Delen = lief ❤

Trainers

Op deze pagina tref je de trainers die op diverse locaties in het land de opleiding tot Luisterkindwerker en de losse modules geven, die je na de opleiding kunt volgen.

       
                     Trainers                                               

Trainers die met hart en ziel hun bijdrage leveren. Een mooi team zo bij elkaar. Ze stellen zich dan ook meer dan graag aan je voor.

Trainers opleiding en modules

Rianne Leijten – Opleiding in Vorden en moduletrainer

“Denken met je hart en voelen met je hoofd, dan ben je in balans”
Mijn achtergrond

In het verleden heb ik gewerkt als applicatiebeheerder en boekhouder. Deze achtergrond komt me overigens als zelfstandig ondernemer nog steeds van pas. Ik kreeg steeds meer de behoefte om op zoek te gaan naar de “echte” Rianne. In eerste instantie door Reiki te gaan leren en jaren later kwam de Luisterkindmethode op mijn pad. Dit bracht een groeiproces op gang, waardoor ik steeds meer ontdekte waar mijn pad ligt, namelijk les geven en mensen stimuleren om het geleerde in praktijk te brengen, waardoor ze positiever in het leven staan.

Mijn passie

Mensen (groot en klein) op weg helpen om de balans in hun leven te vinden.

Waar ben ik te vinden

Als Trainer voor de opleiding Luisterkind Werker, in het prachtige buitengebied van Vorden, vlakbij Zutphen.
De modules verzorg ik in het Business Center Leusden.

Wil je meer over me weten?

www.rianneluistert.nl
www.reiki-vorden.nl


Marjan ’t Lam – Opleiding in Overloon en Burcht (B)

 
“Kinderen zijn de toekomst! Verbeter de wereld en begin bij jezelf.”
Waar ben ik te vinden?

Mijn naam is Marjan ’t Lam en ik verzorg de opleiding voor Luisterkindwerker in Overloon en Lelystad.

Achtergrond

Na wat omzwervingen in verschillende coaching methodes en mediumschap kwam ik met de Luisterkindmethode in aanraking en toen wist ik het, dit is waarmee ik wil werken.

Mijn passie

Kinderen zijn de toekomst en verbeter de wereld begin bij jezelf. Het is mijn passie om kinderen en innerlijke kinderen weer in contact te brengen met zichzelf zodat ze van hieruit weer in hun eigen liefdevolle kracht kunnen staan.

Voor meer informatie kun je kijken op:
www.heel-zijn.nu

 


Monica Schreiner – Opleiding in Gouda en Lelystad 

 

Antwoorden komen in stilte
Jij bent de kern van liefde, de pit in alle kracht

Pak dat weer vast en straal in volle pracht
Mijn achtergrond

Als jeugdwerker heb ik de afgelopen jaren in Den Haag heel wat kinderen en jongeren mogen begeleiden om zin te geven aan hun leven. Daarnaast heb ik al een aantal jaren een eigen praktijk, waar ik volwassenen begeleid met hun ontwikkeling. De wens om mijn manier van begeleiding in de praktijk ook voor de jongeren en kinderen aan te bieden werd steeds groter. Aan deze wens heb ik gehoor gegeven en ik zet mij nu volledig in voor mijn praktijk, en Luisterkind is daar een groot onderdeel van. Daarnaast ben ik energiewerker en werk ik samen met moeder natuur aan het helen van de mens als wandelcoach en organiseer ik wandelingen om mensen weer in contact te brengen met de natuur.

Waar geef ik de Luisterkind opleiding
De Luisterkind opleiding geef ik met veel plezier in Gouda en in Burcht  (België, tegen Antwerpen aan). Het plezier zit hem erin dat ik zie hoe de cursisten de methode oppakken en omarmen, maar ook in het zien van de groei die zij in dezelfde periode doormaken.

Mijn passie
Ik help graag mensen van alle leeftijden een handje op hun pad. Dit doe ik door naar ze te luisteren, ze naar zichzelf te laten luisteren maar ook door ze daadwerkelijk op gang te helpen. Het is fijn om er helemaal te kunnen zijn voor de ander op momenten dat ze dit hard nodig hebben. Met veel liefde pak ik ze dan even bij de hand totdat ze hun kracht weer voelen en zelf verder kunnen

Meer weten?

neem een kijkje op: www.monicaschreiner.nl


Henk Kortekaas – Opleiding in Leusden

 

“Ik kan bijdragen aan meer harmonie. Dat doe ik in eerste plaats door zoveel mogelijk zelf in harmonie te zijn. Dat is het eerste zaadje.”

Mijn naam is Henk Kortekaas. Ik verzorg de Luisterkind opleiding in Leusden.

Mijn achtergrond

Met 25 jaar werken in de ICT branche heb ik veel geleerd over techniek en zaken maar wat me altijd het meest bleef boeien was de mens. In mijn functie had ik te maken met mijn werkgever, mijn techneuten en collega’s maar ook met vakkenvullers, bedrijfsleiders en managers. Met hen moest ik de zaken regelen maar telkens moest ik mijzelf corrigeren omdat ik me teveel met de mens bezig hield. Hier liep ik letterlijk in vast en besloot uiteindelijk dat ik het anders wilde. Ik ben me gaan omscholen met diverse opleidingen en veel workshops.
Ik heb de o.a. opleiding tot Cranio-Sacraal therapeut gevolgd en ben energetisch Master Healer geworden. Een greep uit de workshops/retraite’s: reiki, shamballa, 21 dagen stilte in een ashram in India, jaartraining tantra, korte healing/reading workshops, psygosynthese, autogene training enz. Tijdens het volgen van een mediumschap opleiding hoorde ik over over de Luisterkind Methode en heb me direct ingeschreven. Mijn cranio-sacraal leeraar zei het al, “Jij gaat met kinderen werken” Ik werd er alleen maar bang van als hij het zei. Waar een grote angst lag, lag ook een mooie kwaliteit. Hij kreeg gelijk, ik werk met kinderen… en wat ben ik daar blij om.

Passie

Wat zou het mooi zijn als ik kon bijdragen aan meer harmonie op aarde. Ik kan bijdragen aan meer harmonie. Dat doe ik in eerste plaats door zoveel mogelijk zelf in harmonie te zijn. Dat is het eerste zaadje. Graag help ik kinderen en volwassenen om in balans te komen met zichzelf en met elkaar. Dat zijn de andere zaadjes die ik met liefde zaai.

Mijn website

www.henkkortekaas.nl


 

Categories