Delen = lief ❤

 

Thema’s

“Ik luister naar wat jouw innerlijk mij te vertellen heeft.”

Luisterkind wordt veel toegepast om kinderen en hun ouders te helpen.

Problemen bij kinderen kunnen een diepere oorzaak hebben. Maak jij je zorgen over jouw zoon of dochter heeft hij of zij last van een van de volgende problemen? Slecht slapen – slecht eten – onzeker – woedeaanvallen – faalangst – in bed plassen – op school niet goed mee komen – niet zo goed met broertjes, zusjes opschieten – angsten – dromen– agressief gedrag – niet goed verbaal uiten – leerproblemen etc.

Ook kinderen die positief getest zijn voor Dyslexie, Autisme, PD NOS of ADHD hebben veel baat bij een Luisterkind-afstemming!

Klik hier voor een overzicht van reacties

Luisterkind voor volwassenen

Welke vragen heb jij in jouw leven? Waar wil je veranderingen doorvoeren of oplossingen vinden?  Bijvoorbeeld op het gebied van werk, persoonlijke kracht, thuissituatie, emotionele blokkades, onbegrepen lichamelijke klachten, angsten of verdriet. Loop je vast in je leven en heb je behoefte aan meer inzicht in het waarom? Of ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van je mooie hart?

Levensthema’s?

Je kunt ook Luisterkind-afstemmingen aanvragen voor hele specifieke levensvragen:
Een kinderwens, geboortebegeleiding, geboortetrauma, familieafstemming of bij overlijden.

Voor mensen die zelf geen contact (meer) kunnen maken

Mensen met een verstandelijke beperking, geliefden in coma, overledenen. Of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten, denk aan een hersenbloeding, dementie of Alzheimer. Ook maak ik contact met zielen van kinderen die nog geboren mogen worden.

Klik hier voor meer informatie over Levensbrug

De Luisterkind Methode is voor alle mensen van alle leeftijden, niemand uitgezonderd. Op al je vragen kun je het antwoord in jezelf vinden door een Luisterkind-afstemming aan te vragen.

Lees ook de reacties van mensen die gebruik hebben gemaakt van De Luisterkind Methode. Ze vertellen over de boodschappen van hun kinderen, de impact die het gehad heeft en over de positieve veranderingen binnen het gezin of op school.

Klik hier voor meer informatie over Luisterkind-afstemmingen

 

Reacties

"Dank je wel weer voor deze afstemming. Fijn dat Sjors jou goed heeft kunnen vertellen wat hem dwars zit. Grappig is dat we vooral met de dagindeling al aan de slag waren gegaan. Dat we sinds een paar weken besloten hebben hem en zijn zusje na elkaar naar bed te brengen, zodat hij even tijd voor zichzelf heeft. Wat we niet in de gaten hadden was dat hij zich overprikkelt voelt. Juist omdat wij vaak aangeven dat hij even rustig aan mag doen en niet constant van het éne naar het andere hoeft. Maar blijkbaar overprikkelen wij hem of raakt hij overprikkelt door onze haast en bewoordingen/ zinsconstructies. Juist omdat hij zo vaak aan ons vraagt... Wat mag ik doen? Gelukkig heeft het contact met jou hem wel een soort van rust gebracht. Eindelijk komt hij weer naar mij toe om te knuffelen. En maakt hij ons weer aan het lachen. Ik hoop dat we nu weer op het juiste pad zitten met elkaar."