Luisterkindwerkers

Op deze pagina vind je de Luisterkindwerkers die volgens de officiële richtlijnen van de Luisterkind Methode de Luisterkind-afstemmingen maken.
Ze werken allemaal zelfstandig en hanteren eigen prijzen voor de Luisterkind-afstemmingen.

Lees de profielen en als je op de tekst van de Luisterkindwerker tikt zie je alle tekst verschijnen en worden ook de specialisaties in de linkerkant per Luisterkindwerker zichtbaar. Mocht je van één van de Luisterkindwerkers informatie willen ontvangen, vul dan via de aanvraag knop bij desbetreffende Luisterkindwerker je gegevens in. Deze informatie wordt direct naar de Luisterkindwerker gestuurd, die aansluitend contact met je zal opnemen.

 

Sluiten

U kunt direct een luisterkindafstemming aanvragen bij , vult u hieronder uw gegevens in en er wordt contact met u opgenomen.


Specialisaties:

Prijs: € 65.00    Martin Stoker
www.martinstoker/luisterkindwerker.jouwweb.nl

Als luisterkindwerker maak ik verbinding met je eigen zelf. Op afstand maak ik contact om met jou in gesprek te gaan om de antwoorden op je vragen te vinden waar je mee zit. Je kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar meer duidelijkheid waarom het niet loopt in je baan zoals je wilt, of misschien heb je wel een innerlijke onrust. Bij dit soort situaties kan ik middels het leggen van contact je een stukje informatie geven wat jou op weg kan helpen om vooruit te komen. Alles begint met een stap.....zet jij de stap?

Warme groet,
Martin
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Ellen Grootenhuijs
ellengrootenhuijs.nl

Mijn naam is Ellen Grootenhuijs en ben moeder van twee meiden.
Heel mijn leven heb ik al kunnen vertrouwen op mijn intuïtie en heb ik ook vaak andere mensen kunnen helpen met de dingen die ik aanvoelde. Dit was niet altijd even makkelijk. Vaak keken mensen me dan raar aan zo van, hoe kan jij dat nou weten. Door de houding van de tegenwoordige maatschappij tegenover intuïtieve mensen ben ik blokkades gaan creëren waardoor ik niet meer mezelf kon zijn. Ik ben toen de Reiki 1 cursus gaan doen, maar dit was het niet voor mij. Toen kwam luisterkind op mijn pad. Dit vind ik zo'n mooie en zachte methode dat ik de opleiding ben gaan doen en heb deze uitgebreid met de module levensbrug.
Nieuwsgierig geworden? neem dan een kijkje op mijn site en vraag een afstemming aan.
Ik hoor graag van je.
Een lieve warme groet, Ellen
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Nicole Geertjes
www.praktijknicolegeertjens.nl

Ik ben Nicole Geertjens.
Op een liefdevolle manier werken en jou liefdevol benaderen vind ik belangrijk. Ook in de luisterkindafstemmingen. Om zo een veilige bedding te bieden waar veranderingen in plaats kunnen vinden. Je het gevoel geven dat jij er mag zijn. Dat jij goed bent zoals je bent.
Echt aandacht voor jou. Samen de voorwaarde scheppen, zodat je gaat leven met een twinkeling in je ogen.
Dat je in contact bent met wat je voelt en wilt. Zo bewust keuzes kunt maken. En ook bewust die keuzes kunt gaan maken waar je ogen van gaan stralen. Op de manier die bij jou past.
Dit kan via een luisterkindafstemming als ook via energetische consulten. Daarnaast bied ik nog verschillende workshops aan om je hierin te ondersteunen, ook workshops intuïtief schilderen.
Heb je nog vragen of wil je meer weten, dan mag je altijd contact met mij opnemen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Monique Verhage
www.voorgrootenklein.nl

Luisterkind Trainer
Als kleuterjuf draag ik met name het jonge kind een warm hart toe.
En dan vooral de kinderen die (nog) niet goed kunnen uitleggen aan hun ouders wat er speelt, hebben mijn oprechte aandacht.
Want hoe vaak gebeurt het niet, dat een boos kind gestraft wordt voor zijn boze buien. Terwijl er mogelijk iets speelt waar het kind zelf geen invloed op heeft? Zoals het meisje dat een auralifter bij zich droeg en de emotionele uitbarstingen veroorzaakte.
Of het jongetje dat echt niet naar school wilde, terwijl hij goed presteerde, goed contact had met de juf en zijn klasgenoten. En we er in de afstemming achter komen dat de energie van een Chinees jongetje naast hem stond, die hem pushte om te presteren, nog harder te werken, nog beter te worden, etc. Het jongetje kon gewoonweg niet meer ontspannen en wilde echt niet meer.
Of de geestelijk gehandicapte buurjongen die vooral op zijn kamer veel harde geluiden maakte en zijn schommel tegen de betonnen muur beukte. Het hele portiek had er last van. In de afstemming bleek zijn kamer vol te zitten met overleden zielen van de bombarderingen in Rotterdam. Hij probeerde ze alleen maar weg te krijgen. Daar breekt je hart toch van....

En dus laat mij naar jouw kind luisteren!
Laat mij uitzoeken wat er speelt en kijken of er zaken gekeerd kunnen worden.
Als jouw kindje niet kan praten om wat voor reden dan ook, ik kan wel altijd naar hem/haar luisteren.
Gewoon op afstand, in de energie maak ik contact. Het verslag komt via de email naar je toe.

Ik gun dit elk kind zo van harte. Gun jij het jouw kind ook?
Kijk op mijn website voor meer info of vraag gelijk een afstemming aan via de knop hier rechtsboven.
Wil je ook Luisterkindwerker worden? Kijk dan op mijn website om de informatiebrochure te downloaden.
Ik start in Capelle a/d IJssel op 19-01-2019.
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Jacqueline Haspels
www.jacquelineluistert.nl

Hallo, mijn naam is Jacqueline Haspels en ik ben woonachtig in Emmeloord waar ik ook werkzaam ben als leerkracht op een basisschool voor Jenaplanonderwijs. Toen de Luisterkindmethode op mijn pad kwam wist ik direct 'dit is wat ik wil'. Op deze wijze wil ik mijn helpende hand uitsteken naar de wereld en naar jou. Als Luisterkindwerker mag ik luisteren naar wat gehoord wil worden bij degene voor wie een afstemming is aangevraagd. Ik ga er van uit dat veel antwoorden in ons zelf zijn te vinden.

Een groot voordeel van werken met de Luisterkindmethode is dat jij en/of je kind gewoon in jullie vertrouwde omgeving kunnen blijven en niet uit jullie dagelijkse bezigheden hoeven te worden gehaald. En ik.....ik neem alle tijd die nodig is om te luisteren naar wat gehoord wil worden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 60.00  Marjolein Joosten
www.zenvenlo.nl

Mijn naam is Marjolein Joosten, getrouwd en mama van twee geadopteerde kinderen (16 en 12 jaar). Al 27 in het basisonderwijs werkzaam, waarvan ruim 18 jaar kleuterjuf . Daarnaast ook werkzaam in mijn energetische (kinder) coachpraktijk ZEN in Venlo (Limburg).
Ik ben trots op mijn werk als Luisterkindwerker. Het is dankbaar om iemand een stem te geven die dit niet (meer) kan: of het nu een kind is dat zich nog niet zo goed kan uiten, mensen met dementie ,mensen met een verstandelijke beperking of je je innerlijke kind , die je misschien nog van alles wilt vertellen. Ook kan ik kijken, maar vooral luisteren waarom jullie als een familie onder een dak wonen en wat jullie elkaar te leren hebben! Heb je nare ervaringen rondom je eigen geboorte, of die van je kind ? Met een geboorteverwerking kijken we er samen naar. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring dat een kinderwens hebben, je leven kan bepalen. Inzichten hierin kunnen helpend en helend zijn.
Het is fijn om te helpen om de handvatten die wel in de mens zelf zitten, maar er niet uit komen voor jou te vertalen op papier.
Mag ik naar je luisteren?
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Marcella Hergarden
www.haarluistertuin.nl

Mijn naam is Marcella Hergarden.
Tijdens het opvoeden van mijn 5 kinderen en ook in mijn baan als leerkracht Basisschool heb ik altijd willen weten wat de oorzaak was van ziek en zeer, maar ook van de gedrags- en leerproblemen die kinderen kunnen hebben. De gevolgen zien en ervaren wij, maar wat is de oorzaak was voor mij altijd de vraag. En vervolgens, hoe ga je ermee om en/of hoe los je het op? Ik volgde een opleiding tot Healer/Reader en kwam tot zekere inzichten. Hierna volgde ik meer opleidingen, zoals o.a. voor Kosmisch Kristal Master. Daarna kwam de Luisterkind Methode op mijn pad. Voor mij een mooie methode om een directe connectie te krijgen met de ziel van de ander, en via die afstemming en vragen inzichten in de problematiek te krijgen. Wat een mooie manier om de verborgen informatie van de ander door zijn eigen ziel te laten vertellen, en dit dan als Luisterkindwerker te noteren. De hartverwarmende reacties maken dat je weet dat dit echt werkt en het ertoe doet.
Een lieve groet en tot ziens in de HaarLuisterTuin,
Marcella
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 60.00      Miriam Herweyer
www.dedieptein.com

Op mijn website kun je niet alleen een Luisterkind afstemming aanvragen, maar ook alle vragen stellen die je hebt over Luisterkind. Deze vragen beantwoord ik persoonlijk en als het een goede vraag is, post het uitgebreide antwoord op www.dedieptein.com en op Facebook: facebook.com/miriamherweyerluisterkind in de vorm van een artikel.

Ook kun je mijn video´s over Luisterkind voor volwassenen, kinderen en geboortebegeleiding vinden op mijn Youtube kanaal: Miriam Herweyer.
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00      Mariëlle
www.jijgewijs.nl

Ieder van ons heeft z’n eigen wijsje en z’n eigen wijsheid.

Diep van binnen weet jij precies wat goed voor je is en wat je te doen hebt.
Een Luisterkind-afstemming kan dit voor je verhelderen!

Mijn naam is Mariëlle en ik ben een echte levensgenieter, mensenmens en dierenvriend.
Ik ben psycholoog, traumatherapeut en energetisch werker.
Naast mijn dagelijkse psychologenwerk bied ik vanuit mijn eigen praktijk spirituele en intuïtieve dienstverlening, Luisterkind-werk en Reiki.
Als Luisterkind-werker maak ik contact met jouw innerlijk weten en help ik je bewust te worden van je eigen gevoelens, behoeften, kwaliteiten en persoonlijke kracht. Ik help je bij het verhelderen van je valkuilen en belemmeringen, het zien van je keuzemogelijkheden en het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen.

Je kunt bij mij een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf, je kind of je huisdier, voor je gezin als geheel of voor een overleden dierbare.

Praktijk Jijgewijs maakt jou wegwijs op jouw eigen weg!
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Marjolijn Essenburg
www.defeniks-nl.webnode.nl

Mijn naam is Marjolijn Essenburg. Mama van 3 prachtige kindjes en boerin op onze eigen boerderij. Dat boeren niet open staan voor spiritualiteit is dus een fabeltje. Want ik ben het bewij sdat dit een prima combinatie is. Na jaren te hebben gewerkt in de dierverzorging en als boerin op ons eigen bedrijf, plus de zorg voor het gezin en het huishouden, ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit. Dat was iets wat al jaren aan het groeien was binnenin mij. Ik heb een aantal cursussen gedaan, waaronder spirituele bewustwording en de opleiding bij Diana van Beaumont. En nu, nu ben ik luisterkindwerker en voel ik mij beter dan ooit tevoren. Mijn doel is om nu ook andere mensen te helpen om het geluk (terug) te vinden. Ik ben er voor jou! Namasté.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Margot de Hoest
www.margotdehoest.nl

Margot de Hoest ondersteunt ouders met opvoedingsvragen, met de Journey- en Luisterkind methode, want gelukkige ouders en gelukkige kinderen, die horen bij elkaar! http://margotdehoest.nl/wp/2017/07/21/gelukkig-ouders-gelukkig-kinderen/
Omdat kinderen heel gevoelig zijn en nauw verbonden met hun ouders, spiegelen zij vaak de “zwakke plekken” van de ouders. Bijvoorbeeld: als papa of mama onzeker is of zelf niet goed in z’n vel zit, reageren zij daar nogal eens op met voor jou “onbegrijpelijk” gedrag: niet willen slapen, veel huilen, angstig, boos, druk, slecht eten, teruggetrokken … Ook bij echtscheiding of rouwverwerking, verslavingen, overgewicht, helpt de coaching het hele gezin. Door een Afstemming te maken, wordt er snel duidelijk wat het kind zelf graag veranderd ziet, waardoor het gelukkiger kan worden.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Denise Nieuwendyk-Knol
www.deniseluistert.nl

Ik ben Denise, getrouwd en samen hebben we een prachtige dochter, een vogel en een hond. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het sjamanistische gebied, maar nooit de behoefte gehad om hier ook iets mee te gaan doen. Tot dat ik herhaaldelijk geconfronteerd werd met de Luisterkind Methode, hiervoor kwamen al ouders naar mij toe met de vraag of ik op hun kind wilde afstemmen. Dit deed ik graag, maar ik merkte dat ik iets miste ondanks dat de kinderen na de afstemming beter in hun vel zaten. Ik wilde de beter leren readen en had hiervoor de opleiding tot luisterkindwerker voor uit gekozen. Nu ik hem eenmaal heb afgerond merk ik dat ik volwassen jongeren en kinderen hier heel mooi mee kan ondersteunen op hun pad. Het blijft heel bijzonder dat er na iedere afstemming weer zo veel gebeurt met een kind, dit blijft mij ontroeren.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Melanie Bonnes
ikstemaf.nl

Ik ben Melanie Bonnes en ik stem af op iemand die gehoord wil worden. Soms lukt het niet om zelf te praten, maar in de energie heeft iedereen een stem. Innerlijk weet iedereen vaak heel goed wat er is. Iedereen draagt zijn eigen oplossingen bij zich. Door via het hart, in de energie met iemand te praten, kunnen deze oplossingen naar boven komen. Ik stem af via de Luisterkind methode. Vrij van vooroordelen. Vrij van labeltjes. Ik luister naar wat jij of je kind me wil vertellen. Van hart tot hart.
In 2018 kun je een afstemming aanvragen voor 50 euro.
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Ingrid Jansen
www.hetspinnenweb.nl

Het Spinnenweb helpt mensen die verstrikt zijn in hun problemen. In het dagelijks leven help ik kinderen met leerproblemen,
maar ook volwassenen kunnen zekers een afstemming aanvragen.
Volwassenen of kinderen, ik werk op dezelfde manier namelijk door met ze te verbinden, zo krijg ik contact met het onbewuste.
Jong of oud, samen gaan we voor het beste resultaat.
Ter aanvulling heb ik de modules kinderwens en levensbrug gevolgd.
Heb je vragen? Stel ze gerust.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00    Nancy de Neve
www.nancyluistert.nl

Luisteren met mijn hart naar jouw hart. Je mag vertellen over de obstakels van nu, die van vroeger of zelfs de obstakels in andere tijden. Ik vraag, jij verteld, ik luister!
Samen komen we tot inzichten en handreikingen, waarmee je na de afstemming weer verder kunt op jouw pad door het leven.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Yvonne Peijs
www.gajemeeopavontuur.nl

Helder voelen - Puur zijn - Verzachten: ik maak dat wat gezien wil worden helder.
Niemand is te jong of te oud voor Luisterkind. Als jij een steuntje in de rug kan gebruiken, luister ik met liefde naar je. Waarna je zelf weer verder kunt. Gun jij jezelf dit cadeau?

We kennen allemaal de momenten waarop we hard ons best doen maar het ‘gewoon’ even niet meer weten. Momenten dat we met onze handen in het haar zitten. Als je denkt: ‘had ik maar iemand die met me meekijkt, die mij ziet… waar ik even op mag leunen, die mij helpt om antwoorden in mijzelf naar boven te krijgen’, kan ik jou via een Luisterkind afstemming helpen helder te krijgen wat er bij jezelf of bij je kind speelt en om inzichten te vinden en handvatten geven hoe je verder kunt.
Er is alle tijd en ruimte voor jouw verhaal. Je hoeft niet te reizen -ons contact verloopt via email- en dit kan, zeker als je voor een kind een afstemming aanvraagt, een groot voordeel zijn. Binnen maximaal twee weken na je aanvraag en betaling ontvang je jouw afstemming met antwoorden en handvatten.
Als je een Luisterkind afstemming wilt aanvragen, stuur je me een email via info@gajemeeopavontuur.nl
Warme groet, Yvonne
Specialisaties:

Prijs: € 55.00     Ine Koetsenruijter
www.inayo.nl

Per januari 2017 is Inayo de wereld ingegaan en kun je bij mij terecht voor diverse massages, voor luisterkind-afstemmingen, Access Bars sessies en voor Reiki.

Al mijn diensten staan in het teken van connectie. Connectie met je ziel, met je lichaam en met elkaar.

Pure verbindingen die bijdragen aan een fijner, liefdevoller, gelukkiger en dus ook gezonder leven.

Dat is namelijk precies wat ik wil bereiken! Ik wil dat zoveel mogelijk mensen gaan ervaren dat het niet zo heel ingewikkeld is om door kleine veranderingen, door kleine aanpassingen in je dagelijkse leven, een mooier leven te leven.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Gerlinde van Koten
www.praktijkgerlinde.com

Mijn naam is Gerlinde van Koten, getrouwd en moeder van vier mooie, hooggevoelige kinderen.
Op een gegeven moment liep ik vast met een van onze kinderen en zocht naar een manier om haar verder te kunnen helpen. Deze weg vond ik via de Luisterkindmethode. De afstemming gaf ons zoveel inzichten, wat een mooie methode. Niet lang daarna heb ik mezelf opgegeven bij de opleiding en mag ik mezelf Luisterkindwerker noemen.
Graag luister ik naar jou of je kindje, de antwoorden zitten in jezelf. Ik help alleen een handje door ze op papier te mogen verwoorden.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00      Astrid Jongste
www.praktijkdestillekracht.nl

Mijn naam is Astrid Jongste. Ik ben getrouwd en moeder van 2 tienerdochters.
Ik ben Luisterkindtrainer, maar uiteraard maak ik ook nog steeds Luisterkindafstemmingen.
Het mooie aan Luisterkind vind ik dat het echte antwoorden geeft. Niet altijd het antwoord dat je zou willen horen, maar het antwoord dat echt bij jou past op dit moment. Het maakt daarbij niet uit of je bij machte bent om je te uiten of hiertoe niet meer geheel in staat bent door ziekte of coma. De antwoorden zitten in de energie. Die is er altijd en gaat ook niet verloren.

Met een achtergrond in de procesindustrie waren voor mij oorzaak en gevolg jarenlang heel duidelijk, behalve op het moment dat er onlogische gebeurtenissen plaatsvonden. Die hadden op mij een enorme impact. Totdat ik kennis maakte met het werken met energie, waaronder Luisterkind.
Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Oorzaken en gevolgen zijn persoonlijk. De enige die iets aan jouw situatie kan veranderen, ben je zelf. Om daar bij te komen heb je soms een steuntje nodig. Ik heb me volledig toegelegd Luisterkind en andere energetische werkvormen.
Ik richt mij graag op volwassenen.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Christine Dekker-de Waard
www.soul-connection.nl

Mijn naam is Christine Dekker-de Waard en ik ben Luisterkind Werker, Bars practioner en Regenboogheler, getrouwd en moeder van 3 kinderen, daarnaast ook nog eigenaresse van kantoorboekhandel Dekker & Dekker waar wij een groot assortiment spirituele boeken en kaartensets hebben.

Na de aanvraag voor een Luisterkindafstemming voor mijn zoon had ik zoiets van; dat wil ik ook leren en andere mensen hiermee helpen!
Ik ben met de opleiding begonnen en heb daarna alle modules gedaan, waardoor de variatie zeer groot is. De ene keer stem ik op een ongeboren kindje af en de andere keer wil iemand weten " waarom zijn wij als gezin bij elkaar ? ".
Daarnaast is het ook fijn om aan mezelf te werken, stappen te maken en hoe fijn is het na de afstemming ook van klanten reacties te krijgen dat zij ook mooie stappen aan het nemen zijn.
De Luisterkind Methode is een prachtige methode om mensen op weg te helpen, rust in hun leven te krijgen, dat kinderen weer doorslapen, je antwoorden krijgt van een dierbare overledene, contact kan maken met het kindje in jouw buik en zoveel meer.
Met mijn praktijk Soul-Connection hoop ik jou te kunnen helpen ook een stap te kunnen maken, duidelijkheid te krijgen, soms rust en handvatten om mee aan de slag te gaan.
Ik deel geregeld mini-luisterkindafstemmingen uit. Het is een mooie manier om kennis te maken met het afstemmen. Hou mijn website en Facebookpagina goed in de gaten. (mijn mail komt wel eens bij de spam, ik reageer zo gauw mogelijk op jouw aanvraag)
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Geeske van Viegen
www.je-innerlijke-kind.nl

Je bent van harte welkom voor het aanvragen van een Luisterkind-afstemming. Daarnaast zal ik als Luisterkind-trainer op 11 februari 2019 starten met de opleiding Luisterkindwerker. Ook in het najaar van 2019 zal ik weer een opleiding starten.
Anders dan de naam doet vermoeden, zijn Luisterkind-afstemmingen niet alleen mogelijk bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die inmiddels zijn overleden of kinderen die tijdens de zwangerschap zijn overleden. Ook is het mogelijk om een Kinderwens-afstemming te maken.

Als Luisterkind-werker ga ik in gesprek met deze diepe laag in jou. Ik laat daarbij al mijn oordelen en ervaringen los en richt ik mij enkel op hetgeen jij of je kindje mij vertellen. Ik maak een afstemming dan ook niet met mijn hoofd, maar juist door te luisteren met mijn hart en ziel. Jij geeft in deze afstemming aan wat aandacht mag hebben, wat niet meer bij je hoort of gekeerd mag worden. Op deze wijze helpt een Luisterkind-afstemming je vanuit liefde en licht weer verder op weg.

De naam Je Innerlijke Kind, is ontstaan vanuit de overtuiging dat ieder mens in zijn kern puur is en liefde is, net als een kind. Een Luisterkind-afstemming brengt je eigenlijk weer in contact met dit kind, met je hart en met je ziel. Je Innerlijke Kind is wie je écht bent onder de ervaringen, overtuigingen, emoties en herinneringen die je gaandeweg je levens hebt verzameld en in jezelf hebt opgeslagen. Dat wat je hebt meegemaakt, heeft je gevormd, je wellicht verder geholpen, maar vaak ook hoort het niet meer bij je en heb je er last van in het hier en nu. Tijdens een Luisterkind-afstemming, kun je loslaten wat niet meer bij je hoort en en krijg je tips en handvatten die je op weg helpen.


Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Tamara Middelkoop
www.manelief.com

Mijn naam is Tamara Middelkoop. Jaren geleden heb ik voor mijn 2 kinderen een afstemming laten maken. Ik had gelijk het wow effect. Enkele jaren kriebelde het om de opleiding te willen gaan volgen.
In mei 2016 werd het tijd om mijn koers te gaan veranderen. Ik schreef me in voor de erkende opleiding tot luisterkindwerker.
De opleiding volgde ik via Diana van Beaumont. Eind februari 2017 werd ik officieel tot luisterkindwerker benoemd.
Met veel liefde en passie heb ik mijn website gemaakt om mijn praktijk Manelief met webshop in kaart te kunnen brengen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!


Eindelijk iemand die eens luistert
Gewoon eens iemand die tijd voor je heeft
Op zoek naar antwoorden op je vragen
Iemand die je extra inzicht geeft
Maar ook die je handvaten kan geven
Iemand die je een spiegel voorhoudt
Hulp kan bieden aan jou maar ook aan jouw kind
Dit noem je wow effect van een afstemming
Manelief
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 57.50    Eelke -- Eelke.nu --
www.eelke.nu

Mijn naam is Eelke, 36 jaar geleden geboren in Apeldoorn en woonachtig in Brummen, een dorp in de provincie Gelderland op de Veluwe.

Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk ben ik 16 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Een hele mooie tijd waarin ik heel veel verschillende lieve mensjes heb mogen begeleiden naar zelfstandigheid.

Ondertussen begon er iets te knagen bij mijzelf, ik voelde vaak meer als mensen dat aangaven en dat kon ik niet altijd evengoed plaatsen.

Ik ben de afgelopen jaren veel verschillende opleidingen en cursussen gaan doen zoals Luisterkind, Access Bars en Tarot en hierdoor ben ik er stukje bij beetje achter gekomen dat ik veel gevoelens en emoties oppik van andere mensen en dat ik dat nu mag gaan gebruiken om anderen te helpen. En weetje? Dat vind ik het mooiste wat er bestaat.
Kinderen en volwassenen kunnen helpen bij vragen die ze hebben, moeilijkheden waar ze tegenaan lopen en een stukje op weg helpen door inzichten te geven waardoor de weg weer vrij is om zelf door te kunnen wandelen. Steeds dichter uitkomen bij jouw eigen ik en kiezen voor jouw eigen geluk in het leven.

Voor meer informatie kun je terecht op mijn website, www.eelke.nu
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00      Irma den Besten
www.blijmetnei.nl

Hallo, mijn naam is Irma den Besten en ik ben moeder van een 15 jarige zoon. Maar ik ben net zo goed dochter, zus vriendin tante therapeut buurvrouw kennis die mevrouw die zonder hond wandelt.. en nog veel meer. En in al die rollen wil ik maar één ding, of eigenlijk twee, Licht en Lucht. Geven, ontvangen en mogelijk maken voor anderen. In mijn praktijk Blij met nei doe ik dat door middel van Nei therapie en familieopstellingen en Luisterkind. Daarbij kom ik heel vaak "vergeten " kinderen tegen. En die willen niets anders dan gezien en erkent worden. Net als wij allemaal willen. En dat gaat een stuk beter als we het licht in onszelf aanzetten.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 52.00    Natanja Hin
www.natanjahin.nl

‘laat jou licht weer stralen’

Heb je een laatste zetje nodig om door te stappen?!

Je hart volgen en te genieten van jou prachtige leven?!

Ik kan jou helpen.

Ik Luister…

www.natanjahin.nl
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Annette Oostelbos
www.praktijkdeontmoeting.nl

Met Luisterkind is veel mogelijk!

Jou of je kindje een eindje op weg helpen door je bewust te maken van de antwoorden die in jou leven, de kracht die in jou zit.
Of misschien kun jij een steuntje gebruiken doordat je het woordelijke contact kwijt bent met iemand die jou dierbaar is omdat hij/zij is overleden, in coma ligt, Alzheimer heeft of een beperking heeft.

Je kunt bij mij terecht voor een Luisterkindafstemming of een Levensbrugafstemming.

In januari krijg je van mij de hele maand nieuwjaarskorting en bedragen de kosten € 35,00.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Yolanda Hendriks
www.praktijksepia.nl

Waarom doorlopen wanneer je zoveel vragen hebt?

Bij een Luisterkind-afstemming mogen er allerlei vragen gesteld worden met betrekking tot jezelf of jouw zoon of dochter k, allerhande levensvragen, lichamelijk, psychisch of emotioneel.
Met een luisterkind-afstemming maak ik op afstand een ziels connectie met jou of met jouw zoon /dochter. Wij gaan dan samen in gesprek. De gestelde vragen mogen aanbod komen en al wat zich nog meer aan dient.
Je hoeft daarvoor niet bij mij in de praktijk te komen. De vragen mag je via de mail stellen. Wanneer ik de Luisterkind-afstemming voor u klaar heb, ontvang je deze weer via de mail.
Ik ben heel blij Luisterkind werker te zijn en zo te kunnen bijdrage aan een positieve verandering in jouw leven of dat van jouw zoon/dochter.
Ik mag via mijn praktijk deel uitmaken van jouw bewustwordings proces, in welke vorm dan ook.
Meer informatie is te vinden op www.praktijksepia.nl
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Vera Oude Sanderink
www.veraoudesanderink.nl

Hallo! Mijn naam is Vera Oude Sanderink. Ik ben ruim 14 jaar als (kinder) ergotherapeut werkzaam (voorheen in een ziekenhuis en sinds kort in een eerstelijns praktijk), waardoor ik het voorrecht heb om met heel veel passie kinderen en volwassenen bij te staan in hun leven met beperkingen, van welke aard dan ook.

De laatste jaren begon ik zelf meer open te staan voor de werking in de energie. Onze dochter bleek hooggevoelig, wat mijn ogen heeft geopend. Er is zoveel meer!
Terwijl ik van binnen wist dat er iets op mijn pad zou komen waar ik heel gelukkig van ging worden, ging ik verder met mijn leventje. Er passeerden verschillende methodes, maar niets wekte mijn interesse dusdanig om ermee verder te gaan. Totdat de Luisterkindmethode op mijn pad kwam. Een hele mooie methode, zonder belasting voor ouder of kind, waarbij grote stappen gezet kunnen worden.
Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen op mijn website en aarzel niet om me te mailen als je vragen hebt!
Hartelijke groet, Vera
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Nienke Oudhuis
www.kinder-jeugdcoach.nl

Mag ik naar je luisteren?

Ik sta open voor wat jij te vertellen hebt en waarin jij of je kind gehoord wil worden.
Als je een vraag of zorg hebt, wilt weten wat er onder bepaald gedrag of een emotie zit, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat er diep van binnen (op onbewust niveau) speelt.
Voor mij is het heel bijzonder om op zo'n zuivere manier verbinding te kunnen maken met de ander, en de boodschappen die hieruit naar voren komen breng ik dan ook met veel liefde en respect. Het mooie van de Luisterkind Methode is dat de uiteindelijke verklaringen, oplossingen en inzichten die in een Luisterkindafstemming zichtbaar mogen worden, helemaal vanuit jezelf (of vanuit je kind) komen en daarmee het beste bij jou passen en uiteindelijk tot de grootste verandering zullen leiden.
Je kunt bij mij een afstemming aanvragen voor jezelf, voor je kind(je), voor het kindje in je buik als je zwanger bent, voor jezelf (en je partner) als je een kinderwens hebt, of voor een kindje dat je bent verloren of een andere dierbare die niet meer bij machte is om in het hier en nu te communiceren.

Voel je welkom om verder te lezen op mijn website of om contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar wat ik voor jou of jullie kan betekenen.Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Wendy Koning
www.wendykoning.nl

Mijn naam is Wendy Koning getrouwd en moeder 2 kinderen. Ik doe luisterkind omdat het een geweldige methode is om antwoorden te verkrijgen.
Soms zijn er momenten waar bij je wat hulp kunt gebruiken.
Wat kan ik voor jou betekenen?
Liefs Wendy
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Johannette Pijper
www.luisterzon.nl

NU: "VAKANTIE - aanbieding" : Afstemming voor 40,00

Ik hoop in Liefde een afstemming voor uw kind of uzelf te mogen maken!

Ik ben een allround Kindbegeleidster met vele jaren ervaring leerkracht Basisschool. Op mijn pagina van www.luisterzon.nl leest u over mijzelf en over Luisterkind, onder het kopje "Luisterkind".

Ik hoop u graag te ontmoeten in een aanvraag voor een Luisterkind afstemming.
De afstemming kan overigens ook voor volwassen mensen worden aangevraagd.
Zie mijn website.Tot ziens,
Johannette
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Patricia Deckers-Koort
patriciadeckers.wordpress.com

Een luisterkind afstemming is voor groot en klein en is niet aan leeftijd gebonden. Heb je een kindje wat slecht slaapt, niet goed eet, snel boos wordt of net in z'n schulp kruipt en/of die wellicht prikkels moeilijk kan verwerken en je kunt er de vinger niet op leggen waar dat vandaan komt? Dan is het fijn als er iemand wil luisteren naar jou of je kindje, op afstand en in de energie. Hiervoor hoef je niet te reizen en geen tijd vrij te maken.
Zit je niet zo lekker in je vel en ben je op zoek naar antwoorden op de vragen die door je hoofd spoken? De antwoorden zitten in jou en door te luisteren en de vragen telepatisch aan jou te stellen, komen de antwoorden of handvatten naar boven. Hiervan maak ik een verslag en dit verslag ontvang je per mail in een overzichtelijk document.
Ben je benieuwd naar wat jouw familielid met dementie, alzheimer of een verstandelijke beperking bezig houdt of wil je weten op welke wijze jij het leven voor ze aangenamer kunt maken? Door te luisteren naar ze en te vertalen wat ze willen delen, krijg jij antwoorden op je vragen.
Voelt de energie in jouw huis anders, heb je er last van, ook dan kan ik luisteren en je huis zuiveren zodat het weer aangenaam voelt.

Zoveel mensen, zoveel verschillende redenenen om op afstand te luisteren. Alles mag gebeuren, alles mag ontstaan.

Lieve groet,
Patricia Deckers?
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 57.50     Evelien Prins - van Eck
www.evelienprins.com

Volg je hart, wat zegt het je?

Ik ben Evelien, moeder van drie meiden en per toeval in aanraking gekomen met Luisterkind. De bijzondere ervaringen die ik had zorgde ervoor dat ik zelf Luisterkindwerker geworden ben.
Diep van binnen zitten alle antwoorden, van jou zelf of van je kind. Lukt het even niet om te "luisteren" wat er van binnen, in je hart, daadwerkelijk speelt? Ik kan je helpen door een afstemming te maken. Vraag je je af wat je kind(je) toch dwars zit? Ook dan help ik graag door een afstemming te maken.
Naast afstemmingen maak ik ook houten Engeltjes, persoonlijk gemaakt als cadeautje (voor jezelf), als steuntje in de rug of eventueel in combinatie met een afstemming.

Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Nathalie van der Stelt
www.mediamiek-kinderwerker.nl

Mijn naam is Nathalie van der Stelt, Luisterkindwerker en klassiek homeopaat.

Door middel van het telepathisch afstemmen op uw foto of de foto van uw kind ben ik in staat informatie door te krijgen via een diepere energetische laag. Informatie die voor u verhelderend zal zijn, herkenbaar en een bevestiging van wat er zich afspeelt.
Afstemmingen kunnen voor diverse doeleinden aangevraagd worden: Overleden dierbaren, mensen die in coma liggen , mensen die door hun ziekte niet meer kunnen communiceren, kinderen zodat we weten wat er van binnen bij ze afspeelt.

Op een wonderbaarlijke manier werken de afstemmingen helend, verhelderend en zien mensen vaak al veranderingen na deze afstemmingen.
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Tabine Zoethout
www.praktijk-de-regenboog.nl

ACTIE !! Wie via hier nu een Luisterkindafstemming bij mij aanvraagt, krijgt 25% korting en betaalt maar € 37,50 !! (deze actie geldt tot 16 november).

Met een Luisterkindafstemming geef ik een stem aan je kleintje (wat zou er toch in dat koppie omgaan?) of het kindje in je buik. Aan mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) kunnen communiceren, of een overleden dierbare. De mooiste wensen en boodschappen kunnen naar voren komen.

Verder kan ik naar jouw eigen innerlijke stem luisteren en datgene dat je jezelf zo graag wilt vertellen op papier zetten. Zo kan er veel duidelijk worden, er kunnen handvatten en zelfs oplossingen naar voren komen.

Er zijn zoveel mogelijkheden, daarom nodig ik je uit om eens een Luisterkindafstemming aan te vragen en daarmee te ontdekken wat Luisterkind voor jou kan doen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Willemijn de de Rooij-Frijters
www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

Welkom.
Mijn naam is Willemijn de Rooij van Praktijk met Engel Hart en Ziel.

Soms zit je in een periode dat het allemaal niet zo lekker loopt en kun je maar niet doorgronden waar het aan ligt. Wat is er aan de hand? Probeer daar dan maar eens achter te komen. Graag zou je antwoorden willen op je vragen en willen weten wat er in het bolletje van je kind om gaat of waar bv. die angsten die je met je mee draagt vandaan komen. Sinds April 2015 ben ik Luisterkindwerker en mag ik luisteren naar de liefdevolle ziel van jou of van je kindje of van zielen die al verder zijn. In de Luisterkind Afstemmingen mag ik Luisteren naar dat wat de ziel te vertellen heeft en dat is een liefdevol gebeuren. Ik ben dankbaar dat ik kinderen maar ook volwassenen en zieltjes van ongeboren kindjes of overleden mensen op deze manier mag helpen. Helpen om inzicht te krijgen in dat wat er speelt, zodat er duidelijkheid mag ontstaan. Wat ik vaak terug hoor van ouders is ,het was zo verhelderend, nu snappen we elkaar beter en kunnen we weer verder bouwen met elkaar. Voor mijn ongeboren kindjes heb ik zelf een Levensbrug Afstemming mogen ontvangen en toen wist ik dat ik deze module ook wilde volgen. Toen mijn vader overleed is er een levensbrug gemaakt waar we veel troost van hebben gehad. Het is zo bijzonder om een in liefde een luisterend oor te mogen zijn voor zielen die de aarde al verlaten hebben. Het is een voorrecht om Luisterkindwerker te zijn. Voelt het goed voor jou, dan zie ik je aanvraag graag tegemoet.
Dan ga ik liefde luisteren.
Specialisaties:

Kinderwens
Levensbrug
Prijs: € 70.00     Sandra Laureys
www.kristalhelderhoren.nl

Ik ben Sandra Laureys en ik ben Luisterkindwerker, hoe kan ik jou of jouw kind verder helpen?

Soms zie je dat het niet lekker gaat met je kind. Als ouders kun je je dan heel machteloos voelen.
Je wilt heel graag weten waarom je kind boos is? Waarom je kind slecht slaapt? Waarom je kind
zo gevoelig is? en hoe je jouw kind kunt helpen? Je bent op zoek naar antwoorden, en die draagt ieder mens met zich mee. Ik luister liefdevol naar wat jij of jouw kind te vertellen heeft. Er komen handvatten en inzichten waarmee jullie samen weer verder kunnen. Ik neem er alle tijd voor om te luisteren en verwoord dit in een Worddocument.
Het mooie van deze methode is is dat het luisteren vaak al heling in gang zet. Kinderen worden rustiger, blijer en kunnen soms al meteen weer beter slapen. Maar soms moet je ook gewoon aan de slag met de inzichten die uit een
Luisterkindafstemming naar voren komen.
Een luisterkind afstemming kan ook een mooi cadeau zijn voor jou als vader of moeder. Ook voor jou brengt het
inzicht, kan jouw kracht of potentie duidelijker worden, brengt het verheldering bij bepaalde dingen waar jij als ouder tegen aan loopt.

Dus wil je aan de slag met bruikbare handvatten en inzichten die jij of je kind zelf in de energie aangeeft?
Dan is een Luisterkindafstemming misschien iets voor jou!
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op mijn website! Daar kun je zien wat ik allemaal nog kan meer kan doen om jou verder op je pad te helpen. Zodat er meer rust kan en mag komen.
Lieve groet, Sandra Laureys www.kristalhelderhoren.nl


Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 52.50    Annemarie van der Grift
www.visionoflight-healing.nl

Mijn naam is Annemarie van der Grift.
Ik ben geboren in 1976 te Zwolle waar ik tot op heden, samen met mijn man en onze kinderen, woonachtig ben.
Wij hebben een dochter (12 jaar) en twee zonen (10 en 7 jaar).

Van jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde.
Desondanks heb ik ook een nuchtere kijk op het leven en sta ik met beide voeten stevig op de grond.

De Luisterkindmethode kwam in 2012 op mijn pad.
Dit omdat ik een afstemming op onze oudste zoon liet maken.
Het zette van alles in gang in ons leven, maar vooral ook in mijn leven............
In 2014 besloot ik zelf de opleiding Luisterkindwerker te volgen.
Er ging een (spirituele) wereld voor mij open.

Naast de Luisterkindmethode houd ik mij ook bezig met energetische- en HSP behandelingen.
Ook doe ik energetische huisreinigingen.
Deze zaken zijn erg goed te combineren waardoor ik een totaal 'pakket' kan aanbieden.

Naast mijn werkzaamheden schrijf ik ook.

In 2016 kwam mijn eerste boek "Een Hemelse Boodschap" uit.
Een boek dat gaat over mijn ervaringen rondom het overlijden van mijn moeder in 2013.
Op dit moment ben ik bezig met m'n 2de boek dat zal gaan over hooggevoeligheid.
Deze hoop ik in 2019 af te hebben en uit te kunnen geven.

Vision of Light staat voor bewustwording, inzicht & balans.
"Het licht dat je uitstraalt, weerkaatst op jouw eigen pad."
Graag help ik jou en/of jouw kind verder.

Warme groet,
Annemarie
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Heidi Westerveld
www.puurluisteren.nl

Jij bent die prachtige moeder die voelt dat er meer manieren zijn om naar je kind te luisteren. Je staat nu op een punt in de opvoeding dat je al zoveel hebt geprobeerd om er helemaal voor je kind te zijn. Toch is het gewoon niet helder wat je kind nu echt nodig heeft om zich gezien en gehoord te voelen. Het is duidelijk dat je kind iets probeert aan te geven, alleen kan jij er nu geen vat op krijgen. Voel jij je nu als moeder tekort schieten omdat je niet precies weet wat er nodig is op dit moment in het gezin? Dan is dit het moment dat een Luisterkindafstemming je écht de richting, inzichten en helderheid geeft waar je nu zo op zit te wachten. Hoe fijn is het als je als ouder(s) weer weet waar je je focus op mag richten en je je als moeder ook weer in je kracht voelt staan. Stop met onnodig lang een struggle te voelen in je gezin. Laat je verrassen door de liefdevolle woorden in een afstemming waar je echt verder mee komt.
Daarbij ben ik er ook voor jou, jij prachtige moeder, wat zou een luisterkindafstemming voor jezelf je voor kracht kunnen geven op dit moment in je leven? Het moederschap is gewoon keihard werken en soms zijn er periodes dat het gewoon niet vanzelf gaat... daar ben je echt niet de enige in hoor!
Ben je klaar om de juiste inzichten te ontvangen die wél voor je werken, kun je wel een BOOST gebruiken bij wie dan ook in het gezin... jij mooie prachtige moeder, jouw kind wil niks liever dan even gehoord worden! Ik ben er voor jou én je kind!
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 65.00    Charissa Bernds-Tijink
www.charissa-luisterkindwerker.nl

Soms kun je je weleens afvragen wat er in het hoofdje van je kindje omgaat. Vooral op momenten wanneer het allemaal niet zo lekker gaat. Wanneer je kindje slecht slaapt, vaak huilt, angsten ervaart, onverklaarbare driftbuien heeft, wanneer er problemen zijn op school, bij moeilijkheden bij het zindelijk worden, of wanneer er onbegrepen gedrag wordt vertoont. Heb je werkelijk alles al geprobeerd en zit je met je handen in het haar, dan zou een Luisterkindafstemming voor een passende oplossing kunnen zorgen. Een Luisterkindafstemming is er niet alleen voor kinderen. Ook als volwassene kun je wel eens wat hulp gebruiken, als je helemaal vastloopt. Bijvoorbeeld bij moeilijkheden op het gebied van gezondheid, werk, privé, onzekerheden, faalangst. Een Luisterkindafstemming kan dan inzichten geven en handvatten bieden en mogelijk levert het je nog meer op. Een Luisterkindafstemming is er voor iedereen die gehoord wil worden, voor kinderen van 0 jr. - 100+.

Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Tessa Sprenger
www.tessasprenger.nl

Mijn naam is Tessa Sprenger. Moeder van 2 kinderen.
Hoogsensitief en na een moeilijke periode in mijn leven besloten dit in te zetten om iets moois te kunnen doen voor andere mensen. De luisterkind Methode kwam op mijn pad doordat ik op zoek was naar een oplossing voor de slaapproblemen waar mijn dochter al sinds haar geboorte mee kampte. Ik vind de luisterkind Methode zo bijzonder en mooi dat ik heb besloten de opleiding Luisterkindwerker te gaan doen. Deze heb ik in februari 2017 afgerond. Nu is het mijn tijd om deze prachtige methode uit te dragen met de hoop dat ik vele mensen een opstap kan geven in een gelukkiger leven.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Mia Stevens
www.debrugnaarhethart.be

De brug naar het hart is een coachingspraktijk gericht op inzicht, bewustwording, verandering en persoonlijke groei.
Mijn stijl kenmerkt zich door een geïntegreerd gebruik van verschillende methodieken en werkvormen.
Vanuit de overtuiging dat alles aanwezig is om van ons leven te maken wat wij willen en vanuit mijn grote passie om mensen te ondersteunen in het (her)ontdekken van hun innerlijke kracht en mogelijkheden, besliste ik de opleiding tot Luisterkind Werker te volgen.
Kiest men voor een individueel coachingstraject, ook dan doe ik een Luisterkind Afstemming en wordt de informatie uit de afstemming tijdens de begeleiding als referentiekader ingezet.
Op deze wijze maakt De Luisterkind Methode deel uit van het geïntegreerd methodisch kader van waaruit ik werk.
Wat is een Luisterkind Afstemming?
Op jouw vraag en toestemming maak ik verbinding met je onderbewuste en kom ik in contact met de informatie die jij in jou draagt maar waar jij je (nog) niet bewust van bent. Ik maak de taal van het onderbewuste zichtbaar voor wat aangepakt wil worden en zich wenst te ontwikkelen. Wat aangeraakt en opgelost mag worden, gebeurt.
Een Luisterkind Afstemming ruimt op, bevrijdt, transformeert, geeft inzicht, toont nieuwe wegen.
Een Luisterkind-afstemming aanvragen kan via de website http://www.debrugnaarhethart.be
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Digna Tjon A San
http://www.holistischepraktijkzivah.nl

Mijn naam is Digna, als natuurgeneeskundige begeleid ik vrouwen in de bloei van hun leven, die fysieke, emotionele en psychische stressklachten ondervinden en/of op zoek zijn naar zingeving. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van de Luisterkindmethode om tot de kern van het probleem te komen.
Natuurlijk is iedereen welkom om een Luisterkindafstemming te vragen voor zichzelf of voor zijn/haar kind.

Zit jij in een impasse en weet je niet welke kant je op moet? Of heb jij het gevoel in een emotionele rollercoaster te zitten?
En…..
Kom je zelf niet meer uit deze negatieve spiraal, en blijf je maar in cirkeltjes ronddraaien? Wil jij eindelijk duidelijkheid welke kant je op moet? Of ben je moe van het gevecht met jezelf?

Vraag dan een Luisterkindafstemming aan.Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00     Ger van 't Veld
www.tekenveld.nl

Ik geef kunstzinnige therapie, individueel, aan volwassenen en kinderen. Met als specialisaties: (seksueel) misbruik, autismespectrumstoornis, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ook geef ik creatieve cursussen voor volwassenen waarin het creatieve aanbod ook de persoonlijke ontwikkeling prikkelt. Als Luisterkindwerker vind ik het erg mooi te ervaren hoe je iemand kunt helpen door goed te luisteren naar wat de ander aangeeft en weet. Door dit te verwoorden, maak je het onbewuste weten bewust en kan de aanvrager zichzelf of zijn kind helpen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 50.00    Yvonne Charlier
www.dekriebelboom.nl

“Het mooiste sprankeltje van geluk zit in jezelf”

“Ik luister”
Zit je met vragen over je (ongeboren) kind of over jezelf?
Zit jij of je kind niet lekker in zijn vel?
Of wil je gewoon weten hoe het met je (ongeboren) kind gaat?

Welkom, mijn naam is Yvonne Charlier van praktijk “De Kriebelboom” Dankbaar dat ik als luisterkindwerker in gesprek mag gaan met jou of je kind. Er is zoveel moois wat wij niet zien, maar soms wel voelen. Hier mogen we liefdevol naar kijken om zo weer verder te komen op ons levenspad. Hobbeltjes zijn er om te nemen om daarna vanuit onze innerlijke kracht weer verder te kunnen. Ik help je graag hierbij.
Als mama van 2 toffe meiden weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Na jaren als leerkracht te hebben gewerkt, waar ik veel kinderen heb mogen begeleiden en zelf heb mogen groeien in wie ik nu ben, ben ik dankbaar om vanuit mijn eigen praktijk mensen van 0-100 te mogen begeleiden. Ook ik heb de nodige hobbels genomen om hier te komen. Soms is het zwaar maar uiteindelijk is het het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. Voelt het goed? Lees verder op www.dekriebelboom.nl ik geef ook: babymassage, dreumes, -peuter-, kinderyoga, rots & watertraining, spirituele coaching.

Ik ontmoet je graag liefs Yvonne
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Anja Vruggink
www.dewensvanjouwziel.nl

Lieve Mensen,

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Anja en troste moeder van vier kinderen.

Hoe ik bij Luisterkind ben gekomen is dat wij met onze oudste dochter een beetje vast liepen. Wij wisten niet wat we er op dat moment echt mee moesten. Ik had we eens van Luisterkind gehoord en ben me er in gaan verdiepen. Toen we de Luisterkind afstemming van onze dochter terug kregen moest ik zeker ook even slikken en een traantje laten gaan. Wat een mooie afstemming is dat. We hebben hem toen samen met onze dochter gelezen en er samen er over gepraat. Ik begrijp haar nu nog beter. Later kwam ik de opleiding tot Luisterkindwerker tegen. Ik dacht daar moet ik iets mee. Ik moet kinderen en mensen een stem geven. Hoe mooi is het als je mensen en kinderen samen weer een betere toekomst kan geven.
Voor vragen kan je me altijd mailen.
Specialisaties:

Prijs: € 45.00  Manja Westrik
www.praktijkmanjawestrik.nl

Ben je op zoek naar oplossingen voor problemen, vragen over jezelf of je kind? Loop je ergens tegenaan en weet je niet wat je moet doen?Laat me je helpen om de juiste antwoorden te vinden!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00      Janine Douwes
janinedouwes.nl

Vanuit mijn hart en vol passie heb ik de opleiding gevolgd bij Diana van Beaumont en alweer een aantal jaren werkzaam, waarin ik zowel kinderen als volwassenen heb mogen helpen inzicht te krijgen in dat wat hen bezig houdt of blokkeert.

Ik vind het zo mooi om te zien hoe na een afstemming, of dat nu voor een volwassene of voor een kind is, of op het vlak van kinderwens, er stukjes op hun plaats vallen en inzichten komen daar waar het eerst niet helder was.
Mensen kunnen weer vooruit, gaan weer stralen en kunnen meer en meer zichzelf zijn. En het mooiste er van: je doet het eigenlijk helemaal zelf!
Ik luister naar je, bied ondersteuning en vertaal op papier wat jij, of je kind, aangeeft.
De combinatie van mijn voelen, luisteren en vertalen naar jou en wat jij aangeeft, maakt het een uniek een krachtig middel om inzicht te verkrijgen, problemen te verhelpen en oplossingen te vinden.

Wanneer er bijvoorbeeld een kinderwens is, maar het proces niet zoals gewenst verloopt, kan ik helpen. Ik kan door middel van een Kinderwens afstemming vragen beantwoorden die aan de orde zijn in dit proces. Waarom het niet lukt bijvoorbeeld, is slecht een enkele van de vele vragen in een onzekere periode.

Ik begeleid kinderen met hun ouders en ook al voor de geboorte. Met het prachtige traject geboortebegeleiding krijgen kinderen en hun ouders een unieke, liefdevolle start als gezin. Al vanaf voor de geboorte van het kindje kan ik afstemmen, en kunnen wensen van het kindje ook al voor de geboorte kenbaar gemaakt worden aan de ouders, en kunnen ouders vragen stellen aan hun kindje.

Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Lisette Ebben
www.lisetteebben.nl

Soms zijn er momenten in je leven dat je een rustpunt zoekt, (h)erkenning, een verademing. Dat je een opening wenst, ruimte, in dat wat vast lijkt te zitten. Richting wilt ervaren, handvatten aangereikt wilt krijgen zodat jij weer voelt dat je verder kan, weet hoe je verder kan.
Met mijn volledige aandacht gaan we samen plaats maken voor jouw kind of jouzelf, zodat innerlijke wensen mogen landen.

Ik nodig je van harte uit. Heb je vragen lief en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Omdat ieder zijn eigen unieke verhaal heeft en het zo waard is om naar te luisteren!

Warme groet, Lisette Ebben
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Tineke Foole
www.hartengroet.nl

Iedereen mag vanuit zijn diepste Zijn gehoord worden.

Alweer 3 jaar geleden mocht ik bij Diana van Beaumont de opleiding volgen. Er vielen voor mij zoveel dingen op zijn plek. Sindsdien is er een nieuwe dimensie aan mijn leven toegevoegd.
Hoe werkt het?
Een afstemming is een gesprek in de energie. Ik word stil, keer me naar binnen en kijk naar de foto. Zo stem ik via mijn gevoel af op de ziel. De ziel van het kind of volwassene. Het kan ook zijn op ziel van de baby in de buik, de ziel van het gezin of de ziel van de overledene. Ik luister met open hart op een diepere laag van bewustzijn. Ik luister, zonder oordeel, en schrijf de afstemming op. Precies zoals het komt.
Ik daag de ander uit de oplossing bij zichzelf naar boven te halen. En het verslag van dit gesprek krijgt u.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Marjan 't Lam
www.heel-zijn.nu

Mijn naam is Marjan 't lam, ik ben Luisterkind trainer in het team van Diana van Beaumont en ik geef de opleiding tot Luisterkindwerker in Overloon en in Burcht in België. In mijn praktijk begeleid mama's die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren door miskraam, abortus of vroeggeboorte. Tijdens een Luisterkindafstemming maak ik contact met jouw ongeboren zieltje, ik ga luisteren wat het wil vertellen en probeer hierin zoveel mogelijk jouw vragen mee te nemen. Ik schrijf de afstemming op papier en deze wordt per post naar je toegestuurd op deze manier heb je een mooie herinnering aan dit contact ♥
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 88.00  Marisca Schutte-Broekhof
www.mariscaschutte.nl

Luisterkindafstemmingen zijn geschikt voor iedereen die wil vertellen vanuit zielsniveau.
Ook wanneer iemand niet of onvoldoende kan communiceren door een ziekte of verstandelijke beperking bijvoorbeeld Alzheimer of een herseninfarct

Ik maak contact met de cliënt en geef het verhaal van wat er aan de hand is en de inzichten die daaruit voortvloeien door. Elke afstemming wordt gedaan vanuit een blanco startpunt. Er komt wat er komt en daar gaan we mee verder. Vragen die er zijn worden meegenomen in de afstemming maar het is aan de persoon waar op is afgestemd of deze beantwoord worden. In de afstemming wordt zo nodig ook gekeken naar stukken uit het verleden, vorige levens en entiteiten en gidsen. Indien dit tijdens de afstemming gewenst wordt, kan het zijn dat er een healing plaatsvindt.

De inzichten kunnen bijdragen in de keuzes die men maakt voor een behandeling en voor het opstellen van een behandelplan/zorgleefplan. Hierdoor kan de kwaliteit van het leven worden vergroot en komt de eigen regie weer dichter bij de cliënt. Die kan weer aangeven hoe hij/zij wil leven, wat er als belangrijk en zinvol wordt ervaren en wie de ondersteuning kan geven.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij/zij maakt, maar keuzes vanuit het hart gemaakt zijn wel de beste keuzes die men kan maken. Sommige problemen kunnen direct oplossen. Andere vergen veranderingen of aanpassingen.

Een afstemming vervangt nooit het medisch advies van een arts en ook geen reguliere behandeling. Het is een extra handreiking voor optimale zorg en welzijn, krachtig en effectief.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Marleen Elmers
www.marleenelmers.nl

'Van pesten naar PLEZIER'

Dat is waar ik me bij Luisterkindafstemmingen op focus. Er zijn veel, heel veel kinderen die last hebben van pestgedrag. Als pester, als gepeste, als meeloper of als omstander. In alle gevallen, willen de kinderen dit helemaal niet. Kinderen willen blij zijn, elke dag genieten. Ze willen gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Daar wil ik ze heel graag bij helpen. Via een Luisterkindafstemming wordt duidelijk wat er schuil gaat achter het pestgedrag. Tevens krijg je handvatten om het tij te keren. Om van pesten naar plezier te gaan. Pak deze handvatten vast en je zult zien hoe snel het zijn vruchten afwerpt. Soms kan een kleine stap, een heel groot verschil maken.

Mijn missie is dat geen kind in Nederland het woord pesten nogt kent simpelweg omdat pesten niet voorkomt. Help je mee?
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 65.00    Angela Bendanon
www.angelabendanon.nl

Omdat jij mag jij zijn

Ik ben Angela Bendanon en mijn talent en passie is jong en oud zelf bewust te laten worden van hun kracht en mogelijkheden. Het leven mag geleefd worden met energie en vreugde. Door levenservaringen en aannames die ooit tegen ons gezegd zijn zijn we soms even kwijt wie wij nu echt zijn!
Een Luisterkind afstemming is een liefdevolle ervaring voor jezelf of jouw kind die je inzicht geeft en moed om je eigen pad en vooral je hart te volgen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Jacqueline de Groot
www.andersluisteren.nl

HOE KAN DE LUISTERKINDMETHODE BIJDRAGEN AAN EEN SPIRITUELE OPVOEDING?

Ik ben Jacqueline de Groot. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik aan de rand van de stad Groningen. Door onze kinderen kwam ik in aanraking met de Luisterkind-methode. In de aanwijzingen die ik voor hen kreeg herkende ik inzichten vanuit de antroposofie. En in de Luisterkindmethode herkende ik een andere, intuïtieve, manier van luisteren die ook Steiner benoemde. Hij gaf pedagogen indertijd aanwijzingen om deze manier van luisteren te ontwikkelen. Als basis voor een spirituele opvoeding. Met dit Anders-Luisteren kun je het ware wezen – het IK, of het Hogere Zelf – van de ander beluisteren. Het heeft een direct genezende kracht maar staat nog ver van ons af, zo was zijn boodschap 100 jaar geleden.

De spirituele opvoeding is nauwelijks van de grond gekomen. Daarom roept de Duitse kinderpsycholoog en opvoedingsconsulent Henning Köhler ouders van nu op dit op te pakken. Maak het ware wezen van je kind tot bondgenoot in de opvoeding. Dan kun je maatwerk leveren. In deze tijd komen de behoeftes van kinderen meer en meer onder druk te staan. Steeds meer kinderen reageren hierop met onbegrepen gedrag, met alle gevolgen van dien. De noodzaak om kinderen in hun ware wezen te begrijpen, wordt steeds groter, aldus Köhler.

En wat is het dan prachtig dat er al een manier bestaat om het ware wezen van een kind te kunnen beluisteren. De Luisterkind-methode!!! Op afstand worden de zintuigen veel minder geprikkeld in vergelijking met het directe contact. Bovendien storen op afstand de persoonlijkheden en het gedrag niet. Daardoor kun je beter en meer onbevangen luisteren. Luisterkind laat de enorme potentie van Anders-Luisteren zien en kan naar mijn mening een grote rol spelen in de ontwikkeling van een spirituele opvoeding.

Mijn ervaring is namelijk dat een Luisterkind-afstemming het Anders-Luisteren in de dagelijkse praktijk kan versterken. Ouders worden intuïtiever voor het ware wezen van hun kind. Ze doen vaker het goede op het goede moment. Tegelijkertijd kunnen de oefeningen om Anders-Luisteren te ontwikkelen het effect van een Luisterkind-afstemming vergroten. Persoonlijk merk ik dat het Luisterkindwerk mij helpt om steeds intuïtiever voor het ware wezen van anderen te willen worden. En deze ontwikkeling helpt mij weer om steeds effectievere afstemmingen te kunnen schrijven.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens op mijn site.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 55.00     Sien Hellemans
www.koesterpraktijk.be

U kan bij mij terecht voor alle emotionele en energetische ondersteuning / begeleiding voor u zelf en uw kind.
Vanaf uw kinderwens, uw zwangerschap en de geboorte van uw kindje tot het ongeveer 10 jaar. geworden is.
Daarna is toestemming nodig van de betrokkene.
Ondersteuning bij de relationele moeilijkheden (bv communicatie) in de nieuwe levensfase van alleenstaand naar koppel en van koppel naar jonge ouders met een baby .

In elke fase van uw leven kan een Luisterkind afstemming DE juiste stap zijn om meer inzicht te krijgen hoe je komt tot persoonlijke groei en liefdevol samenzijn met partner en kind(eren)

De wijsheid die een kind naar boven brengt tijdens een luisterkindafstemming biedt ouders inzichten in wat de beste aanpak( bv bij opvoedkundige vragen) is om weer harmonie en liefde te laten weerkeren bij het kind en in het gezin.

Specifieke Luisterkind afstemmingen.
--------------------------------------------------
Via een kinderwens afstemming krijgen toekomstige ouders inzichten in wat er nog ontbreekt ,om hun kinderwens het beste te verwezenlijken.

In een geboortebegeleiding kan de ziel van de baby reeds heel duidelijk maken wat hij /zij wenst en wat hij/zij liever niet wil.
De mama kan zich na de afstemming meer en liefdevoller verbonden voelen met haar kindje wat leidt tot een harmonische zwangerschap en een vlottere bevalling.

Een levensbrug afstemming brengt vaak troost, rust en vrede bij verdriet en gemis van een dierbare overledene.

Voor meer info zie website of neem gerust contact op
vriendelijke groeten
Sien
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00     Anna Poppink
www.luisterklank.nl

Mijn naam is Anna Poppink en mijn praktijk is specifiek gericht op kinderen en ouders.
Elk kind is welkom; ook kinderen met een labeltje, kinderen die ernstig ziek zijn en kinderen die niet kunnen praten of een handicap hebben.

Ik houd van kinderen omdat ze zo oprecht en eigen zijn en geloof enorm in de kracht die in elk kind zit.
Tegelijkertijd gaat het me aan het hart als ik zie dat een baby, kind of gezin het moeilijk heeft.
Met de Luisterkindmethode kan ik een klein stukje meelopen in een moeilijke situatie. Door contact te maken op een diepere laag van het kind of het gezin komen handreikingen en oplossingen naar boven die meestal gelijk in de praktijk toegepast kunnen worden. Ik vind het heel mooi om te zien als mensen daarna een stukje lichter hun weg kunnen vervolgen.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Vanessa van Lokven
www.vanessavanlokven.nl

LUISTERKIND® METHODE VOOR KINDEREN

Met deze methode u komt erachter wat er allemaal in dat kinderhoofdje speelt en kinderen voelen zich echt gehoord omdat er niemand tussen zit en ze de kans hebben open en helder te spreken. Dit leidt tot het aanpakken van de volgende problemen zoals:

Beter in hun vel zitten
Socialer gedrag
Betere concentratie
Slaapproblemen te lijf gaan
Angsten inzien en helpen hiermee om te gaan of op te lossen
Beter contact met de ouders, band wordt intenser
Rustiger in het hoofd dus ook in omgeving
Eetproblemen helpen aanpakken/oplossen
Duidelijkheid geven over driftbuien en de oplossing daarvan

LUISTERKIND® METHODE VOOR VOLWASSENEN

Met deze methode gaat u uzelf handvatten geven zonder uw gedachtes die er tussen komen, puur vanuit uw hart. Zodat er rust komt in uw hoofd en lijf, u kunt afrekenen met het verleden en de obstakels die u daar van nog in de weg zitten. U kunt zich daarna dus beter focussen op uw toekomst doelen. Open, helder en duidelijk zodat u vele dingen kunt gaan plaatsen en aan kunt pakken zoals:

Beter in uw vel zitten
Socialer gedrag
Betere concentratie
Beter in contact met anderen
Uw keuzes beter leren begrijpen
Slaap problemen aanpakken
Angsten te lijf gaan
Rust in uw hoofd creëren
Eet problemen aanpakken
Betere focus voor de toekomst
Meer zelfvertrouwen
Beter leren luisteren naar uzelf
Bekijken hoe u beter uw toekomstplannen kunt bereiken met daarin ook de handvatten hoe dit te gaan doen
Uw eigenliefde leert terug vinden en behouden

Neem eens een kijkje op de site, daar vindt u nog meer informatie en de eventuele lopende aanbiedingen, https://vanessavanlokven.nl/Over-mij/
Specialisaties:

Prijs: € 65.00      Joep Reinartz
www.joepreinartz.nl

Alles is energie en binnen deze energie kunnen wij samen heel veel aan elkaar vertellen. We kunnen hiermee dingen die ons of de ander bezig houden helder krijgen, naar de ander verduidelijken en elkaar hiermee liefdevol helpen. Energie is vanuit nature liefdevol en als we vanuit dat oogpunt elkaar zo kunnen helpen dan scheppen we dit voor ons en onze omgeving. Ik ondersteun graag op deze manier in het proces van jou of je kind. Ontdek jezelf of je kind door mij doelgericht naar jou of je kind te laten luisteren. Neem gerust een kijk op mijn website en stuur mij een e-mail mij bij vragen, of wanneer je een afstemming van mij zou willen ontvangen. Voor nu, een liefdevolle groet, Joep.
Specialisaties:

Prijs: € 45.00    Monique Hop
www.liefdevoorhetkind.nl

Ik ben Monique Hop en ben zelf moeder van een zoon.

Ik werk al een aantal jaar met kinderen. Ik heb zelf kunnen ervaren dat kinderen tegenwoordig zoveel "moeten" en steeds gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf.

De liefde voor kinderen bij mij is zo groot dat ik ze dolgraag verder wil helpen. Het was voor mij nooit duidelijk op welke manier ik dit kon doen. Totdat Diana van Beaumont, de grondlegger van de methode luisterkind, op mijn pad kwam.

Ik heb de opleiding Luisterkind Werker bij Diana van Beaumont gevolgd en daarna is mijn hart helemaal open gegaan. Ik wil graag gehoor geven aan mijn levensdoel door veel lieve kinderen te helpen. Er zijn veel kinderen op de wereld die gehoord willen worden en die hulp kunnen gebruiken.

Natuurlijk kan je als volwassene ook een afstemming voor jezelf aanvragen.

Mijn droom is uitgekomen!

Wees welkom om mijn site te bekijken.

Liefs Monique
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Mishja Camphuijzen
www.shivayoga.nl

Ik ben Mishja Camphuijzen, een enthousiaste yogalerares met een groot hart voor mensen. Moeder van drie kinderen en onderdeel van een modern gekleurd samengesteld gezin.
Naast het geven van (zwangerschaps)yogales en coaching, ben ik Luisterkindwerker.
Het moederschap leerde mij de frustratie kennen van als het met je kind even niet op rolletjes loopt, een baby die huilt maar niet kan zeggen wat er aan de hand is, een zoontje wat geen goede avondeter is en hoe ik me radeloos afvroeg we hier als ouders mee om moesten gaan. De Luisterkindmethode was hierop het antwoord voor mij als ouder en nu voor andere kinderen en volwassenen. Om de wereld voor jou als ouder of voor jezelf mooier te maken waarbij ik open en liefdevol in een afstemming in gesprek ga om te luisteren wat jij of je kinderen willen vertellen, wat er speelt en hoe dit verbetert kan worden. Om de wereld mooier te maken, omdat jij mooi bent, gewoon omdat je bestaat.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 55.00     Ivonne de Jongh
www.volliefdezwanger.nl

Lieve (wens of aanstaande) ouder,

Verlang jij ook zo naar dat sprankje hoop? Naar dat eerste teken van jouw (toekomstige) kindje?
Mama, ik besta ...
Ik ben bij jou ...
Ik hou van jou ...

En weet jij hoe je kindje wil dat zijn geboorte zal zijn? Wil je hem voorbereiden op wat gaat gebeuren?
Mama, blijf je bij me?
Alles is goed, mama ...

En wil jij weten hoe het met je kindje gaat? Hoe je hem kan ondersteunen bij zijn stappen in de grote buitenwereld?
Ik wil het zelf doen ...
Papa, kom je met me spelen?

Als jij je (wens)kindje een stem wilt geven, vraag dan een Luisterkind afstemming aan bij Vol liefde zwanger.

Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 45.00    Bianca de Koning
http://www.mastou.nl/luisterkind/

Via een afstemming op mijn jongste dochter ben ik in aanraking gekomen met de Luisterkind Methode. Wat een mooie methode is het en ik heb zelf verandering meegemaakt bij haar. Sorry ik heb mij helemaal niet voorgesteld maar ik ben Bianca en ik ben moeder van 2 mooie meiden.

Een afstemming is zoiets moois, want wat weet jezelf allemaal al? Ik wil graag naar jou of je kind luisteren en je handvatten meegeven. Kijk even rustig rond tussen al de mooie luisteraars en kies wie jou het meeste aanspreekt.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Anke van Leeuwen
www.voordeliefdegeboren.nl/luisterkind/

Als Luisterkindwerker luister ik naar jouw (onbewuste) innerlijke wereld. Ik luister naar jouw ziel. In de energie stem ik me af op jou en voel, hoor en/of zie wat er op dit moment in jou omgaat. Ik luister met liefde, rust en respect naar wat jouw innerlijke wereld wil vertellen en zet dit voor jou op papier. Het kan zijn dat er tijdens de afstemming zelf al zaken worden opgelost in de energie, maar heel vaak krijg je ook handvatten mee, waar jezelf in jouw leven (of als ouders zijnde van je kind) mee aan de slag mag. Ik ben er om de boodschappen, van jouw innerlijk (of die van je kind), door te geven aan jou.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Chantal Otterspeer
www.mooihart.nl

Ben jij benieuwd naar de wijsheid van jouw mooie hart?

Ben je op zoek naar wie je werkelijk bent, naar je volgende stap?
Loop je steeds tegen dezelfde blokkades of problemen aan, bij jouzelf of binnen jullie gezin?
Heb je vragen over het gedrag van je kind?
Heb je een intense kinderwens?
Of heb je vragen rondom het verlies van een dierbare?

Ik luister graag naar je om jou hierin meer helderheid te geven, vanuit jouw eigen wijze mooie hart.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Anna van der Meer
www.praktijknefesh.nl

Hallo mooi mens, hallo lief kind,

Ik ben Anna en in mijn praktijk voor zielsverbinding, Nefesh, werk ik als hypnotherapeut, medium, trainer en schrijver. Vanuit al mijn liefde en toewijding help ik je te leren luisteren naar je hart, je ziel, zodat je weer in verbinding wordt gebracht met je Zelf, je gevoel, je intuïtie, je onbewuste gedrag. Zodat je weer leert spelen, als het zorgeloze kind. Zodat je duidelijker grenzen voelt en aangeeft en je weer open durft te stellen . Maar ook om je ongewenste gedrag als roken, drinken en eten om te keren naar gewenst gedrag. Om je weer lekkerder in je vel te voelen, meer zin in de dingen te krijgen en vanuit je hart te leven. Of je vraag nu over gedrag, relaties, gevoelens, emoties of je (spirituele) zoektocht gaat, een luisterkind afstemming is altijd een cadeau van jezelf aan jezelf. Een cadeautje dat ook jij verdient.
Kijk voor meer informatie op mijn website: www.praktijknefesh.nl

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Henriëtta Weijters-Hofman
www.neipraktijkzon.nl/luisterkind

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Henriëtta Weijters-Hofman, ben getrouwd met Jack en heb 3 volwassen kinderen met aanhang. Ik ben 57 jaar.
Ondertussen ben ik ook al oma van 3 kleinkinderen. Verder hebben we een schat van een hond, onze boxer Pip van 1 jaar.
Naast mijn NEI coach praktijk, ben ik ook Luisterkindwerker. De afstemmingen op kinderen en volwassenen van 0 tot 100 jaar vind ik heel fijn om te doen. De inzichten die de aanvrager krijgt zijn zo waardevol, dat men er weer verder mee kan in het leven, men krijgt antwoorden die anders niet gehoord zouden worden. De feedback die ik mag terug ontvangen is zo mooi en positief dat ook ik hier heel blij van word.
Ik zal een paar voorbeelden geven.
Zo kwam er een meisje van 4 jaar die last heeft van epileptische aanvallen. Ze had een negatieve overtuiging die ze zelf heeft omgezet naar iets positiefs. Het gaat heel goed met haar en de epileptische aanvallen zijn sindsdien weggebleven.
Of een moeder die een adoptie kindje al heeft en nog graag een kindje wil, deze moeder kreeg het inzicht dat ze nu ook moest gaan genieten. Op het moment dat ze het perfecte plaatje kon loslaten gebeurde het alsnog. Een 2e adoptiefkindje mocht opgehaald worden.
Nog 1 voorbeeld. Een baby die zoveel huilt en niet wil slapen. Na de afstemming is de baby rustig en slaapt en drinkt goed. De ouders weten waaraan gewerkt moet worden.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 50.00    Nancy Naert
www.zielevlinder.be

Mijn naam is Nancy Naert, mama van 2 zonen .
Het leven toont ons vele lessen, mooie ; plezierige maar ook lessen waar meer aandacht mag aan besteed worden. Vragen waar we soms zelf niet echt zicht op krijgen.Hoe hard we ook ons best doen . Zo leerde ik Diana en de Luisterkind Methode kennen.
Na zelf aan de slag te gaan met alle info die ik toen destijds kreeg , de transformaties die volgden en de prikkel om mensen daar zelf mee te kunnen helpen is Zielevlinder ontstaan.
Graag help ik jou , of je zoon of dochter met wat voor jou niet echt helder te krijgen is . Ik geef je de inzichten , de handvaten waar je mee verder kan. Die je helpt weer een evenwicht te vinden zodat je weer verder kan . Voor jezelf, je gezin, relatie.
Alsook help ik je graag , als je nood hebt aan een boodschap van een overleden dierbare, een inzicht , een tool die je aangereikt wordt , wat voor jou op dat moment heel belangrijk kan zijn, of jou gemoedrust kan brengen.

Ook ben je welkom in de praktijk voor een healing /reading.
Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info .

Lieve groet

Nancy

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Rianne Leijten
https://rianneleijten.nl

Luisterkind is mijn passie!!
Ruim 3 jaar ben ik Luisterkind Trainer en ik verzorg de opleiding tot Luisterkindwerker in Vorden (bij Zutphen).
Ook verzorg ik de vervolgmodules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers in Leusden.
Door mijn passie uit te dragen, heb ik de eretitel "Oma van Luisterkind" gekregen.

Als Luisterkindwerker vind ik het feestje om mensen groot en klein met één Luisterkindafstemming verder te mogen helpen en dat verwoord ik als volgt:
Mag ik....
Mag ik samen met jou de mist op laten trekken
En zorgen voor helderheid
Mag ik contact maken met jouw diepste kern?
Mag ik luisteren naar wat jij te vertellen hebt?
Zonder in te vullen wat jij zou willen vertellen
Zonder goedbedoelde adviezen te geven die jij niet wilt horen
Mag ik de brug zijn naar die diepere laag in jou?
Mag luisteren en vragen stellen?
Om zo samen bij de kern te komen
Om zo op te kunnen schrijven wat je echt bedoelt
Zeg jij hier JA tegen?
Vraag dan een Luisterkindafstemming bij mij aan!
Ik ben er graag voor jou en/of voor je kind.............
Specialisaties:

Prijs: € 50.00     Lotje Opdam
www.lotjeopdam.nl

In het onderbewuste liggen meer antwoorden klaar dan je zo kunt bedenken.

Na het volgen van diverse opleidingen zet ik mijn gevoeligheid in om jou of jouw kind een stap verder te helpen. Dit doe ik met beide benen op de grond, vanuit mijn nuchtere kijk op de wereld.

In een luisterkindafstemming maak ik contact met een onderbewust stuk van jou of van je zoon of dochter. Ik ga in gesprek en neem de van te voren gestelde vragen hierin mee. Waar mogelijk kijk ik samen met de persoon in de afstemming of we een oplossing kunnen vinden. Vaak worden vragen in de afstemming al beantwoord en opgelost waardoor je direct na de afstemming voelt dat er dingen veranderd zijn. Soms duurt het even voordat het duidelijk wordt.

Nieuwsgierig naar wat jouw onderbewuste jou te vertellen heeft?

Ik hoor je graag!

Hartelijke groet,

Lotje OpdamSpecialisaties:

Prijs: € 60.00    Anita Speelman - ter Heide
www.hartsverbinding.com

Een warm welkom bij Hartsverbinding, een ruimte voor Contact, Herinneren, Groei en Transformatie.
Mijn naam is Anita, Reikimaster, gecertificeerd Lightworker, Reader en Healer en auteur van het boek ‘Hartsverbinding’. Toch ben ik vooral gewoon Anita en moeder van 2 kinderen. In mijn praktijk Hartsverbinding zet ik al mijn kwaliteiten en ervaring in om ouders en kinderen te helpen en ondersteunen in het contact met elkaar en coach ik volwassenen in het contact met zichzelf, hun innerlijk kind, hun partner en de wereld om hen heen.
Als dit je raakt en je wilt weten wat dit eventueel voor jou zou kunnen betekenen, dan nodig ik je uit verder op mijn site te lezen, eens aan te sluiten bij een workshop of voor jezelf of voor je kind een Luisterkind-afstemming aan te vragen. http://www.hartsverbinding.com/
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Valerie Cauwenberg
www.mijnkoffertjevoldromen.be

Elk mens, klein of groot, heeft dromen, kleine dromen of grote dromen. De ene mens droomt van gelukkig zijn, de ander droomt van een goede gezondheid. Iedere droom van elke mens is even belangrijk. Soms stoot je op een probleem, of lig je in de knoop met jezelf of je omgeving. Je kind dat niet gelukkig is, je ziet dat er iets is, maar je kan er niet bij.
Ikzelf ben ervan overtuigd dat een Luisterkindafstemming een weg kan zijn om duidelijkheid te krijgen, om een klein beetje te werken aan de dromen die ieder voor zichzelf of een ander heeft.
Met een luisterkindafstemming wordt de ziel beluisterd, en het mooie daarvan is, dat het openheid creëert, het geeft ruimte en warmte in relaties, begrip en geduld naar elkaar toe.
Het noemt Luisterkind, luisteren naar kinderen. Ouders hebben dikwijls vragen zoals, waarom wordt mijn kind 's nachts krijsend wakker, waarom voelt mijn kind zich zo slecht in zijn vel, wat kunnen we doen zodat mijn kind zich beter voelt.

En ook als volwassenen kan je met levensvragen zitten, of met angsten die onverklaarbaar zijn. Waar komt dit alles vandaan, wat kan ik eraan doen?
Door in gesprek te gaan met de ziel komen er antwoorden of duidelijkheid, dingen waar je dan verder op kunt bouwen.
Uit eigen ervaring kan ik met heel mijn hart zeggen, dat je er als mens oprecht van groeit.
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Tamara van der Hooft
www.tamaravanderhooft.nl

KADO AFSTEMMING
Een mini luisterkind afstemming voor iemand die je kent bij aanvraag van een volledige Luisterkind afstemming.


Over Mij en Luisterkind

Door het volgen van de opleiding tot Luisterkind Werker is er een nieuwe rijkdom in mij aangeboord. Het helder horen, helder voelen, helder weten, helder zien. Ik wist het bestaan ervan wel, maar ik heb dat lange tijd weggestopt. Nu heb ik deze gaven erkend en ze mogen vol in het licht staan. Tijdens het doen van afstemmingen voel ik ook direct de energetische verbinding met iemand. Ik vind het zo bijzonder dat ik naar iemand kan en mag luisteren op zielenniveau. Door het met een open mind luisteren oftewel afstemmen en volgen komt er zoveel informatie beschikbaar. Informatie die zo puur en zuiver is. Ik gun iedereen op aarde een Luisterkind afstemming.
Ik luister graag naar ieder mens en ook dier.
Desalniettemin ben ik speciaal begaan met kinderen en ook volwassenen die een label hebben of een label dreigen te krijgen, zoals ADHD, dyslexie, autisme, HSP. Graag luister ik daar doorheen en luister naar hetgeen een kind of volwassene vanuit het diepst van zijn of haar wezen wil vertellen en nodig heeft. De pure mens zonder alle kenmerken van de labels. In mijn beleving kan hiermee een hoop narigheid voorkomen worden. Met het toekennen van een label is iemand immers voor zijn leven getekend.
Ook gaat mijn interesse uit naar familie verbindingen. Welke invloed heeft familie, hoe is de onderlinge relatie, wat is de reden dat een familie bij elkaar is.

NIEUW
Op 20 oktober 2018 heb ik de Luisterkind module Levensbrug gevolgd.
Dit betekent dat ik als Luisterkind werker een mooie brug kan slaan tussen jou en een dierbare die niet meer zelfstandig kan praten.
Een Levensbrug afstemming kan aangevraagd worden voor mensen die:
- overleden zijn
- in coma liggen
- op de intensive care liggen
- een vorm van Alzheimer/dementie/Korsakov hebben
- zelfmoord gepleegd hebben
ook voor ongeboren kinderen en doodgeboren baby's kan een Levensbrug afstemming aangevraagd worden.

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie en ervaringen van anderen.

www.tamaravanderhooft.nlSpecialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 70.00     Marline Wieggers-Schreuder
www.liefmooikindje.nl

Open, liefdevol zal ik luisteren naar jou of naar je kind.
Als Luisterkindwerker heb ik afgelopen jaren al naar veel baby's, kinderen en volwassenen mogen luisteren. Het ontroert me om op afstand zo dichtbij in contact te mogen zijn. Jouw innerlijke wijsheid of die van je baby of kind, geeft antwoorden, inzichten, handvatten. Het is allemaal in jou aanwezig en ik schrijf het hele gesprek voor je op. Het is bijzonder hoe verhelderend, helend en effectief deze methode is.
Naast Luisterkindwerker ben ik GZ-psycholoog en Journeytherapeut. Sinds 2003 begeleid ik volwassenen en kinderen in mijn eigen praktijk in Zutphen. Meer over mij en mijn werkwijze lees je op: www.praktijkdewittesteen.nl en www.liefmooikindje.nl.
Wie weet ontmoeten we elkaar in het echt of op zielsniveau. Welkom!
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 65.00    Tanja Leerkotte
www.geboortewijsheid.nl

Welkom!

Vanaf mijn eerste zwangerschap wist ik dat er een bijzondere verandering binnenin mij gaande was.
Dat klinkt natuurlijk heel vanzelfsprekend aangezien er een prachtig mensje in mij groeide en ik voor het eerst mama zou worden.
Toch voelde ik dat het nog meer was dat dat "alleen"
Ik vond de zwangerschap, bevalling en kraamtijd geweldig. Ondanks dat daar ook wel wat hobbeltjes en kronkeltjes in voor kwamen.
Mijn passie is hier geboren en ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om daarin veelzijdig te kunnen zijn. Ook ben ik nog lang niet klaar en zal me daarom hierin blijven ontwikkelen. Mijn drijfveer binnen dit "werk" is om vrouwen weer in verbinding te brengen met hun eigen lijf en hun eigen kracht. Ik geef de cursus hypnobirthing en middels luisterkind kan ik op een nog dieper niveau vrouwen helpen om dit te bereiken. Dat is geweldig. Dus wil je graag begeleiding tijdens de zwangerschap, heb je nog trauma's betreffende je eigen geboorte of over de bevalling van je kind, wil je je kindje alvast beter leren kennen, heb je een kinderwens of zijn er andere vragen waar je graag antwoord op wilt? Dan kan je bij mij een luisterkindafstemming aanvragen. Mijn passie ligt bij de zwangerschap maar met het zelfde plezier doe ik ook iedere andere luisterkind afstemming.
Dus heb je een vraag over je baby, je kindje of over jezelf.... Je bent ten alle tijden Welkom.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Daniëlle Bassa-Ellens
www.daniellebassa.nl

Graag wil ik naar jou of je kind luisteren, luisteren in de energie, liefdevol en zonder enig (voor)oordeel. Luisteren op zielsniveau en komen tot helderheid, inzichten en handvatten om weer verder te kunnen, om de rust en het vertrouwen in jou of je kind en gezin weer terug te krijgen. Alle vragen kunnen en mogen gesteld worden, vragen over bijvoorbeeld gedrag, gevoelens, zorgen en angsten. Wat is er nodig om de juiste stappen in de goede richting te geven? De mooiste antwoorden zijn in jezelf aanwezig.
Je mag mij ook mailen als je een mini Luisterkind-afstemming wilt ontvangen voor een eerste kennismaking.

Luisterkind-afstemming Kinderwens: vragen rondom de kinderwens, een mooie periode die ook zeer gevoelig en emotioneel kan zijn.
Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking; hoe heb jij of je kindje de bevalling ervaren & op welke manier werkt het nog door in je dagelijkse leven?
Luisterkind-afstemming Geboortebegeleiding; luisteren naar het kindje in je buik, hoe voelt het kindje zich, wat mag aandacht krijgen, hoe kan het nieuwe leven een zo fijn mogelijke start maken, een mooi contact dat alvast kan worden gelegd tussen moeder/ouder en kind.
Luisterkind-afstemming Levensbrug, luisteren naar een overleden dierbare of een dierbare die niet meer aanspreekbaar is door ziekte of een ongeval.

In mijn praktijk aan huis geef ik Reiki en Integrated Energy Therapy behandelingen en kun je bij mij terecht voor een Chakra-massage, Hotstone-massage of Indian Head massage, rustgevende & ontspannende behandelingen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Prijs: € 70.00    Angela Benistant - Gras
www.angelagras.nl

Let's make the world a better place.
Michael Jackson zong dit al en met een Luisterkind-afstemming kan ik samen met jou je wereld mooier en beter maken.
Want een Luisterkind-afstemming is meer dan een verhaaltje op papier voor de aanvrager.
Het is een boodschap van jezelf aan jezelf, van je kind aan jou, van je ongeboren baby aan jou en je partner. Een boodschap waarin je oplossingen aandraagt voor je eigen moeilijke situatie, waarin je kind duidelijk kan maken waar de werkelijke pijn zit en aangeeft hoe deze kan worden opgelost.
En al tijdens ons energetische gesprek kan ik voor jou of je kind al veel betekenen door mijn gaven in te zetten om je probleem te verkleinen. Het laatste stukje is aan jou: het lezen van de Luisterkind-afstemming en gehoor geven aan je eigen adviezen.
En zo maken we samen jouw wereld voor jou en je kind ook weer mooier en beter.

Mijn Luisterkind-afstemmingen worden door veel zorgverzekeraars (o.a. Ohra, CZ, Menzis) gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering.

Voor meer informatie: zie mijn website www.angelagras.nl.

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 55.00     Ireen Thunnissen
www.ireenthunnissen.nl

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en volwassenen in het omgaan met hooggevoeligheid. Mijn doel is, om je weer in verbinding te brengen met het diepste in jezelf, je essentie. Ik help om blokkades op te lossen, je energie weer te laten stromen, inzicht te krijgen in je hooggevoeligheid (herkenning en erkenning) en vooral, om weer blij te worden met jezelf, dat je bent die je bent. Ik werk onder andere met sensi-therapie, healing en esentiecoaching. Hiernaast begeleid ik al vele jaren kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie.

Sinds 2016 geef ik ook Luisterkind-afstemmingen, waarin je meer helderheid kunt krijgen over jezelf of je kind, over wat voor thema’s er spelen en hoe je hiermee om kunt gaan. Ik stem me af op je foto, maak contact met je ziel en luister naar wat je me van daaruit te vertellen hebt. Zo kunnen er allerlei thema’s aan bod komen, bijvoorbeeld waarom je niet lekker in je vel zit, waarom er sprake is van faalangst of onzekerheid of waarom je altijd zo moe bent. Bij kinderen kan naar voren komen waarom ze zo boos of verdrietig zijn, hoe ze beter kunnen slapen, wat voor benadering ze nodig hebben, hoe ze zich beter kunnen uiten etc.
Het is ook mogelijk om een levensbrug-afstemming te laten maken voor mensen die overleden zijn, en/of mensen die in coma liggen, alzheimer hebben of dement zijn. Je stuurt dan een foto op met vragen over de betreffende persoon. Het is wel belangrijk dat de directe familieleden toestemming geven voor een dergelijke afstemming.
Ook kan er een afstemming gemaakt worden voor kindjes die doodgeboren zijn of al tijdens de zwangerschap zijn overleden. Voor deze kindjes kun je een foto van de moeder opsturen.
Mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering.


Specialisaties:

Prijs: € 65.00  Evelien Sieben-Rothuis
www.straalvanuitjehart.nl

Straal jij vanuit je hart?
Mijn naam is Evelien Sieben-Rothuis (1982), getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik straal vanuit mijn hart omdat ik de verbinding met mezelf heb teruggevonden. Ik ben in aanraking gekomen met de Luisterkind methode toen ik wilde weten hoe ik mijn kinderen het beste kon helpen met hun gevoeligheid. De Luisterkind afstemmingen die ik kreeg raakte me enorm, het bracht mij handvatten en meer inzicht, waarna ik voor mezelf ook een Luisterkind afstemming heb aangevraagd. Ik wist dat ik de opleiding tot Luisterkindwerker moest gaan doen.
De basis jouw hart, jouw ziel, jouw gevoel, geluk zit in jezelf. Ik luister graag naar je. Voor meer informatie ga naar www.straalvanuitjehart.nl
Specialisaties:

Prijs: € 60.00  Marja Tames
www.marjatames.nl

In mijn praktijk werk ik als spiritueel therapeut.
Ik ga er vanuit dat alles energie.
Hoe dichter de energie hoe meer we kunnen waarnemen.
In de praktijk werk ik vanuit en holistische visie.
We hebben een fysiek lichaam wat energie is.
Je gedachten emoties en gebeurtenissen in je leven zijn ook energieën.
Bij een luisterkind afstemming verbind ik mij telepathische met de energie van degene die een luisterkind afstemming krijgt.
Vanuit Liefde wordt er gewerkt en vanuit Liefde verbind ik mij met de persoon die de luisterkind afstemming krijgt.
Iedereen heeft het recht om gehoord en gezien en gezien te worden.
Een luisterkind afstemming kan je inzicht geven in je leven en in dat van je kind.
Je bent welkom met je vragen.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Prijs: € 55.00     Manon Blackstone-Haverkate
luisterkindpraktijkstepforwards.weebly.com

Lieve jij,

Mijn naam is Manon Blackstone-Haverkate en ik maak met liefde een afstemming op jou of je kindje.

Zelf ben ik lang zoekend geweest naar wat ik kon en hoe ik mijn leven in wilde vullen. Na mijn studie vond ik dat het tijd werd om mij te richten op datgene dat me het meest gelukkig maakt en dat is het helpen van mensen die een extra zetje nodig hebben om een stap vooruit te komen. Daarbij wilde ik met mijn hulp graag een dieper niveau raken, het zielsniveau.

Na de opleiding ben ik ook de module voor geboortebegeleiding gaan doen, omdat dit het voor mij af maakte, want ik vind het prachtig dat ik naast “luisteren" naar volwassenen en kinderen die dat nodig hebben ook contact kan en mag maken met kindjes die nog in de buik van hun mama zitten.

Ik hoop dat ik jou of je kindje vooruit mag helpen.

Warme groet, Manon Blackstone-Haverkate
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00     Deborah Claeys
www.deborahclaeys.com

Een luisterkindafstemming is voor alle kinderen en volwassenen van 0 tot 100+ en gebeurt altijd op afstand (contact via mail).

Je kan een afstemming aanvragen bij diverse problemen, zoals wanneer je vragen hebt over bepaald gedrag van je kind (bv:slaapproblemen, huilgedrag, agressie, gedragsstoornissen, leerstoornissen,...) of bij emotionele moeilijkheden (onrust, depressieve gevoelens, burn-out, levensvragen...)

Bij een afstemming maak ik, via de energie, contact op zielsniveau en ga in gesprek. Als luisterkindwerker luister ik naar de antwoorden en woorden die vanuit dit niveau naar boven komen. Ik vul niets in en laat alles vanuit de persoon zelf komen. Iedereen draagt alle antwoorden met zich mee. In vol vertrouwen ga ik in gesprek. Ik noteer jouw of je kind zijn antwoorden en handvaten die nodig zijn om gelukkiger en met meer vertrouwen in dit leven te staan.


De Luisterkind Levensbrugafstemming is speciaal gericht op kinderen en volwassenen in coma, met een zware beperking, die overleden zijn, en volwassenen met een vorm van dementie. Via deze afstemming maak ik een brug tussen de persoon in kwestie en de aanvrager.Hartelijke groet,


Deborah Claeys
Luisterkindwerker
Specialisaties:

Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Christianne de Weerd
www.praktijk-de-vlinder.com

Wat biedt Praktijk de Vlinder?
Praktijk de Vlinder is er om mensen en kinderen te helpen veranderen en problemen aan te pakken.
Om te helpen bij de persoonlijke ontwikkeling. Die hulp bied ik in de vorm van een Luisterkind-afstemming, een Access Bars-sessie of een Trance healing. Ook vind je op mijn website meer informatie over en voor hooggevoelige of hoogsensitieve kinderen.
Tevens ben ik de auteur van het prentenboekje "Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?"
Veel kinderen hebben last van spookjes* op hun slaapkamer. “Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?” is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

De naam Praktijk de Vlinder is gekozen omdat de vlinder één van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers is op zielniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie en magie.
Vlinders symboliseren transformatie. Zij beginnen hun leven als rupsen, trekken zich terug in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als een prachtige vlinder. De rups leert je dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. Vandaar ook de keuze van de naam "De Vlinder" voor deze praktijk.
Specialisaties:

Prijs: € 65.00     Kinga de Wit
www.the-soul-compass.com

Enkele jaren geleden werd mijn zeer gewenste zwangerschap plotseling afgebroken door een miskraam. Een zware en zwarte periode volgde. Met een spirituele ontwaking en het hervinden van mijzelf als uiteindelijk resultaat. De Luisterkind afstemming die ik toen mocht ontvangen, heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. De ontdekking van deze vorm van communicatie en de liefdevolle manier waarop er met mij en mijn verdriet omgegaan werd, deed me beseffen dat dit precies was hoe ik anderen ook wilde helpen. Ik was reeds jaren werkzaam als psycholoog en coach en had mijn eigen praktijk, maar dit voelde nog meer als de "echte ik". Een ontdekkingsreis begon. Enige opleidingen op spiritueel gebied en het oprichten van "the Soul Compass" later, heb ik de totaalaanpak van problemen waarmee mensen zich tot me wensen, vorm kunnen geven.

Je bent van harte welkom en kunt bij me terecht voor allerlei soorten psychische, emotionele, fysieke en spirituele problemen en vraagstukken. Met de Luisterkind methode vertaal ik graag datgene naar je wat niet op een andere manier duidelijk gemaakt kan worden. Ik vind het een heel mooi en bijzonder idee om mensen handvatten te kunnen geven die uit hun eigen innerlijke wijsheid komen en om hen van een handleiding voor hun baby of huisdier te voorzien. Via een afstemming kunnen wij, als Luisterkind werkers namelijk met zo ongeveer alles en iedereen communiceren. Daarnaast kun je ook voor andere doeleinden en methoden bij mij terecht.

Heb je vragen en wil je graag weten hoe ik je zou kunnen helpen? Neem gerust contact met me op!
Liefs, Kinga.
Psycholoog, Coach en Healer.

the Soul Compass is onderdeel van Wellness in Mind - Holistisch Welzijnscentrum (www.wellnessinmind-online.com).
Voor informatie over diercommunicatie vanuit mijn praktijk kun je kijken op: wellnessinmind.wixsite.com/hondenziel
Specialisaties:

Prijs: € 60.00    Lineke Folkers
www.praktijklichtpunt.nl

Praktijk Lichtpunt, Praktijk voor Reiki, energetische therapie, coaching en Luisterkindafstemmingen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 75.00    Monica Schreiner
www.monicaschreiner.nl

Met veel dankbaarheid en plezier vul ik mijn dagen met Luisterkind, als Luisterkindwerker maar ook als Luisterkindtrainer. Het onderdeel zijn van Team van Beaumont ervaar ik als warm en betrokken en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van deze groep fijne mensen. De cursisten opleiden en begeleiden tijdens de opleiding in combinatie met het maken van afstemmingen maakt het voor mij een mooi geheel. Het blijft nog steeds wonderbaarlijk en mooi om te zien hoe één afstemming grote veranderingen voor een persoon en daarmee voor zijn omgeving kan opleveren. Dat ik dát aan anderen mag leren is echt een feestje.

Naast het werken met Luisterkind verbind ik mensen graag met hun natuur en de natuur. Om dit dichterbij te brengen ga je met mij veel naar buiten, voor een natuurcoachwandeling of voor een groepswandeling om de natuur te ervaren en de verbinding te versterken. Als je je meer verbind met de natuur ga je merken dat je hierdoor meer bij jezelf komt, je meer rust ervaart in je leven, je makkelijker in contact komt met je eigenwijsheid en je gezonder gaat voelen.

Als derde onderdeel van mijn werkend leven ben ik energetisch werker in Wateringen, maar ook op afstand als je niet in de gelegenheid bent om mij te bezoeken.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Herma Wijnhoud
www.antevasin.nl

Mijn naam is Herma Wijnhoud. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk Antevasin Inzicht en Geneeswijs. In eerste instantie alleen als voetreflexoloog maar in de loop van de jaren heb ik mijn kennis verbreed. Luisterkind is voor mij een andere manier om inzicht te verkrijgen in situaties die lastig te doorbreken zijn. . Vanuit mijn praktijk maak ik contact met met u of met uw kind aan de hand van een foto en kijk ik wat er op zielsniveau gedeeld wil worden. Ik begrijp heel goed de vraagtekens van deze methode omdat ik daar zelf ook mee gestoeid heb. Toch ben ik elke keer weer verbaasd hoe iets inzicht geeft of een situatie doorbroken kan worden met deze methode.


Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 60.00    Baukje Mulder-Postma
www.hoorjehart.nl

HOOR JE HART

Ik stel me open voor jou - met heel mijn hart - en help je met liefde op jouw weg.
Ik ben er
Voor jou, als je meer vanuit je hart wilt leven.
Voor jou, als je nieuwsgierig bent naar wat er in jouw hart, jouw onderbewuste leeft.
Voor jou, als je meer inzicht wilt hebben in de uitdagingen in jouw leven.
Voor jou of je kind, als je graag antwoorden op vragen wilt hebben.
Voor jou of je kind, als je vastloopt in de huidige systemen zoals bijvoorbeeld het onderwijs.

Vraag je hart, want op alle vragen die je jezelf stelt, ligt het antwoord al in jouw onderbewuste besloten
HOOR JE HART, zodat je weet wat de antwoorden op jouw vragen zijn en wat je nodig hebt.
Volg je hart, want dat klopt en leidt je verder op je levenspad.

Ik help je graag verder door dat wat nog onbewust is bewust te maken, zodat verandering volgt.
Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op www.hoorjehart.nl
Ik neem graag de tijd voor jou.

Hartgroet,
Baukje
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00       Carrie Tresoor
www.carrietresoor.eu

Als kind had ik telepatisch contact. Vooral met mijn moeder, maar ook met mijn vader en onze dieren, de natuur.
Op school hield je je daar niet mee bezig. Het werd genegeerd, of zelfs ontmoedigd. Het was onmogelijk.
Door de fantastische opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont voel ik me weer terug het kind. Maar het mooie is, dat door deze liefdevolle communicatie methode in de energie, we jouw problemen, levensvragen of die van je kind kunnen aanpakken. Ik reik je handvatten en tips aan, waarmee je aan de slag kunt. En dat allemaal op afstand; De communicatie via de energie; De handvatten en tips via de elektronische weg. Of zo je geen andere mogelijkheid hebt; via de post.

Ook bij problemen of vragen met je huisdier kun je bij mij terecht voor een Luisterkind afstemming op je dier.

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 65.00    Melanie Koenders
www.praktijkgroeitotbloei.nl

Hallo,
Ik ben Melanie Koenders en woon samen met partner en onze dochter in het dorpje Kerkdriel. Ik heb een eigen coaching praktijk voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook ben ik traumatherapeut en luisterkindwerker. De Luisterkind Methode is een prachtige methode. De kracht van een luisterkind afstemming zit hem (de naam verklapt het al) in het luisteren. Als luisterkindwerker laat ik je weer naar je gevoel luisteren. Als coach en traumatherapeut weet ik wat luisteren kan brengen; namelijk heel veel. Door alle hectiek van deze tijd en alle prikkels die wij krijgen te voorduren is gehoord worden heel belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind. Tijdens een afstemming wordt er contact gemaakt op zielsniveau en wordt er geluisterd. Ik heb al veel afstemmingen gemaakt en daardoor met eigen ogen gezien wat een afstemming met en voor iemand kan doen. Het brengt jou en/of je kind namelijk daar waar het heen wil. Wil je weer lekker in je vel zitten of wil je dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit? Meer rust, inzicht in jezelf en/of je kind of weten of ik jou hulpvragen kan beantwoorden? Neem dan eens een kijkje op mijn website of neem contact op.
Lieve groet,
Melanie Koenders
Specialisaties:

Prijs: € 50.00    Yvonne Jansen
www.hetleeftinje.nl

Mijn naam is Yvonne Jansen.
De opleiding Luisterkind-werker heeft mij hele mooi inzichten gegeven. Ik heb veel geleerd. Ik ben gegroeid en ik groei nog door. Ik ben nog in volle bloei.

