijp haar nu nog beter. Later kwam ik de opleiding tot Luisterkindwerker tegen. Ik dacht daar moet ik iets mee. Ik moet kinderen en mensen een stem geven. Hoe mooi is het als je mensen en kinderen samen weer een betere toekomst kan geven.
Voor vragen kan je me altijd mailen.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Lineke Folkers
www.praktijklichtpunt.nl

Praktijk Lichtpunt, Praktijk voor Reiki, energetische therapie, coaching en Luisterkindafstemmingen.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00  Marisca Schutte-Broekhof
www.mariscaschutte.nl

Door contact te maken met de energie van de persoon waarvoor de afstemming is aangevraagd kunnen oorzaken van klachten en problemen worden achterhaald.
Door de inzichten die hierbij naar voren komen kan er verandering plaatsvinden.
Afstemmingen zijn geschikt voor iedereen die wil vertellen vanuit zielsniveau.
Ook wanneer iemand niet of onvoldoende kan communiceren door een ziekte of verstandelijke beperking bijvoorbeeld Alzheimer of een herseninfarct

Ik maak contact met de cliënt en geef het verhaal van wat er aan de hand is en de inzichten die daaruit voortvloeien door. Er is geen vastgelegd plan hoe er gewerkt wordt. Elke afstemming wordt gedaan vanuit een blanco startpunt. Er komt wat er komt en daar gaan we mee verder. Er mogen vooraf wel vragen gesteld worden, maar het is aan de persoon waar op is afgestemd of deze beantwoord worden. In de afstemming wordt zo nodig ook gekeken naar stukken uit het verleden, vorige levens en entiteiten en gidsen. Indien dit tijdens de afstemming gewenst wordt, kan het zijn dat er een healing plaatsvindt.

De inzichten kunnen bijdragen in de keuzes die men maakt voor een behandeling en voor het opstellen van een behandelplan/zorgleefplan. Hierdoor kan de kwaliteit van het leven worden vergroot en komt de eigen regie weer dichter bij de cliënt. Die kan weer aangeven hoe hij/zij wil leven, wat er als belangrijk en zinvol wordt ervaren en wie de ondersteuning kan geven.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt, maar keuzes vanuit het hart gemaakt zijn wel de beste keuzes die men kan maken. Sommige problemen kunnen direct oplossen. Andere vergen veranderingen of aanpassingen.

Een afstemming vervangt nooit het medisch advies van een arts en ook geen reguliere behandeling. Het is een extra handreiking voor optimale zorg en welzijn.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Marjolein Joosten
www.zenvenlo.nl

Speciale actie Luisterkindafstemming :
nu met 10% korting: geldig t/ m 31 december 2017!

Mijn naam is Marjolein Joosten, getrouwd en trotse mama van twee geadopteerde kinderen (15 en 11 jaar) uit Taiwan.
Ik ben ruim 26 jaar parttime (kleuter) juf, heb een eigen energetische (kinder) coachpraktijk ZEN in Venlo (Limburg) alwaar ik zowel kind als volwassene help de oplossing die in de mens zelf zit naar boven te halen. Indien nodig kan ik daarbij energetische interventies toepassen. Ook maak ik gebruik van het familiesysteem en Voice Dialoque technieken.
Ik ben trots op mijn werk als Luisterkindwerker. Het is dankbaar om iemand een stem te geven die dit niet (meer) kan: of het nu een kind is dat zich nog niet zo goed kan uiten, mensen met dementie of mensen met een verstandelijke beperking. Hoe fijn is het ook om iemand te helpen met handvatten die wel in de mens zelf zitten, maar er niet uit kunnen komen? Ik ben blij dat ik dit kan en mag doen!
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Yvonne Jansen
www.hetleeftinje.nl

Mijn naam is Yvonne Jansen. In 2015 raakte ik geinspireerd door de Luisterkind methode en ben ik de opleiding gaan volgen. Nu mag ik mij Luisterkindwerker noemen. Wat heeft deze opleiding mij al mooie inzichten gegeven. Ik ben gegroeid en ik groei nog door. Ik ben nog in volle bloei.

Graag help ik andere mensen. Mensen die zelf vastlopen in hun dagelijkse leven of een helpende hand willen, voor zijn of haar kind. In de energie luister ik graag naar wat jij of je kind je te vertellen heeft. Denk bv aan: - angst - verdriet - onzekerheid - huilen - slecht slapen - hoog gevoeligheid - vast lopen in je werk of gewoon willen weten hoe het gaat. Het is een hele mooie methode want je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Je kunt je dagelijkse dingen blijven doen. Je hoeft er geen tijd vrij voor te maken. Per mail krijg je de Luisterkind-afstemming toegestuurd.

Verder kun je bij mij terecht voor een Acces Bars, Voetreflex of Reiki behandeling.
Wees zo vrij om eens een kijkje te nemen op mijn website www.hetleeftinje.nl.

Lieve groet,
Yvonne

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Chantal Toren
www.chantaltoren.com

De Luisterkindmethode is op mijn pad gekomen tijdens de zwangerschap van mijn zoontje, in de vorm van geboortebegeleiding door Luisterkindwerker Geeske van Viegen. Doordat zij afstemde op mijn zoontje kon ik met vertrouwen de geboorte tegemoet zien en ik wist meteen dat ik dit ook wilde leren.

Door middel van de Luisterkindmethode krijgt degene die niet gehoord wordt een stem en dat is een prachtig gegeven. Een Luisterkindafstemming geeft je troost en inzicht, je krijgt handvatten en kunt vragen stellen die je al heel lang hebt. Een Luisterkindafstemming is altijd een waardevol kado voor de ontvanger; soms confronterend en direct maar altijd vol liefde en respectvol.

Wanneer je nader met mij wilt kennismaken en wilt lezen wat ik nog meer doe, nodig ik je graag uit op mijn website www.chantaltoren.com
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Inge van Neerven - Katuin
www.ingefluisterd.nl

Mijn naam is Inge van Neerven. Ik ben 37 jaar oud. Heel gewoon en ook heel bijzonder, uniek, vrolijk, gezellig, lief en open!
Er is zoveel moois om ons heen, dingen die je met je ogen niet kunt zien, maar zo goed kunt voelen met je hart. In het werken met kinderen en volwassenen voelde ik dat wel, maar ik kon er nog niet een richting aan geven. De opleiding 'Luisterkind' trok opeens mijn aandacht en ik besloot te luisteren en in het diepe te springen. Met veel succes en daar ben ik blij om! Sinds mei 2016 ben ik Luisterkindwerker en ben ik begonnen met Ingefluisterd. Wat een waanzinnige methode om contact te maken, zoveel mooie verhalen die gehoord en verteld mogen worden. Ik luister!
Liefs, Inge
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Anita Speelman - ter Heide
www.hartsverbinding.com

Een warm welkom bij Hartsverbinding, een ruimte voor Contact, Herinneren, Groei en Transformatie.
Mijn naam is Anita, Reikimaster, gecertificeerd Lightworker, Reader en Healer en auteur van het boek ‘Hartsverbinding’. Toch ben ik vooral gewoon Anita en moeder van 2 kinderen. In mijn praktijk Hartsverbinding zet ik al mijn kwaliteiten en ervaring in om ouders en kinderen te helpen en ondersteunen in het contact met elkaar en coach ik volwassenen in het contact met zichzelf, hun innerlijk kind, hun partner en de wereld om hen heen.
Als dit je raakt en je wilt weten wat dit eventueel voor jou zou kunnen betekenen, dan nodig ik je uit verder op mijn site te lezen, eens aan te sluiten bij een workshop of voor jezelf of voor je kind een Luisterkind-afstemming aan te vragen. http://www.hartsverbinding.com/
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Evelien Prins - van Eck
www.evelienprins.com

Volg je hart, wat zegt het je?

Ik ben Evelien, moeder van drie meiden en per toeval in aanraking gekomen met Luisterkind. De bijzondere ervaringen die ik had zorgde ervoor dat ik zelf Luisterkindwerker geworden ben.
Diep van binnen zitten alle antwoorden, van jou zelf of van je kind. Lukt het even niet om te "luisteren" wat er van binnen, in je hart, daadwerkelijk speelt? Ik kan je helpen door een afstemming te maken. Vraag je je af wat je kind(je) toch dwars zit? Ook dan help ik graag door een afstemming te maken.
Naast afstemmingen maak ik ook houten Engeltjes, persoonlijk gemaakt als cadeautje (voor jezelf), als steuntje in de rug of eventueel in combinatie met een afstemming.