Delen = lief ❤

Volwassene

Op veel momenten in je leven sta je op een kruispunt. Zowel als kind als volwassene. Welke nieuwe weg sla je in? Welke keuzes maak je? Dat is voor iedereen weer anders. Het is niet van tevoren te zeggen wanneer groeikansen zich aandienen. Zou jij graag een handje geholpen willen worden? Nieuwe inzichten en heldere handreikingen krijg je via de Luisterkind Methode.

In een Luisterkind-afstemming maakt de Luisterkindwerker contact met een onderliggende laag in jezelf. Dan vertel je zelf op zielsniveau wat er gaande is. Of krijgt de Luisterkindwerker berichten van de spirits die bij je in de buurt zijn. Zij stellen zich open en zien wat er komen gaat. Door te werken via de Luisterkind Methode wordt de doorgang weer vrij gemaakt.

Waar loop je concreet tegen aan?

Jouw vraag kan liggen op emotioneel, psychisch of lichamelijk gebied. Gaat het om relationele problemen of is het werk-gerelateerd? In welke situaties? En wat zouden oplossingen kunnen zijn?

Neem zelf de stappen in je leven

Sta je op een kruispunt en kom je er niet uit… laat ons je dan een handje helpen!

Contact op afstand

Geen afspraak in een spreekkamer met een wachtruimte! Afstand is geen belemmering, de aanvraag gaat via de e-mail. Ook een tijd en datum afspreken is niet nodig. Je ontvangt de reading vanzelf weer in je mailbox.

Aanmelden via knop – rechterkolom

Ik sta graag tot je dienst om een Luisterkind-afstemming te maken, maar ik houd daarbij wel een beperkt aantal aan omdat de wachttijden anders ongekend oplopen. Dat heb ik liever niet. Klick in de rechterkolom om te checken of je nog ruimte hebt om aan te vragen. Ik zal op die pagina iedere keer opnieuw aangeven of het mogelijk is om een aanvraag in te sturen.
Lukt het niet bij mij, druk dan op de knop in de rechterkolom en je treft de Luisterkindwerkers die je ook graag van dienst zijn. Kies een Luisterkindwerker uit en met één druk op de button bij zijn of haar naam kan je direct de informatie opvragen.

De vervolgstappen zijn aan jou

Ik ben geen arts, geen psycholoog, pedagoog of wat dan ook. We verhelpen ook geen ziektes of aandoeningen. Het gaat om het maken van het contact met jou om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. De vervolgstappen zijn aan jou.

Luisterkind is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor de volwassene, waarbij ik met de Luisterkind Methode heel graag naar jouw innerlijke stem luister, noem het ‘het kind in jou’, die gehoord wil worden.

 

Reacties

“De afstemming heeft eindelijk de rust in mijzelf teweeg gebracht waar ik al jaren naar op zoek was, en hierdoor een verandering in mezelf”

“Deze afstemming is een bevestiging van mijn gevoel en de oppepper die ik heb gekregen om de stappen te zetten en door te gaan is super!”

“Dankzij jouw afstemming heb ik makkelijker de keuzes kunnen maken die zich aandienen en daarin beter kunnen, en durven, afstemmen op mijn eigen ziel en de daarin besloten hartenwensen”

Lees meer reacties >>

Check HIER of ik ruimte heb om een Luisterkind-afstemming voor je te maken

of klik hieronder voor mijn collega Luisterkindwerkers.