Delen = lief ❤

Sponsorcontract Play4Kids getekend

Omdat een goed ontbijt van essentieel belang is

Ik hoefde er geen seconde over na te denken toen Saar Houwaart van Stichting Play4Kids me belde met de vraag of ik hun nieuwe project zou willen sponsoren; ‘Communicatie en Voeding’.

Nog steeds gaat 1 op de tien kinderen zonder goed ontbijt naar school. Saar en haar man Robert willen hier aandacht aan besteden door de scholen te bezoeken om de kinderen uit te leggen hoe belangrijk goede brandstof voor je lichaam is. Ze betrekken hier de ouders en zelfs de grootouders bij.

Er zal worden gekookt, in het klein en zelfs in het groot. Er werkt een professionele kok aan mee, die klassieke recepten van oma gaat herschrijven met de producten van vandaag de dag.
Tijdens deze momenten van samenzijn zal er ook met de kinderen gesproken worden en mocht blijken dat er ondersteuning nodig is, dan biedt Play4Kids een platform met praktijken die daar zorg voor kunnen dragen.

Vandaag heb ik het sponsorcontract ondertekend. Voor mij voelt het meer als een samenwerkingsovereenkomst. De start wordt gemaakt en ik hoop de aankomende twee jaar ook flink mijn steentje aan dit project te kunnen bijdragen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories