Delen = lief ❤

Module Geboortebegeleiding

Wanneer je de opleiding Luisterkindwerker met genoeg voldoendes hebt afgerond, is er de mogelijkheid om de module Geboortebegeleiding te volgen.

Geboortebegeleiding heeft een Luisterkind-afstemming als basis, maar werkt daarnaast met een aantal vaste stappen en vier vaste afspraken met de aanstaande moeder.

Je gaat luisteren naar het kindje in de buik en loopt vier weken op met zowel kind als moeder. Je kijkt naar wat er nog nodig is voor beide, je ziet waar nog aandachtspunten liggen en je verwoord alles zoals geleerd met de Luisterkind afstemmingen.

Tijdens deze één-daagse module leer je:

  • de vier stappen waaruit de begeleiding is opgebouwd
  • de invulling per afstemming
  • het contact met het kindje deze vier weken
  • het contact met de ouder(s) gedurende deze weken
  • het verwoorden binnen een gekaderde tijdsspanne

De module wordt gegeven door trainer Rianne Leijten.

Reacties

"Rond de 27 weken zwangerschap heb ik contact met je opgenomen. Wat een moeilijke, emotionele maar zo ontzettend mooie weken waren dit! Alle informatie die jij doorkreeg waren zo puur en zo mooi! Hierdoor heb ik een band met haar kunnen opbouwen en hebben we de eerste 22 onzekere weken in kunnen halen! Ze weet hoe welkom ze nu is en dat ik niet kan wachten tot ik haar in mijn armen kan sluiten en haar kan vertellen hoeveel ik nu al van haar hou! Jij hebt haar rust kunnen geven door haar voor te bereiden op de bevalling. Dit alleen al, is zo mooi!"

Datum: 19 januari 2019 Locatie: Business Center Leusden Fokkerstraat 12 3833 LD Leusden

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Kosten: € 125,00