Delen = lief ❤

Sorry, mijn fout!

Durf jij sorry te zeggen?

Voor mij is het geen drempel om sorry te zeggen, maar ik ken wel mensen die nog liever hun tong afbijten of de woorden zo verdraaien, dan dat ze sorry zeggen.

Ik werk met diverse bedrijven samen die me ondersteunen bij mijn werkzaamheden. Vorige week kwam ik met één van hen niet uit de opdracht die ik bij hem had neergelegd. Bij het nakijken waar de kronkel kon zitten bleek dat ik tussen mijn tekst een witregel extra had mogen plaatsen. Toen ik dat deed werd het voor hem duidelijk dat het twee aparte acties waren. Ik voor de duidelijkheid nóg maar weer alles van a tot z uitgewerkt, zo uitgebreid en duidelijk mogelijk.

Maar we kwamen er weer niet uit. Het stoom begon zo’n beetje uit mijn oren te komen. Het was een spoedopdracht geweest en die deadline konden we nu wel schudden. Ik heb hem laten weten dat ik sago was en dat het er niet beter op werd als ik nu zou reageren en dat ik me zou melden als ik weer wat meer te pruimen zou zijn.

Ik was ook chagrijnig, ik zat vol met emoties en zat waarschijnlijk flink in de energie van de eclipse van afgelopen maandag.

Dus ik heb afstand genomen en heb het gelaten tot het me weer goed zou voelen. Die deadline zouden we toch al niet meer halen, en er kwam als vanzelf wel een nieuwe manier waarop we het konden gaan inpassen. Dus afstand …..

Vanmorgen voelde ik dat het weer opgepakt kon worden, de rust was weergekeerd. En toen ik de laatste versie van zijn werk bekeek begon het me te dagen dat het wél eens het juiste kon zijn, dat ik dát gewoon bedoelde en dat hij het door zijn eigen manier er in te brengen dus wel had uitgewerkt zoals ik het wilde.

Vorige week heb ik het niet kunnen zien en vandaag wel… het was al goed, het was vorige week al goed. Mijn tekort aan witregel had het er niet duidelijker op gemaakt en daarna had hij het gedaan zoals ik gevraagd had. Oeps! De deadline niet halen lag volkomen bij mij.

Ik schudde mijn hoofd, moest lachen en heb hem mijn oprechte excuses aangeboden.

Het loopt soms via een raar kronkeltje, maar niets voor niets zullen we maar zeggen!

Een gedachte over “Sorry, mijn fout!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories