Delen = lief ❤

Workshop Intuïtief Schrijven

Gedurende 11 jaar geef ik de workshop Intuïtief Schrijven en altijd met veel plezier.
Zelf heb ik zulke mooie stappen mogen zetten in samenwerking met mijn spirituele begeleiders, dat ik dat iedereen gun. Ik leer het jou dan ook meer dan graag!

Een opstap om gericht contact te maken met je de Spirituele Gidsen (helpers uit het Universum) is het Schrijven met je Gids. Intuïtief Schrijven wordt dit ook wel genoemd. In de workshop zal ik contact maken met een van de gidsen die bij jou is en die er voor gekozen heeft om met jou te schrijven.

Jouw Gids zal aansluitend door middel van jouw hand, op jouw papier, met jouw pen met je gaan leren communiceren in geschreven tekst. Je kunt hem/haar vragen stellen op allerlei vlak.  Nee, je Gids zal je niet de Lotto cijfers vertellen en ook niet zeggen of de aanschaf van die auto de goede is. Het zijn andere dingen in je leven die je doen ontwikkelen, groeien, verder doen kijken.

Je Gids zal je handreikingen geven, je na laten denken, je nieuwe insteken aanbieden, waar je mee aan de slag kunt gaan. Samen kijken naar je vraagstukken. Hij/zij helpt je op je paadje die je aan het lopen bent, en geeft je diverse invalshoeken om het geheel te bekijken. Dit alles door middel van lettertjes op papier, geschreven via jouw hand.

Iedereen kan het leren

Eng? Nee, eng is het niet. Het is ook door iedereen te leren. Uiteraard vergt het wel oefening, rust en vertrouwen in je Gids. En absoluut een stukje gedegen uitleg vooraf, zodat je weet waar je rekening mee moet houden, wat wel en niet te doen en uiteraard hoe je kunt gaan schrijven met je Gids. Er zijn namelijk een aantal wetten en regeltjes tussen ‘Hier en Daar’ en daar mag zeker rekening mee worden gehouden.

Agenda - Workshop

2018

Kosten: € 85,00 pp.

Dinsdag 20 februari 2018

Locatie: Business Center - Leusden Tijd: 13.00 - 16.30 uur

Zaterdag 3 maart 2018

Locatie: Wildenborche Kapel - Vorden= VOL Tijd: 12.30 - 16.00 uur

Zondag 25 maart 2018

Locatie: "t Verhaal - Burcht België Tijd: 12.30 - 16.00 uur