Graag help ik andere mensen. Mensen die zelf vastlopen in hun dagelijkse leven of een helpende hand willen, voor zijn of haar kind. In de energie luister ik graag naar wat jij of je kind je te vertellen heeft. Denk bv aan: - angst - verdriet - onzekerheid - huilen - slecht slapen - hoog gevoeligheid - vast lopen in je werk of gewoon willen weten hoe het gaat. Het is een hele mooie methode want je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Je kunt je dagelijkse dingen blijven doen. Je hoeft er geen tijd vrij voor te maken. Per mail krijg je de Luisterkind-afstemming toegestuurd.

Verder kun je bij mij terecht voor een Acces Bars, Voetreflex of Reiki behandeling.
Wees zo vrij om eens een kijkje te nemen op mijn website www.hetleeftinje.nl.

Warme groet,
Yvonne

Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 60.00    Sanne van Megen
www.sannevanmegen.nl

Mijn naam is Sanne van Megen, getrouwd met Maarten en moeder van twee prachtige kinderen. In het dagelijks leven ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener en ben ik al jaren werkzaam in de zorg. Ik werk vanuit mijn hart en probeer ieder mens weer in zijn eigen kracht te zetten, zodat ze van daaruit zelf weer verder kunnen.

Luisterkind geeft mij de mogelijkheid om verbinding te maken met iedere ziel die gehoord wil worden en zijn of haar verhaal op papier te zetten. Dat is wat ik het liefst doe en waar mijn kracht ligt. Met Luisterkind heb ik mijn pad gevonden.
Specialisaties:

Prijs: € 55.00    Chantal Manshanden
Hartvoorluisteren.nl

Wist je dat mijn leven in een stroomversnelling is gekomen sinds ik de opleiding tot Luisterkindwerker ben gaan doen? Opeens wist ik weer hoe ik naar mijn hart kon luisteren! Daarin lagen de antwoorden die ik al zo lang voelde maar waar ik maar niet de vinger op kon leggen.
Toen er diep naar mij geluisterd werd en ikzelf ook naar anderen ging luisteren, ging alles stromen. Dingen vielen op hun plek er kwam bewustwording bij mij. Dit heeft geresulteerd in een prachtige praktijk aan huis waar ik mensen help van hoogegevoelig naar hoogbewust te bewegen.
Heel graag gun ik jou of jouw kind dit ook. Dus loop je met vragen rond of voel je dat er diep van binnen iets kriebelt en de aandacht vraagt? Wil je weten hoe dat nu echt op hartsniveau zit? Twijfel niet langer en vraag een afstemming bij mij aan. Ik luister met heel veel liefde naar jou of naar je kind. Zodat het ook bij jou weer kan gaan stromen!
Specialisaties:

Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 50.00    Inge van Neerven - Katuin
www.ingefluisterd.nl

Een wonderlijk sprookje, dat is wat een afstemming kan zijn. Een prachtig verhaal met een diepere kern, een laag waar je als ouder van je kind niet altijd bij kunt komen. Of: een antwoord op de vraag waar je voor jezelf al zo lang mee rondloopt. Via de Luisterkindmethode vinden we samen de weg naar jouw antwoorden en waar nodig, gaan we de verandering inzetten.
Laat me je meenemen naar die mooie wereld en we zetten de schouders eronder om de stappen te gaan zetten, die nodig zijn om verder te kunnen. Soms met een traan, vaak ook met een lach en een vleugje humor.
Ik help je graag ❤ lieve groet, Inge
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Levensbrug
Prijs: € 64.50    Sylvia Nekeman
www.droomvlinders.com

Kinderen lopen vandaag de dag steeds vaker vast in wie ze zijn. Steeds sneller worden er labeltjes en etiketjes op onze kinderen geplakt en steeds vaker worden ze in een hokje gezet en wordt het gedrag als ongewenst of niet begrepen gezien.

Er wordt veel van hen verwacht en soms ontstaan er hierdoor problemen, problemen waarbij je als ouder of verzorger met je handen in het haar haar zit. Vaak zijn ze nog te jong om te vertellen of te verwoorden wat er echt aan de hand is, weten ze de woorden niet, schamen ze zich, of ze vinden het nog spannend om voor zichzelf op te komen.
Het levert frustraties op die voor niemand fijn zijn en waar niemand wat aan heeft.

Met de uiterst zachte Luisterkindmethode laat ik de kinderen hun verhaal doen...hun verhaal...PUUR...hoe bijzonder is dat...het pure verhaal van jouw kindje...
Antwoorden, inzichten en helderheid om 'samen' weer verder te mogen stappen...

Ik 'luister' graag...♡

Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 70.00    Carola van der Heiden
www.sprankelhart.com

Een Luisterkindafstemming brengt jou of je kind helder inzicht en bevrijding van oude ballast. Je bent dieper thuis in jezelf. Meer verbonden met de stem van je hart. Liefdevolle handvatten waarmee je verder komt op jouw gewenste pad. Ik ben er voor jou bewuste vrouw én voor je lieve lichtkind.

Mooie bewuste vrouw, voor jou: Wanneer je verlangt naar leven, geleid door je hart in plaats van je hoofd. Het is tijd om alle oude pijnen, overtuigingen, angsten en herinneringen los te mogen laten. Om zo de weg van hoofd naar hart vrij te maken. Eindelijk onbevangen kiezen vanuit het hoogste in jezelf voor het hoogste. In liefde naar jezelf en zo in liefde naar de ander. Vol in je eigen kracht, vol in je eigen licht. Zachtkracht. Navigeren op je hart, is hoe jij je gewenste werkelijkheid creëert.

Wensmama, voor jou: Wanneer je verlangt een lichtkind in je schoot en armen te mogen ontvangen. En je zo graag een -nog- diepere verbinding wilt maken. Voelen wat jij en/of je partner nog los mag laten. En zo het lichtend baken kan worden waarop de ziel naar jou navigeren kan. Rust en inzicht willen vinden in je ervaringen met je sterrenkind.

Verwachtingsvolle mama, voor jou: Elkaar al ontmoeten en - dieper - leren kennen nog voor de geboorte. Samen toeleven naar jullie unieke Geboortereis, kalm en vol vertrouwen. Een diepgaand, persoonlijk en transformerend proces. En samen jullie reis middels geboorteverwerking afronden op zielsniveau, heling voor beiden, om zo vrij en vol het leven verder in te gaan.

Voor je lieve bewuste lichtkind: Wanneer je ervaart dat je kindje vastloopt. In zichzelf, het gezin of in de maatschappij. Jouw kind is perfect, uniek in zijn of haar essentie. Jullie zijn bij elkaar met een reden. Leraar van en voor elkaar. Licht langs elkaars levenspad, maakt dat jullie vanuit kracht in eigenheid liefdevol met elkaar kunnen verbinden.
Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 55.00    Annemieke Oldenkotte
www.ikhoorje.nl

Ik ben Annemieke Oldenkotte, Luisterkindwerker maar ook Luisterkindtrainer en moeder van twee zoons, mede door mijn zoons ben ik in aanraking gekomen met luisterkind.
Toen ik voelde en zag wat dat met mijn beide jongens gedaan had wilde ik ook graag een afstemming op mijzelf, en dat heeft de grootste verandering opgeleverd.
Wat een ander mens ben ik geworden, puzzelstukjes vielen op zijn plek en ik groeide steeds meer, en dat groeien doe ik nu nog steeds.
Als ik dan terug kijk naar afgelopen jaren kan ik eigenlijk niet bevatten wat dat allemaal met mij gedaan heeft, en wat ben ik ongelofelijk trots op mijn prestaties en mijn eigen praktijk.
Ik Hoor Je is geboren en van een klein wereldje waarin ik kinderen en volwassenen mag helpen, is ze uitgegroeid tot een zeker en trotse wereld die steeds groter lijkt te worden. En dat groter worden start in 2019, dan verzorg ik de opleiding tot Luisterkindwerker in Zutphen. Kijk voor meer info op mijn website.
Mede door de andere Luisterkindwerkers uiteraard en door de bedenkster achter luisterkind; Diana van Beaumont en haar team die ons helpen om ons te blijven ontwikkelen. Zo fijn om hier deel van uit te mogen maken.
Ben je nieuwsgierig geworden na mijn activiteiten en ervaringen neem dan gerust een kijk je op mijn website: www.ikhoorje.nl en neem dan ook een kijkje op mijn Facebook pagina waar leuke kleine blogs, verhalen en reacties maar ook leuke acties staan.
Ik hoop nog veel mensen en kinderen een stap verder te mogen helpen in deze soms toch wel gecompliceerde wereld.
Lieve Groet Annemieke

Specialisaties:

Geboortebegeleiding
Geboorteverwerking
Prijs: € 75.00     Marlies Becker
www.ikluistermetjemee.nl

Luister naar je gevoel, gebruik je verstand en volg je hart...!

Wat gaat er toch in dat mooie koppie van je kind om?
Wil je weten waar de boosheid, slecht slapen, niet willen eten, druk gedrag, woedeaanvallen , verlegenheid, huilbuien of angst vandaan komen?

Het is mogelijk om antwoorden te krijgen op deze, en vele andere vragen, door middel van een Luisterkindafstemming!

Bij een Luisterkindafstemming maak ik contact met het onderbewuste van je kind. Je kind is aan het woord en ik laat hem/haar alles vertellen wat er speelt, wat goed gaat, wat niet lekker loopt en wat er mag veranderen.

Het contact vooraf loopt via de mail en je ontvangt een verslag van de afstemming binnen twee weken in je inbox. Blijf niet langer rondlopen met vragen, blijf niet langer tobben.. Gun je kindje en jezelf dit cadeau!

Neem een kijkje op mijn website, Facebook of Instagram. Ik help jullie heel graag op weg naar meer rust, beter begrip een nóg sterkere band met elkaar!

Specialisaties:

Geboorteverwerking
Familieverbond
Prijs: € 65.00    Manon Rikmanspoel
www.manonrikmanspoel.nl

Hallo

Ik ben Manon Rikmanspoel en fulltime Luisterkindwerker,
een super leuke, dankbare en bijzondere job waarin ik al mijn creativiteit en energie kwijt kan om kinderen en gezinnen weer fijn op weg te helpen zonder dat ze een wekenlang traject in moeten gaan. Waarbij het kind/volwassene onderbewust precies aangeeft wat ie nodig heeft om mooie stappen te mogen maken.

Voor informatie over mijn werk als Luisterkindwerker zou ik je graag doorsturen naar mijn site.
Van hieruit kun je me mailen en kan ik je alle informatie die je nodig hebt voor een Luisterkindafstemming toemailen.

Geheel vrijblijvend, zo dat je zelf kunt voelen of het iets is wat bij je past.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboortebegeleiding
Levensbrug
Prijs: € 60.00     Monique Bakker-de Schipper
www.deleylijn.nl

Welkom op mijn profiel.
Vanaf januari 2019 geef ik als trainer de korte beroepsopleiding Luisterkindwerker in DEN OEVER. Dit ligt in de kop van Noord-Holland.
Daarnaast maak ik ook Luisterkind-afstemmingen. Een prachtige methode om op een dieper zielsniveau in gesprek te gaan met de ander.

Ik ben zelf moeder van 2 volwassen en uitwonende kinderen. Een mooie soms ook heftige en leerzame periode, om mijn kinderen bij te staan in de ontwikkeling tot volwassen mensen.

Ik werk in mijn Natuurgeneeskundige praktijk voornamelijk met het emotionele lichaam van de cliënten via bepaalde therapieën ruimen we de blokkades weg.
Een aantal malen per jaar geef ik workshops in persoonlijke en spirituele groei, wekelijks geef ik meditatielessen.

Met een vriendelijke groet, Monique
Specialisaties:

Levensbrug
Prijs: € 70.00    Marieke Verkerk
www.mariekeophetstrand.nl

Voor hooggevoelige kinderen van 0 tot 100 jaar die gehoord willen worden.

Soms kunnen situaties je overspoelen in jouw leven of dat van je kind. Je zit met zoveel vragen en ziet even geen oplossingen.
- Onze zoon trekt zich steeds meer terug, hij lijkt wel depressief. Hoe kunnen we hem bereiken?
- Onze dochter is hooggevoelig. Hoe kunnen wij daarmee omgaan?
- Ik pik heel snel informatie en emoties van anderen op. Wat moet ik in vredesnaam daarmee?
- Ik heb meer tijd voor mezelf nodig dan anderen en mijn leven is behoorlijk vol. Waar vind ik die tijd?

Herken je dit soort situaties van jouw kind of van jezelf? De antwoorden zitten in je en willen gehoord worden. Misschien kan een Luisterkind-afstemming jou of jouw kind daarbij helpen.

Nieuwsgierig? Check de site, stuur me een mail of bel me op 06-24850387.
Ik hoor graag van je, Hartegroet Marieke.
Specialisaties:

Kinderwens
Geboorteverwerking
Levensbrug
Prijs: € 75.00     Tamara van Wetten
www.luisterliefde.nl

• Maak jij je zorgen om je kind, en wil je het helpen met de dingen waar het mee worstelt?
• Kom jij zelf hobbels op de weg tegen?
• Wil je een prachtige Welkomstboodschap van je baby?
• Heb je een onvervulde kinderwens, en wil je weten welke stappen jij mag zetten?
• Heb je vragen aan een dierbare die geen stem meer heeft vanwege overlijden of ziekte?
• Denk je dat je kind last heeft van een traumatische bevalling?
• Heb je ergens last van wat naar je eigen geboorte te herleiden is?
• Heb je vragen voor je baby die je verloren bent tijdens de zwangerschap of vlak na de geboorte?

Ik luister met liefde naar iedereen die gehoord wil worden. Ik maak contact op energetisch niveau, ga het gesprek aan, vraag door en zet het voor jou op papier, zodat je er te allen tijde mee aan de slag kunt.

Luisterkind verspreiden, is liefde verspreiden.
Specialisaties:

Prijs: € 60.00     Suzanne Janssen
www.praktijksuzannejanssen.nl

Luisterkind is een prachtige methode om erachter te komen wat er nu echt speelt. Voor kinderen en voor volwassenen!

Kinderen kunnen vaak (nog) niet goed uitdrukken wat er aan de hand is, ze laten in hun gedrag zien dat er iets niet lekker zit. Boze buien, niet goed kunnen slapen, huilbaby's, angstig zijn, noem het maar op. Volwassenen hebben ook zo hun dingen in het leven waar ze tegenaan of zelfs in vast lopen. Of misschien heb je onverklaarbare klachten, en vraag je je af wat je lichaam daar mee wil uitdrukken. Met een Luisterkindafstemming luister ik naar jou, of naar je kind, op een dieper niveau. Daarbij neem ik de vragen mee die je voor jezelf of voor je kind hebt.
Inzichten, concrete handvaten en soms al direct merkbare veranderingen zijn het resultaat. Zodat jij of je kind weer verder kunt!

Naast Luisterkindwerker ben ik ook Natuurgeneeskundig therapeut en Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapeut.