Delen = lief ❤

Mini Luisterkind-afstemmingen cadeau op Vrouwendag

Vrouwendag, het begin van de mini!

Vrouwendag, het begin van de mini Luisterkind- afstemmingen

Het is al weer een aantal jaar geleden dat ik op 8 maart hoorde dat het Internationale Vrouwendag was.
Daar wilde ik graag iets aan bijdragen en heb die dag voor het eerst allemaal kleine mini Luisterkind-afstemminkjes gemaakt.
Maar liefst 170 kleine berichtjes vonden hun weg … naar de vrouwen van de wereld!

Dat was ook werkelijk de oorsprong van de mini Luisterkind-afstemminkjes die op dit moment met grote regelmaat door vele Luisterkindwerkers worden weggegeven. Mini’s zijn altijd gratis, ze geven een kleine inkijk in de ziel van de aanvrager, met een tip een liefdevol woord en een kleine richting erin verwerkt. Voor Luisterkindwerkers zijn het cadeautjes om uit te delen, ze voelen ook werkelijk zo. In die paar zinnen zit vaak al zoveel informatie, zoveel energie, zoveel beweging.
De mini Luisterkind-afstemminkjes worden vaak uitgedeeld op beurzen, via social media en via de websites van de Luisterkindwerkers.

De Luisterkind-energie jubelde om vier uur ‘s morgens al door mijn lijf

En nu was het gisteren weer Internationale Vrouwendag en ik kon het echt niet laten.
Een kleine aankondiging vooraf en geen minimum of maximum aantal aanvragen. Ik zou wel zien hoe ver ik zou komen.
In alle vroegte was ik wakker, de Luisterkind-energie jubelde om vier uur al door mijn lijf en om iets na zes uur ging de eerste mini Luisterkind-afstemming naar de eerste vroege vogel… uhm dame .. die haar aanvraag net gedaan had.

In de middag waren er al genoeg aanvragen binnen voor de rest van de dag

Over de hele dag verspreid heb ik de mini’s gemaakt, het was echt een feestje. Zoveel lieve vrouwen, zulke mooie berichten, zoveel kracht, zoveel kunnen geven en zoveel ‘dankjewels’ in ontvangst mogen nemen.
Rond half vier in de middag zag ik dat de grens van het aantal te verwerken aanvragen bereikt was en heb ik de stop op het aanvragen gezet. Na het avondeten heb ik de laatste eindspurt getrokken en kort na negen uur sloot ik mijn laptop.

140 cadeautjes waren verstuurd! Wat een heerlijk gevoel!

Dit gaat zeker vaker in de herhaling, want zulke dagen zijn niet alleen voor de ontvanger een cadeautje, maar zijn ook absoluut voor mezelf een heel groot feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categories